Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329507 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Beyler pek araştırma fırsatım olmadi ama stadın ne kadar heybetli duracagindan emin olmak için soruyorum. Stadı cevreleyen 4 tribün de eski stadimiz da ki yeni acıkla ayni yükseklikte olur mu aşağı yukarı

Gelip gorme sansin varsa gor zaten ilk gordugun anda neler dusunecegini tahmin ediyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Bi vapurluk mesafe hocam en son ki halini görme firsatimiz olmadı is güç. Sagolun cevaplar için :)

Çevrimdışı Factatum

Sanırım bu lansman, Vodafone Türkiye'nin Vodafone Merkez'e hazırladığı bir organizasyon. Sonuçta büyük bir yatırım yaptı, Vodafone. Bizim açımızdan bu lansman, belki akıllı stad kavramının içini biraz doldurabilir. Hani daha fazla detay paylaşılması açısından.

Bizde ezop'un tilkisine döndük. Birileri gagasını aralasa da ağızındaki peyniri düşürse diye bekliyoruz. Beşiktaş aşkı işte :bandit:

Çevrimdışı Erdinç

stadin ordan biraz resim cekmeye calistim hepsi twetter hesabimda musait olan arkadaslar buraya yukleyebilirmi rica etsem. disardayim sarj bitiyor  :ebebe: @swiper1979   twit hesabim

Çevrimiçi murat

sanırım yeni açıktan 3-4 metre aşağıda olacak
Sahadan baktığında yeni açık çatı yüksekliğinde olacak.çatı ise yeni açıktan 3-4 metre aşağıda olacak.diye biliyorum.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı okansosa

tribün ile çatı arasında 7 m mesafe var diye duymuştum bu biraz fazla değil mi akustik açısından ses dışarı çıkar
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Necmi

tribün ile çatı arasında 7 m mesafe var diye duymuştum bu biraz fazla değil mi akustik açısından ses dışarı çıkar
Belkide yanlış duymuşsundur :D
sesi bir yerden dışarı serbest bırakmazsan içerde yankı yapar yeni seslere karışır ve boğulur
biz her tarafı açık eski stadımızda desibel rekoru kırdık unutma sesi stad çıkartmıyor
taraftar çıkartıyor :ok:

Çevrimdışı Necmi

resimleri yükleyeyim dedim tam atacağım sen yüklemişsin bile :D
artık gençlerin hızına yetişemiyoruz :bandit: @faruk1903

Çevrimdışı Efe

Kapali 13 kiriste bitmek uzere kaldi 1 tane kapali 4-5 gune goruntu olarak tamamlanacak gibi gorunuyor :) :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

resimleri yükleyeyim dedim tam atacağım sen yüklemişsin bile :D
artık gençlerin hızına yetişemiyoruz :bandit: @faruk1903

olur mu abi aslında yüklediğimi haber vermek için ilk 3 ünü gönderdim ama görmemişsin :)

Çevrimdışı FARUK

çiçekler tabla betonu için kalas koymaya başlamış galiba baya büyük bir alan hazır görünüyor son kat tablası için.

Çevrimdışı Efe

Eski acikta bugun betonlama olabilit yeni inonun fotoda baya buyuk bi alan demirlenmis gorunuyordu tahtalari koydularsa gece baslar betonlama
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ben bayramdan sonra ciddi işçi artışı bekliyorum (200 kadar)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

eski açık arka kolonlar tek parça mı kalıplanacak? kapalıdaki gibi 2 parça yapılmayacak mı? bana baya uzun geldi o kolonlar
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 19:04:06 sallapati ]

Çevrimdışı sallapati

yeni açık 3. kat ve eski açık 4. katta beton hazırlıkları var yarın için

Çevrimdışı Necmi

hımm bir şeylermi sızdı kaynak alalım belki bayramada kalmaz  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

eski açık arka kolonlar tek parça mı kalıplanacak? kapalıdaki gibi 2 parça yapılmayacak mı? bana baya uzun geldi o kolonlar
bazılarını döktüler sanırım iki parça gibi sanki :alala: :D

Çevrimdışı Deniz

hımm bir şeylermi sızdı kaynak alalım belki bayramada kalmaz  :evillol:
Ben bombayı ortaya koydum sen pimini çektin @Necmi abi  :D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

Zaten 150'si memleketine gitmemiş miydi? İşte onlarla beraber Obitaş 50 kalıpçı falan alsa, tahmin doğru çıkıyor.   :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Zaten 150'si memleketine gitmemiş miydi? İşte onlarla beraber Obitaş 50 kalıpçı falan alsa, tahmin doğru çıkıyor.   :bandit:
50 kalıpçı deyip geçme eğer 50 kalıp ustası gelirse obitaş 2 kat hızlanır.en büyük sıkıntıları kalıp yapamamak.Demircileri iyi çalışıyor ama demirler kalıplanamıyor ya da günlerce kalıplanması bekleniyor 50 kalıpçı bu sıkıntının üstünden gelebilir.

Çevrimdışı Karabay

bu ağacın kalmasına çok sevindim :) stat ilk yıkılmaya başlandığında kesilecek diye çok üzülmüştüm. onada yazık be... :bawling: :bawling: :bawling:
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2.0;attach=6486;image

Etiketler: