Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325511 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sahinnd

Şimdi çok uykum var yarın sizler için süper 2 yeni gif daha hazırlayacam .takipte kalın  :super: :super:
  izindeyiz
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sahinnd

90 gün önceki durum (inşaat gayet hızlı bence)

aslında biz beklentiyi çok büyük tuttuk ondan oluyor bunlar

Çevrimdışı Anıl

Burada paylaşıldığını görmedim ama paylaşıldıysa da kusura bakmayın  :ebebe:
"mekanik ekibi için 6 adet konteynır geldi şantiyeye
mekanik ekibinin 70-100 kişi arasında olması bekleniyor..." Bjk_Mabet'ten alıntıdır...

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı sallapati

Burada paylaşıldığını görmedim ama paylaşıldıysa da kusura bakmayın  :ebebe:
"mekanik ekibi için 6 adet konteynır geldi şantiyeye
mekanik ekibinin 70-100 kişi arasında olması bekleniyor..." Bjk_Mabet'ten alıntıdır...

mekanik ne oluyor abi :D

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı sahinnd

mekanik ne oluyor abi :D
   bildiğim kadarıyla ısıtma soğutma fan aydınlatma pis su temiz su yangın sistemleri  vs.. bilimum işler

Çevrimdışı Oğuzhan

türksat 4a yayına girmiş.. hd kanalların sayısı inanılmaz artmış... BJKTVHD yapılsa da uydudan ücretsiz verilse güzel olur

BJK TV'yi yıllardır uyduda yayına başlaması için dört gözle bekliyorum. HD olmasa da olur. İnşallah gelir. Gelirse de babamla kumanda için çok kavga ederiz.  :akuma:

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi mekanik işler için ortalama 80-90 kişi çok iyi değil mi ? Birde sadece kapalı tribün içindir heralde  :ssss:

Çevrimdışı auysal4

90 gün önceki durum (inşaat gayet hızlı bence)

Bencede gayet hizli ilerliyor fakat agustos olayi cok konusulunca baskan tarafindan bizdeki beklentide cogaldi , yoksa goz var nizam var yikilisini da yapilisinida bizzat izliyoruz ve olayin buyuklugunu anliyoruz .

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

bildiğim kadarıyla ısıtma soğutma fan aydınlatma pis su temiz su yangın sistemleri  vs.. bilimum işler
artı asansörler yürüyen merdivenler drenaj gibi

Çevrimdışı Gokhan_1903

BJK TV'yi yıllardır uyduda yayına başlaması için dört gözle bekliyorum. HD olmasa da olur. İnşallah gelir. Gelirse de babamla kumanda için çok kavga ederiz.  :akuma:

hayal kırıklığına uğrayabilirsin çok bişey bekleme :)

Çevrimdışı sahinnd

artı asansörler yürüyen merdivenler drenaj gibi
  abi şu drenaj sistemi nasıl bir şey elektrik süpürgesi gibi vakumlayıp bir haznede mi topluyor biraz açar mısın ?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi mekanik işler için ortalama 80-90 kişi çok iyi değil mi ? Birde sadece kapalı tribün içindir heralde  :ssss:
100 kişi gelecek çok iyi bir rakam

Çevrimdışı ikay yusuf

merak ediyorum:tt arena ve sukru saracoglundan farki ne olacak bizim stadin...somut olarak neyi kapsiyor akillilik..bizde var olacak onlarda olmayan nelerdir mesela/?
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı sallapati

abi şu drenaj sistemi nasıl bir şey elektrik süpürgesi gibi vakumlayıp bir haznede mi topluyor biraz açar mısın ?

yağmur sularının borular vs ile tahliyesi abi

Çevrimdışı sahinnd

merak ediyorum:tt arena ve sukru saracoglundan farki ne olacak bizim stadin...somut olarak neyi kapsiyor akillilik..bizde var olacak onlarda olmayan nelerdir mesela/?
  valla pek akıllı değiliz ama yine de BİZİZ diyelim  :ebebe:

Çevrimdışı sahinnd

yağmur sularının borular vs ile tahliyesi abi
peki yağmur suları o borulara nasıl girecek ? Eğim mi var ? Aklım almadı :)

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş taraftarı  :tabe:

Çevrimdışı ikay yusuf

Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bu arada sorulmustu onceden sanki.

Drenaj kuyularinda sorun oldumu nasil bakimi yapilir diye.Kapali alti gezerken orda drenaj kuyusu vardi ve ustu betonlanmamisti,su birikmisti.keske foto cekseydim

Çevrimdışı sahinnd

şaka bir yana tam olarak belirtilmedi heralde. Avrupa lansmanında bir şeyler daha öğrenecez gibi

Çevrimdışı Furkan Sarper

Catida zaten suyu toplamak icin borular olucak dis sutunlarda gozukuyor borular.saha icindede yanlara dogru egim olucak ve su toplanip kuyulara yollanicak.

Çevrimiçi Necmi

açılan drenaj kuyuları varya yağmur suları yerçekiminin yardımıyla sahadan meille o kuyulara akacak
kuyularda toplanan su pompa yardımıyla yeni açıkta obitaşın yaptığı ilk su deposuna gelecek orda birbirine bağlı 5 tane depo
var ilk depoda dolan su üstten ikinci depoya akacak ilk depoda tortuların bir kısmı dibe çökecek ondan sonra işlem her depoda tekrarlanarak
son depoya kadar gelecek  son depo sulama deposu burda su tamamen temizlenmiş olacak ve içine çimi besleyen katkılar katılarak
çim sulama sistemine verilecek böyle bir döngü her damla sudan faydalanmış olacaksın israf etmeyeceksin bizde geri dönüşüm
olarak kullanılıyor normal inşaatlarda drenaj kuyularında toplanan su kanalizasyona verilir.

Etiketler: