Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar yeni yapılan stadımızın yeni açık tarafı diğer tribünlere nazaran devasa olacak bunda hemfikiriz

yalnız kafama takılan şu durum var

bu yeni açığın tribün tasarımı veya şeması (nasıl söyleniyorsa) hangi stadın trübününe benzeyecek bilen varsa paylaşırsa sevinirim

misal B.Dortmund'un o meşhur kale arkasına mı yoksa Atatürk olimpiyat stadındaki (doğu maraton tribüne mi) benzeyecek

biraz karışık sordum ama anlayan anlamıştır mutlaka.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Loca balkonuna prekast takılırsa içeride yapılan ince işçilik için beton nasıl dökülür? Bundan dolayı biraz bekleyebiliriz prekatsları görmek için heralde?

Kapalı üstte başladı duvar örme, loca balkonları beklenirse buradaki iş ilerleyeceği için loca balkonlarından sonra beklemeden takabilirler üst kata heralde?

Çevrimdışı izorlu85

aynen @izorlu85 hocam sanırım o kısım acemiliklerine geldi. sağlamlık konusunda endişen olmasın hocam Bjk_mabet üstat kolon ve kirişlerin 3 4 kontrolden geçtikten sonra teslim alındığını söylemişti.
ondan haberim var o sohbetin  içinde  idim bende @kcptl hocam. ama bi defa gördük ya hatalı kolon insanın içine kurt düşmüyor değil  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 15:02:45 izorlu85 ]
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

canlı yayını durdurup tekrar başlatınca her şey yer değiştiriyor  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Beşiktaşlı mühendisler bu makineyi kullanır :P

bütün mühendislik bölümü okuyanlar BEŞİKTAŞLI o zaman   :D :D :D :D

Çevrimdışı Deniz

bütün mühendislik bölümü okuyanlar BEŞİKTAŞLI o zaman   :D :D :D :D
bizim amfi de maç günleri Beşiktaş bayrağı asılıyor (elektrik elektronik müh )  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erol Akçınar

@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı izorlu85

bizim amfi de maç günleri Beşiktaş bayrağı asılıyor (elektrik elektronik müh )  :icool:

YAKIŞIRRRRRR  :super:

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Vodafone Arena ‏@VodafoneArena  7 sn.
Vodafone Arena inşaatında bugüne kadar çakılan fore kazıkların toplam boyu 24.000 metreyi buldu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Kara kara bulutlar geliyor numaralida son kalan bolume grobeton atiliyor numaralinin yanindaki yolda baya alinmis firtina cikacak sanki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Gök delındı resmen muthış bı yağmur var :D bizim burda stada doğru gelır bırazdan :D

Çevrimdışı keremfrat1

Stadda başladı ilk yağmur damlaları görundu :D

Çevrimdışı MamiReyiz_39

bu basamaklar 42 li olcakken daha fazla aşagi inememişler 30 lu yapmişlar kapalı üst yuksek yapılmiş.
biri böyle dedi dogru mu yoksa degil mi ??
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Salih A.

kameraya yağmur damlaları düşmeye başladı. arkadaşlar timelaps'in paylaştığı videolarda ki müziği bileniniz varmı? kendisine mesajlar attım fakat konuşmamaya yeminli herhalde
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Eskı açıkta da sol koşede temel genişliği olucak galıba eskavatör orda çalışma yapıyor :)

Çevrimdışı saricasi

Gök delındı resmen muthış bı yağmur var :D bizim burda stada doğru gelır bırazdan :D
Bzm burası günlük güneşlik:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı karakartalım

bu basamaklar 42 li olcakken daha fazla aşagi inememişler 30 lu yapmişlar kapalı üst yuksek yapılmiş.
biri böyle dedi dogru mu yoksa degil mi ??
kapalı üst 23 basamak 42 li derken her basamağın  42 cm olmasınımı kastettin acaba ?
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Factatum

22 Temmuz'da İngiltere'de Vodafone Genel Merkezinde bizim stadın lansmanı olacakmış. Bizimkiler orada kamp yaptığına göre, herhalde teknik ekip ve futbolcular da katılacaktır.

Çevrimdışı Efe

22 Temmuz'da İngiltere'de Vodafone Genel Merkezinde bizim stadın lansmanı olacakmış. Bizimkiler orada kamp yaptığına göre, herhalde teknik ekip ve futbolcular da katılacaktır.
Daha cok yurt icinde lansman yapsalar farkli sehirlerde daha ekili olur bir cok insan hala habersiz stadtan avrupa lansmanida etkili olur insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Beyler pek araştırma fırsatım olmadi ama stadın ne kadar heybetli duracagindan emin olmak için soruyorum. Stadı cevreleyen 4 tribün de eski stadimiz da ki yeni acıkla ayni yükseklikte olur mu aşağı yukarı

Çevrimdışı sallapati

Beyler pek araştırma fırsatım olmadi ama stadın ne kadar heybetli duracagindan emin olmak için soruyorum. Stadı cevreleyen 4 tribün de eski stadimiz da ki yeni acıkla ayni yükseklikte olur mu aşağı yukarı

sanırım yeni açıktan 3-4 metre aşağıda olacak

Etiketler: