Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338407 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

bizim evde brezilya hırvatistan maçı daha yeni başladı. ::)  skor söylemeyin ne olur  :P
az sonra gol olacak ;D

Çevrimdışı Burak2

bizim evde brezilya hırvatistan maçı daha yeni başladı. ::)  skor söylemeyin ne olur  :P
az sonra gol olacak ;D

hakem samurai diyorlar

stadyuma da kanım ısınmadı hiç. insanlar ucuz lahmacundaki kıyma gibi aralara serpiştirilmiş  8)

acıktım  :(

Çevrimiçi Necmi

Çiçekler inşaat çok hızlı diyenlere şaşıyorum. Hem bu kadar kötü işçilik yapacaksın hem işi zamanında teslim edemeyeceksin.

1.Kısım Kaba İnşaat teslim süresi 160 gün.
20 Aralıkta ilk temel atıldı. Anlayacağınız şimdiden 160 gün geçmiş oldu ve halen ne zaman biteceği net olarak belli değil. Ortalama 2 aylık bir gecikmeyle teslim edecekler. Şimdi çiçekler müthiş hızlı mı oluyor? Geç teslim etmek hızsa obitaş da çok çok hızlı o zaman.

Obitaş 20 gün gecikti diye fırtına koparanlar, bu duruma sessiz kalıyorsa benim söyleyecek hiç bir şeyim yok. Şimdi bana çiçekler inşaatın mazereti felan vardı demeyin, mazereti olabilir evet kabul ediyorum ama size göre çiçeklerin her türlü mazereti olabilir ama obitaş'ın hiçbir mazereti olamaz. Vur kır parçala yok et, obitaş düşman !

Biz çiçekler inşaata hiç bir zaman hakaret etmedik, tek söylediğimiz biraz daha özenerek yapmaları gerektiği.
Ama siz halen alın teriyle iş yapmaya çalışan Obitaş'ı aşağılamaya devam ediyorsunuz. Bu akşam bile neler söylediniz. Bu yazılanları bir obitaş çalışanı okusa neler düşünür sizce?

Sizden ricam obitaş'ı eleştirin ama hakaret etmeyin,
Sizden ricam çiçekleri eleştiren arkadaşlarımızı saçmalamakla, mantıksızlıkla suçlayıp gırgır şamata yapmayın.
Mustafa, Samet gibi arkadaşlarımız sizler için işi gücü bırakıp ne kadar saat harcıyorlar, kendi zamanlarından fedakarlık yapıyor. Ben Mustafa kardeşimle her gün konuşuyorum ve sizin onun düşüncelerine saygı duymamanız onu çok üzüyor, hatta bu foruma gelmesi için onu zor ikna ettim. Ama Mustafa haklıymış, bazı arkadaşların uslübü çok kötü. Kolonla sevişme noktasına bile getirdiniz olayı, evet o kolonlarla sevişeceğiz. Hay Allah'ım yarabbim !

hele bitsin artık ne yaparsan
obitaşı eleştirdim yavaşlığından dolayı ne zamandır eleştirdiğimi gördünmü
benim için mabetimize emek veren herkesin başımın üzerinde yeri var
eleştirdiğim dönem en iyi sen biliyorsun eleştirim boş değildi haklı temellere dayanıyordu
eleştirimde yavaş olmasından değil yavaş olmasının nedenlerindendi yoksa obitaşın her emekçisi, mühendisi
başımıza taç olsun benim için firmadan çok mabetimize emek veren emekçi değerlidir.
şimdi burda demiyorum ama sen nedenleri iyi biliyorsun
Mustafada bir yere kaçamaz hemen stadın oralarda bir köşede kıstırırım
burda kulübümüze ve makamlarında görev alanlara taraftarlarımıza ayırt etmeksizin
ve kulübümüze emek veren firma ve emekçilere Beşiktaşımızın değerlerine hakarete asla
müsade etmemeliyiz eleştirmeliyiz her zaman diyorum yapıcı eleştiri karşı tarafın kendini
toplaması için güzel bir silahtır ama hakarette tam tersi bir tepki doğurur. Tüm dostlardan özellikle
rica ediyorum küfür ve hakaret aciz insanların baş vurduğu yöntemdir ve hiç bir Beşiktaş
taraftarı aciz değildir böyle şeylere ihtiyacı yoktur.

MMA

• Ziyaretçi

dorx abi puan sistemi nedir cidden -1 miyim ne kadar olunca ceza yicem 4 değil 10 falan yapın yaa yoksa yazdığım gün sayısı çok az olur hep cezalı olurum

Çevrimiçi Necmi

Yorumlari okudum tek tek kimse obitasci veya ciceklerci degil boyle bir sey olabilir mi hepimiz Besiktasliyiz her gun gidip yuzlerce fotograf ve video cekiyorum obitas veya cicekler icin degil gecelim boyle yorumlari.

Aslolan Hayattir, Hayatta Beşiktaş.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle katılıyorum Beşiktaşımızın menfaatleri her şeyin üzerindedir.
Doğru eleştiride sahibini bulur o yüzden eleştirmekten çekinmeyelim

Çevrimdışı eski inönü

@Necmi abi obitaşın yavaşlığının sebebi çalışan sayısının az olması dimi ?

Çevrimiçi Necmi

şimdi obitaşın çalışan sayısını bilmiyorum ama şu an yetersiz gibi duruyor
ve zor bölgeye geliyorlar sanırım sayısal artışa giderler bekleyip göreceğiz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Szgn_26

şimdi obitaşın çalışan sayısını bilmiyorum ama şu an yetersiz gibi duruyor
ve zor bölgeye geliyorlar sanırım sayısal artışa giderler bekleyip göreceğiz
Çok zor olamasa gerek tahmin etmek parmakla saysak yine buluruz kaç işçi olduğunu

Çevrimdışı BJK_SU

Yıl 1452. Ne Çiçekler var ne Obitaş var ne teknoloji var, 90 günde 30 dönüm araziye koca Rumeli Hisar'ı dikiliyor. Sayısız deprem felaket vs..Üstünden 562 sene geçmiş dimdik ayakta! Boşuna tartışıyorsunuz o mu bu mu diye, al Çiçekler'i vur Obitaş'a. Uzay üssü mü kuruluyor stadyum mu anlamadım çıt kırıldım çalışıyorlar vesselam (Osmanlıyı sevmemekle birlikte inşaa konusunda şu anki dönemden çok ileride olmalarını taktir ettim şimdi)
BjK Rh+

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı bjk_mabet

Çiçekler inşaat çok hızlı diyenlere şaşıyorum. Hem bu kadar kötü işçilik yapacaksın hem işi zamanında teslim edemeyeceksin.

20 Aralıkta ilk temel atıldı. Anlayacağınız şimdiden 160 gün geçmiş oldu ve halen ne zaman biteceği net olarak belli değil. Ortalama 2 aylık bir gecikmeyle teslim edecekler. Şimdi çiçekler müthiş hızlı mı oluyor? Geç teslim etmek hızsa obitaş da çok çok hızlı o zaman.

Obitaş 20 gün gecikti diye fırtına koparanlar, bu duruma sessiz kalıyorsa benim söyleyecek hiç bir şeyim yok. Şimdi bana çiçekler inşaatın mazereti felan vardı demeyin, mazereti olabilir evet kabul ediyorum ama size göre çiçeklerin her türlü mazereti olabilir ama obitaş'ın hiçbir mazereti olamaz. Vur kır parçala yok et, obitaş düşman !

Biz çiçekler inşaata hiç bir zaman hakaret etmedik, tek söylediğimiz biraz daha özenerek yapmaları gerektiği.
Ama siz halen alın teriyle iş yapmaya çalışan Obitaş'ı aşağılamaya devam ediyorsunuz. Bu akşam bile neler söylediniz. Bu yazılanları bir obitaş çalışanı okusa neler düşünür sizce?

Sizden ricam çiçekleri eleştiren arkadaşlarımızı saçmalamakla, mantıksızlıkla suçlayıp gırgır şamata yapmayın.
Mustafa, Samet gibi arkadaşlarımız sizler için işi gücü bırakıp ne kadar saat harcıyorlar, kendi zamanlarından fedakarlık yapıyor. Ben Mustafa kardeşimle her gün konuşuyorum ve sizin onun düşüncelerine saygı duymamanız onu çok üzüyor, hatta bu foruma gelmesi için onu zor ikna ettim. Ama Mustafa haklıymış, bazı arkadaşların uslübü çok kötü. Kolonla sevişme noktasına bile getirdiniz olayı, evet o kolonlarla sevişeceğiz. Hay Allah'ım yarabbim !

1- 1.kısım kaba inşaat teslim süresi 180 gün...metrajı tamamlandığı için ek bir protokol yapıldı zaten eski acık için süre uzatımına gitti beşiktaş inşaat a.ş

2-umut62 yazmıztı sanırım obitaş yavaş ama işcilik iyi kalitede çiçekler hızlı ama bu hızın getirdiği bazı hatalar olabiliyor..

not:1 kısım ve 2 kısım ihale süreleri ve metrajları ayrı bunu belirtmek için not düşeyim dedim :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

12.06.2014 Tarihli Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış

Çiçekler inşaat obitaş'tan 2 kat hızlı mı?

Çiçekler eski açığı 9 ayda tamamlayacak,  2*9= 18 ay
Yeni açık daha büyük bir alan o zaman senin hesabına göre 25 ayda felan bitecek yeni açık.

Ben söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.

Çiçekler kapalıyı  neredeyse 2 ay geç teslim edecek siz halen obitaş'ın 20 gün geriden geldiğini söylüyorsunuz. Şaka gibi.

Çevrimiçi Necmi

Bloklama şansım yok herhalde burda seni o yüzden mesajlarını görüyorum ve görünecede cvp vermek zorunda kalıyorum blocklayabilsem sorun yok benim için istediğin gibi savun obitaşını ama maalesef öyle bi şansım yok herhalde. Mustafa'ya saygı duymadığımızı nerden çıkardın onu da anlamış değilim çiçeklerin hatalı işler yaptığını söyledik ztn düzelteceklerini de söyledik daha ne diyelim 2 hatalı kiriş örmesi obitaşı hızda 2 ye katladığını gerçeğini değiştirmiyor üst katta yavaş olduklarını da söyledim daha bugün yine söyledim hatta ama bi enayi onlarımı yanında miskince çalışan bi şirket varken onlar hızlı olsa ne olur olmasa ne olur çiçekler isteği zmn vites atar ama obitaşta öyle bi yetenek yok. Kendin kaşınıyosun kusura bakma hala daha kötü işçilik diyorsun sonra kolonla aşk mı yaşayacak dediğimizde kızıyorsun kolonu düzeltecekler öyle kalmayacak diyoruz anlamak istemiyormusun

Sezgin biraz daha sakin ol kardeşim hepimiz Beşiktaşlıyız
ve Beşiktaşın menfaatlerini düşünüyoruz her hangi bir firmanın
burda sözcülüğünü yapmıyoruz orda her gün stada gidiyorlar
çıplak gözle bizim resimlerde görmediğimiz bir sürü şey görüyorlar
ve böyle bir fikire kapıldıysalar saygı göstermek lazım sadece gördüklerini
söylüyorlar yarın ben onlara görmediklerini söylerim
estetik anlamda kusurlar olur inşaatlarda daha kaba inşaat yapılıyor
bir sonraki adım bir öncekinin kusurunu kapatır bir problem yok
yeterki statikte problem olmasın

Herkes bu dünyada mutluluk için sevgili arar.
Benim senden ne beklentim, ne de menfaatim var.
Yenildiğinde bırakmam, sadece içim kanar.
Sen olmasan Beşiktaş'ım bu dünya neye yarar.  :)

Hepimiz Beşiktaş'lıyız Hepimiz Kardeşiz !

Çevrimdışı bjk_mabet

Resmi siteyi her an takipteyim  8)

aaa! sizsiniz neyse :) Mabet duymasın :)

mactaupe dünya tarihinde stad şantiyesi gezen ve heycandan gözleri parlayan ilk ve tek kartalicemiz:)

o değil dediğiniz evet stajer yada şimdiki mühendisimiz değil...duymadım gördüm ama :)

Çevrimdışı iyimserure

Bu forum mükemmel olmuş, hazırlayan herkesin yüreğine sağlık
Hem çok şık hem de dh gibi hantal değil
Herkese merhaba, iyi sohbetler
 ;D

Çevrimdışı murat

arkadaşlar bu gerilime gerek yok.açık olan birşey var obitaş yavaş ama güzel yapıyor. inşallah hızlanırlar diyelim.çiçekler daha hızlı ama bazı aksaklılar oluyor onlarada dikkatli olsunlar diyelim.sert diyaloglar yakışmıyor bize.yarın ismaile doz ayarlaması yapar necmi abi.sezgine acil duvar lazım :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza az önce katıldım. donanımhaberden broker1903, wowdan irsadyuca kullanıcı adındayım. stat bitene kadar daha kaç forum gezeceğiz acaba :)

kullanıcı adı olarak ne koysam diye düşündüm ve aylarca ömrümüzü yiyen fore kazık la olan aşkımız aklıma geldi :)

ilk sorum mabet sana...

başkan mayıs başındaki genel kurulda mayıs sonunda kapalının kaba inşaatı tamamen bitecek ince işlere başlayacağız dedi. ancak haziranı ortaladık hala kabası bitmedi kapalının :( ne zaman kapalının kabası tam bitti diyeceğiz?

6 tane testere kiriş kaldı bu ay sonuna testere kiriş işlemi biter ince işler yarın başlıyor zaten artık...

Çevrimdışı murat

Çiçekler inşaat obitaş'tan 2 kat hızlı mı?

Çiçekler eski açığı 9 ayda tamamlayacak,  2*9= 18 ay
Yeni açık daha büyük bir alan o zaman senin hesabına göre 25 ayda felan bitecek yeni açık.

Ben söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.

Çiçekler kapalıyı  neredeyse 2 ay geç teslim edecek siz halen obitaş'ın 20 gün geriden geldiğini söylüyorsunuz. Şaka gibi.
şu anki görüntü obitaş 20 gün değil 2 ay gerden geliyor gibi.

Vodafone Arena 12.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-00:30 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]8nGm1vAtfig[/youtube]

@iyimserure @BJK_SU @ComeOn_GiveMeaBrea @frkndgnr @bjk_mabet @Semih, Necmi @aktar_ismail @Erol Akçınar @Efe Elaldı @Geovani @SaLVaDoR @cccilluminaticcc @muratkaya @brci, @mustafa_(87) @faruk1903 @MMA @eski inönü @Szgn_26 @Dolmabahce1903 @Tekne Kazıntısı @denilanz @ocatanur, @Murat Özbek @Abdullah Türk @keremfrat1 @auysal4 @kcptl @mkandirmaz @AvrupaKartalı @Darkeagle @Kadir Akdağ @dişi kartal melek @dibuk
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Semih

@Szgn_26 hocam biraz fazla asabisin sanki? aramızda renkli falan da yok biz bizeyiz, daha sakin olsak?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bu gerilime gerek yok.açık olan birşey var obitaş yavaş ama güzel yapıyor. inşallah hızlanırlar diyelim.çiçekler daha hızlı ama bazı aksaklılar oluyor onlarada dikkatli olsunlar diyelim.sert diyaloglar yakışmıyor bize.yarın ismaile doz ayarlaması yapar necmi abi.sezgine acil duvar lazım :)

zaten duvar olmadığı için ismaili duvar yaptı  ;D
acilen şu duvarı bulmamız lazım yoksa ismail telef olacak
@Altug acil müdahale şu duvarı hallet

Etiketler: