Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323699 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı özür dilerim ama imkanı olan ve katılmak isteyen arkadaşlar için.Dünyanın neresinde olursa olsun çocuklar ölmesin! :

Saat 16.00'da Barboros'tan, Levent'e (İsrail Konsolosluğuna) Yürüyoruz! #DirenHanzala #GazzedeKatliamVar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

wow site mi ya .denetçilerinin alayı troll
sen hala wowdamıydın denetçiler hükümetin 6000 paralı trollerindendir. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Karabay

Bu wow da delirtirler adamı,vodafone arena başlığına son yazımı yazdım,bir daha girmem o siteye. :s20:
onların istediği bizim orayı terk etmemizdi zaten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@bjk_mabet geçtiğimiz günlerde büyük bir vinç geleceğini söylemiştin abi o ne zaman gelecek  :)

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ZEKI

prekastlar ust kattan mi baslanarak asagiya dogru takilacak ?
Aksi taktirde hem halatlar engeller hemde iceriye beton dokumunde zorluklar yasanabilir.

Çevrimdışı Deniz

Gazzenin İsrail'e 7/24/365 attığı füzelerden falan haberiniz var mı? Kaçırılıp öldürülenlerden falan?
pm attım burada konu kirlenmesin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ekrem

saat 13:00-14:00 itibariyle çalışmalar

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet geçtiğimiz günlerde büyük bir vinç geleceğini söylemiştin abi o ne zaman gelecek  :)
yakın zamanda..!

Çevrimdışı onurt

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

ayrıca o 24 kmlik foreyi sadece stadımızın temeline ve çevresine çakmadığımız da ortada, şimdi uzun uzun liste yapabiliriz ama gerek yok kısaca tüm Beşiktaş düşmanlarına diye özetleyebiliriz...
:ok: aslında bu reelde görünen sanalda çakılan kazığın boyu çok daha uzun
ama farkında değiller reele dönüştüğünde fena farkına varacaklar :evillol:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

:ok: aslında bu reelde görünen sanalda çakılan kazığın boyu çok daha uzun
ama farkında değiller reele dönüştüğünde fena farkına varacaklar :evillol:

:evillol:

Çevrimdışı Efe

Ekrem sagol iyi gitti resimler is yerinde :D
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 16:23:28 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

son kalanlar sizdiniz  @kcptl @kızılsakal @adoyev felan ama sizde geldi iseniz gerek yok kapatsınlar başlığı çokda tınnn  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Bu arada numaralida perde orumude suruyor ilk betonlama orda olacak gibi dikine buyumede
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

ekrem fotograflar icin tesekkurler, stadta calisma var miydi?

Çevrimdışı SeMiHReX

kızılsakal hocam siz gene büyük bir sabırla adamlara laf anlatmaya uğraşıyorsunuz .Ben sadece okuyordum başlığı ama son yazılanları görünce çok sinirlendim.adamlar dediğin gibi bilerek yazmışlar sanki son yazan kesimleride uzaklaştırmayı amaçlıyorlar.şaka gibi birde anket açmış hödük intikam alır gibi,tam dayaklık ya nasıl sinir etti beni yazdıkları.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı megiddo

biraz nostalji :)      İnönü Stadyumu - 1960

Çevrimdışı Ekrem

ekrem fotograflar icin tesekkurler, stadta calisma var miydi?

vardı Zeki abi eski açıkta kolon betonlaması ve demir örme yapılıyordu... numaralıda ufak bir alana grebeton attılar ve perde yapımı vardı... kapalıda son testere krişi için çalışma vardı... Obitaşta rampa da 6 çalışan ve üst tablada 15 civarı çalışan demir örümü yapıyordu.

Etiketler: