Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329062 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Thuggie

Muhtemelen çiçeklere gelmemiştir :D

Abi agzindaki baklayi cikar da rahatlayalim :D

Çevrimdışı ekesicil

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-12.07.2014-002.jpg[/url]

bu duvar nasil restore edilcek stada zarar vermeden

bu arada resimler icin tesekkürler.. taa almanyadan her gün ordaymisim gibi oluyor  :)

Çevrimdışı Efe

Önce arka taraf yükseltilcek,sonra ön tarafa geçilcek beton dökümü sıkıntı oluyor

Arka taraftaki yuvarlak kolonlar cabuk bitmeli o zaman tribun bolumu geriye bırakilacak anlasilan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Enes Ö

ilk dairedekiler bu sabah yeni açık arkasına gelenler eski açıktakilerde mühendisler için geldi perşembeydi galiba
Eski açıktakiler elektrik firmasının.
İlk resimdeki yemekhanemiz

Çevrimdışı Enes Ö

Arka taraftaki yuvarlak kolonlar cabuk bitmeli o zaman tribun bolumu geriye bırakilacak anlasilan
Arka tarafa pompa yukardan beton dökebilceği seviyeye geldiği zaman,ön taraflara ağırlık verilcek

Çevrimdışı Thuggie

Çevrimdışı Abdullah

ilk dairedekiler bu sabah yeni açık arkasına gelenler eski açıktakilerde mühendisler için geldi perşembeydi galiba
Hocam yeni açıkta yan yana duranlar uzun zamandır oradalar diye biliyorum sadece tekli olan bugün geldi ama yanlış hatırlıyor da olabilirim

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi kızma ama acilan diger basliklar hic bi zaman talep gormeyecek bu basliga gelip yazacagiz yine bi cok ilgisiz konuyu bende dahil buna unutuluyor diger basliklar o anda :)
ama insanlar tepki gösterip çekilmeye başladı ve sağda solda eleştiriler başladı
ciddi anlamda sayfalarca sürüyor ve bunu kontrol etmeyi arkadaşların kendisine bıraktık ama
zarar vermeye başladı bu sohbetleri yapan 3-5 kişi ve yüzlerce kişiyi mağdur ediyor
ve bu kişilerin dışında sohbete katılanda yok demekki insanlar istemiyor unutmayalım özgürlük başkalarının özgürlüklerini
engellemediği sürece özgürlüktür, eğer yazdığınız yazı diğer başlıklarda talep görmüyorsa
demekki burdada görmüyor ve siz bunu burda millete dayıyorsunuz.

Çevrimdışı Enes Ö

Enes hocam üçgen'in orada ne oldu?

Betonun aşırı akışkanlığından dolayı,bi noktaya pompalanması yüksel basınç etkisi yarattığından patladı (15m3 beton yaklaşık dışarı aktı)

300 m3 betonlama var şuan

Çevrimdışı Enes Ö

Hocam yeni açıkta yan yana duranlar uzun zamandır oradalar diye biliyorum sadece tekli olan bugün geldi ama yanlış hatırlıyor da olabilirim

Doğru hatırlıyosun,yemekhanemiz onlar

Çevrimdışı CanEmre

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Furkan Sarper

Rampa disardan gozukmuycek cunku sadece ilk iki kati ilgilendiriyor. Bu iki kat otopark olucak.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Doğru hatırlıyosun,yemekhanemiz onlar

teşekkürler enes bilgiler için çok iyi oldu
betonlama kapalı tarafına doğru olan sondan bir önceki kat betonumu

Çevrimdışı CanEmre

12.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

...

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Resimler her zaman ki gibi süper Mustafa, ellerine ayaklarına sağlık...  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sallapati

restore mestore hikaye.. stad dibine dayandı duvarın kulenin... nasıl çevresini altını güçlendirecekler bu şekilde anlamış değilim

Çevrimdışı sallapati

Paint terk çalışmam :evillol: :evillol:

numaralı tarafı yanlış olmuş heralde.. zaten çizgi çizili dikkat edersen numaralıda

Çevrimdışı Taylan Kutlu

bu kolonlara konulan demirin normali bu bizim stattaki gibi midir? bizim bu gazi üniversitesinde de stat yapılıyor kendi çapında. adamlar köşelere birer demir koyup 4 tane demirle kolonun betonunu döküyor enteresan.

Çevrimdışı gurbetci kartal

mustafa sagol kardesim allah senden razi olsun ozellikle benim gibi yurdisinda olan gurbetcilere bir ilac bir morel oluyon.evimizden biri oldun desem yeri var her gun eve donerken o kadar guvenmisizki sana ahaa mustafa simdi resimleri koyar diye aramizda konusuyoruz.neyse fazla uzattim  bu islerde emege gecen arkadaslar olsun  muhendis arkadaslar olsun (cayci dahil)hepsine sonsuz tesekkurler...

Çevrimdışı Enes Ö

teşekkürler enes bilgiler için çok iyi oldu
betonlama kapalı tarafına doğru olan sondan bir önceki kat betonumu
+2.30 kotundaki kolonlar, +10.50 kotundaki döşeme

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Darkeagle

+2.30 kotundaki kolonlar, +10.50 kotundaki döşeme
Hah şimdi çok iyi oldu. Tam anladım neresi.
 Yahu ben elektrikçiyim. :) Resimler olmasa anladıysam arap olayım :) :alala:
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 22:58:52 Darkeagle ]
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Necmi

+10.50 kotu şu an eski açıktaki en yüksek yer beton dökülecek kısımda kapalıya yakın köşe :ok:

Çevrimdışı Enes Ö

:D kalıplı gördüğünüz kolonların bazıları,ve kapalı tarafındaki tek yüz perde katındaki döşeme
Kalın sağlıcakla iyi geceler

Çevrimdışı Necmi

konuyla ilgili mesajlarınızı silin arkadaşlar
ben gerekli temizliği yaptım

Etiketler: