Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331588 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 10:04:57
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı umutdogan62

salla pati iş yapılmıyor arkadaşım orada. stadın dışarıdan görünüşü öyle olacak. biraz dikkat edin onlarca fotoğraf paylaşılıyor.

arkadaşım! orada sallapatı iş yapılmış daha önceki fotolara sizde iyi bakın kalıplama hatası var mustafa arkadaşımız defalarca oranın detaylı halini çekti bariz yamulmalar eğrilikler var. ama küfeki taşıyşa düzeltilebilir diye umuyorum.
1
9
0
3JK

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 10:06:58

Çevrimdışı umutdogan62

Günaydın Dostlar.... Sabah sabah son durum için hemen stada bağlantı yapıyoruz...

Evet Charlie mikrofon sende neler söylemek istersin...

C: Öncelikle herkese günaydın... Stadda son şöyle Kapalı tribün prekastları 4 tır geldi indirme işlemi sürüyor... Yeni açıkta 1 kattan sonra ara kat tabliye için demir bağlama işleri devam ediyor.. Araç rampası demir bağlama ve kalıp işleri devam ediyor... Numaralı tribüne doğru ilerledikçe işçi sayısında azalma olduğu görülüyor... Eski açık bildiğiniz gibi ikinci kat tabliye işleri devam ediyor numaralı tribün dönüşü temel işleri son hız devam etmekte... Şimdilik stadda son durumu bu gelişmeler yaşandıkça tekrar size dönüş yapacağız...

Ayrıntılı resimler için her zaman ki gibi PİCTURES LOADİNG diyoruz...
Emeğine sağlık...
1
9
0
3JK

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 10:08:46

Çevrimiçi Kartal Ç

Şu sıcak günün sabahına klima gibi derman oldun Charlie emeğine sağlık  :super:

Çevrimdışı heart

arkadaşım! orada sallapatı iş yapılmış daha önceki fotolara sizde iyi bakın kalıplama hatası var mustafa arkadaşımız defalarca oranın detaylı halini çekti bariz yamulmalar eğrilikler var. ama küfeki taşıyşa düzeltilebilir diye umuyorum.
kalıplama işlerinden kalma izler onlar. mustafa arkadaşımız defalarca fotoğraflarını çekti ve defalarca söyledi o eğriliklerde problem yok fotoğraflarda öyle görünüyor diye.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 10:11:54

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 10:13:23

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 10:14:21

Aynen öyle :)

Çevrimdışı Emre.Guler

salla pati iş yapılmıyor arkadaşım orada. stadın dışarıdan görünüşü öyle olacak. biraz dikkat edin onlarca fotoğraf paylaşılıyor.

Kardeşim sen benim dediğim yeri anlamadın galiba? stadın ovalliğinden bahsetmiyorum ben. Yeşil ile çzdiğim yere odaklan orada bir çöküklük var stadın ovalliğinden dolayı değil orası

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@CharlieChaplin emeğine sağlık Yusuf.

kapalı üstte 4. çıkış kapısı kuruluyor  :claps:

Çevrimdışı Emre.Guler

Aha mustafada geldi. Kardeyim üstteki fotoğraflı yorumumu görmüşsündür. Kapalı dış cephede benim işaretlediğim gibi bir yamuk yapı varmı yoksa sadece ışık oyunumu @mustafa_(87)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Aha mustafada geldi. Kardeyim üstteki fotoğraflı yorumumu görmüşsündür. Kapalı dış cephede benim işaretlediğim gibi bir yamuk yapı varmı yoksa sadece ışık oyunumu @mustafa_(87)

Yamukluk yokta biraz gayri ciddi yapıldı orası. Sıvama ve küfeki taşlarıyla bu hatalar kaybolacak inşallah.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Emeğine sağlık.. Yeni açık arka tarafta kalıpmı patlamış acaba?

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 10:50:15

Raif, senin söylemiş olduğun kısımda benimde fark ettiğim bir durum fakat bu durum büyütülecek bir şey değil... Bu tarz durum her yapıda olabiliyor dış sütunlarda kaplama olacağı için o kısım gözükmeyecek bile... Yamuk bile olsa stadımız yapılıyor hemde kendi yerinde... :ok:

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 10:50:46
Emeğine sağlık.. Yeni açık arka tarafta kalıpmı patlamış acaba?

Bende öyle birşey sezdim çaktırma... :D :D :D

Çevrimdışı Oktay A.

@CharlieChaplin yusuf eline emeğine sağlık sabah sabah resimler için sağol  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı scape_bjk

ARENA LONDRA’DA TANITILACAK

Beşiktaş taraftarının heyecanla beklediği yeni stadı Vodafone Arena’nın tanıtımı ise 22 Temmuz’da İngiltere’nin başkenti Londra’daki Vodafone Genel Merkezi’nde yapılacak. Futbol dünyasının önemli isimlerinin katılacağı tanıtıma Türkiye’den de kalabalık bir medya ordusunun gitmesi bekleniyor. Tanıtımın ardından Beşiktaş Çarşısı’ndaki bilbordlara stadın reklamları asılacak, gazetelere de tam sayfa ilanlar verilecek. (Hürriyet)

Böyle bi tanıtım mı olacak?

Çevrimdışı mayarkan

ARENA LONDRA’DA TANITILACAK

Beşiktaş taraftarının heyecanla beklediği yeni stadı Vodafone Arena’nın tanıtımı ise 22 Temmuz’da İngiltere’nin başkenti Londra’daki Vodafone Genel Merkezi’nde yapılacak. Futbol dünyasının önemli isimlerinin katılacağı tanıtıma Türkiye’den de kalabalık bir medya ordusunun gitmesi bekleniyor. Tanıtımın ardından Beşiktaş Çarşısı’ndaki bilbordlara stadın reklamları asılacak, gazetelere de tam sayfa ilanlar verilecek. (Hürriyet)

Böyle bi tanıtım mı olacak?

KAYNAK Hürriyet :)

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 11:19:26
ÖLÜM OLSA DÖNEMEYİZ BU YOLDAN...
CANIM FEDA OLSUN SANA BEŞİKTAŞ...

YETER ULAN ÖZLEDİK İŞTE...

Çevrimdışı quentine83

kapalı tribünde prekastların üzerinde bir kaç kişi görünüyor fotolarda .acaba bu üst kat için prekast habercisi mi .yoksa normal mi ?
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: