Çiçekler inşaat çok hızlı diyenlere şaşıyorum. Hem bu kadar kötü işçilik yapacaksın hem işi zamanında teslim edemeyeceksin.
1.Kısım Kaba İnşaat teslim süresi 160 gün.
20 Aralıkta ilk temel atıldı. Anlayacağınız şimdiden 160 gün geçmiş oldu ve halen ne zaman biteceği net olarak belli değil. Ortalama 2 aylık bir gecikmeyle teslim edecekler. Şimdi çiçekler müthiş hızlı mı oluyor? Geç teslim etmek hızsa obitaş da çok çok hızlı o zaman.
Obitaş 20 gün gecikti diye fırtına koparanlar, bu duruma sessiz kalıyorsa benim söyleyecek hiç bir şeyim yok. Şimdi bana çiçekler inşaatın mazereti felan vardı demeyin, mazereti olabilir evet kabul ediyorum ama size göre çiçeklerin her türlü mazereti olabilir ama obitaş'ın hiçbir mazereti olamaz. Vur kır parçala yok et, obitaş düşman !
Biz çiçekler inşaata hiç bir zaman hakaret etmedik, tek söylediğimiz biraz daha özenerek yapmaları gerektiği.
Ama siz halen alın teriyle iş yapmaya çalışan Obitaş'ı aşağılamaya devam ediyorsunuz. Bu akşam bile neler söylediniz. Bu yazılanları bir obitaş çalışanı okusa neler düşünür sizce?
Sizden ricam obitaş'ı eleştirin ama hakaret etmeyin,
Sizden ricam çiçekleri eleştiren arkadaşlarımızı saçmalamakla, mantıksızlıkla suçlayıp gırgır şamata yapmayın.
Mustafa, Samet gibi arkadaşlarımız sizler için işi gücü bırakıp ne kadar saat harcıyorlar, kendi zamanlarından fedakarlık yapıyor. Ben Mustafa kardeşimle her gün konuşuyorum ve sizin onun düşüncelerine saygı duymamanız onu çok üzüyor, hatta bu foruma gelmesi için onu zor ikna ettim. Ama Mustafa haklıymış, bazı arkadaşların uslübü çok kötü. Kolonla sevişme noktasına bile getirdiniz olayı, evet o kolonlarla sevişeceğiz. Hay Allah'ım yarabbim !
hele bitsin artık ne yaparsan
obitaşı eleştirdim yavaşlığından dolayı ne zamandır eleştirdiğimi gördünmü
benim için mabetimize emek veren herkesin başımın üzerinde yeri var
eleştirdiğim dönem en iyi sen biliyorsun eleştirim boş değildi haklı temellere dayanıyordu
eleştirimde yavaş olmasından değil yavaş olmasının nedenlerindendi yoksa obitaşın her emekçisi, mühendisi
başımıza taç olsun benim için firmadan çok mabetimize emek veren emekçi değerlidir.
şimdi burda demiyorum ama sen nedenleri iyi biliyorsun
Mustafada bir yere kaçamaz hemen stadın oralarda bir köşede kıstırırım
burda kulübümüze ve makamlarında görev alanlara taraftarlarımıza ayırt etmeksizin
ve kulübümüze emek veren firma ve emekçilere Beşiktaşımızın değerlerine hakarete asla
müsade etmemeliyiz eleştirmeliyiz her zaman diyorum yapıcı eleştiri karşı tarafın kendini
toplaması için güzel bir silahtır ama hakarette tam tersi bir tepki doğurur. Tüm dostlardan özellikle
rica ediyorum küfür ve hakaret aciz insanların baş vurduğu yöntemdir ve hiç bir Beşiktaş
taraftarı aciz değildir böyle şeylere ihtiyacı yoktur.