Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329617 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Zaten tribünü zamanında teslim edemediler bari bu kadar özensiz de yapmasalardı. Biz Mustafa ve Samet ile beraber anlatmaya çalıştık aylardır ama bir türlü derdimizi anlatamadık.

Küfeki taşı ile kaplanır sorun yok da denmemeli, bence bu extra bir sorundur, hem maliyeti hem yapılış zamanını arttıracaktır.
İsmail bizim stad gozonunde diger stadlardaki insaat hatalari kimse gormuyor bu kadar fotograf paylasimi hangi stadta var. Ayda nerdeyse 3500 fotograf geliyor. Her insaat da olacak hatalar. Onemli olan statik acidan sikinti olmasin. Bunlara hata bile denilmez. szg26 arkadasim aklima geldi   kulaklari cinlasin  :evillol:

Çevrimdışı Erdinç

@CharlieChaplin yusuf hocam eline emeğine sağlık çok güzel fotolar.

Çevrimdışı TØLGA

yeni inönü foto atmış atabilicek arkdaşlara duyurulur :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

yeniinönü fotosunda da gördüğümüz gibi o konteyner yeni gelmiş sıkıntı yok :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

eski açığın üst taraflarını daha iyi görmüş olduk :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mert_

İlk kısım ya @kceptel hocam bu kısımlar daha ölçülere alışamadılar bi denge sağlayamadılar onun için biraz özentisiz gibi oldu aslında çıraklık bölümü idi o kısım o özel ekibin  :) Ama  kaplama ile düzelir prekastla belli bile  olmaz hale gelir. benim tek korkuç 6. testere kirişindeki gibi demirlerin içinin boş kalması ya görünmeyen bi hatanın olmaması...
aynen @izorlu85 hocam sanırım o kısım acemiliklerine geldi. sağlamlık konusunda endişen olmasın hocam Bjk_mabet üstat kolon ve kirişlerin 3 4 kontrolden geçtikten sonra teslim alındığını söylemişti.

Çevrimdışı Efe

obitaşın o kısımda normalde konteynır var mıydı ya ben sanki orada yotu diye hatırlıyorum zaten yandan girişi olan konteynırların yanyan bitişik konulması saçma olurdu. Sanki onlar yeni konteynırlar belki de eski açık tarafına kurulacaktır ümitsiz olmaya gerek yok bence. :tabe:
benim soylemim aslinda obitasla veya konteynirlala ilgili degil genel olarak kaba insaat yil sonuna sarkacak bu gidisle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

Hepimizde aynı makineden var anlaşılan  :lol:

Beşiktaşlı mühendisler bu makineyi kullanır :P
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

51903 50 binden daha hoş geliyor kulağa.söyle söyle bitmiyor :evillol: ellibin ve ellibirbindokuzyüzüç.

Katılıyorum adeta kulağa çalan eşsiz bir melodi gibi :D :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2.0;attach=6378;image bu fotoda yeni açık en arkada tam olarak  ne olmuş bilgilendirebilecek varmı :alala:

Kalıp patlamis beton yere dokulmus gibi gorunuyor temizlemeye ugrasiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Kalıp patlamis beton yere dokulmus gibi gorunuyor temizlemeye ugrasiyorlar
bende aynı soruyu soracaktım şimdi teşekkürler bilgi için :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Aha mustafada geldi. Kardeyim üstteki fotoğraflı yorumumu görmüşsündür. Kapalı dış cephede benim işaretlediğim gibi bir yamuk yapı varmı yoksa sadece ışık oyunumu @mustafa_(87)
Ben çıplak gözle baktım orda yamukluk yok yanlız orda proje kaynaklı ciddi bir sıkıntı oldu
hatırlarsanız çiçekler orda çok uğraştı ve sorunu çözdüler fotolardan bakarak eğri falan
gibi hükümlere varmayın bence çünkü çekimden dolayı bazı şeyler tuhaf görünüyor
bende bazı durumlar görmüştüm fotolarda daha sonra gidip çıplak gözle inceledim :D
yerinde öyle olmadığını farkettim o dediğin yeride prole kaynaklı problemi bildiğim için
nasıl toparladılar diye bayağı bir inceledim şu an için bir sıkıntı yok :ok:

Çevrimdışı Deniz

Kaba inşaatta eğri yerleri vs çimento alçı sıva vs ile doldurup hallediyorlar diye biliyorum.Küfeki döşenmeden önce bu düzeltmeler yapılır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Keşke yeniaçık ihalesini Obitaş yerine T Yapı'ya verseydik belki daha hızlı olurdu.
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı yigitcan1903

ÖLÜM OLSA DÖNEMEYİZ BU YOLDAN...
CANIM FEDA OLSUN SANA BEŞİKTAŞ...

YETER ULAN ÖZLEDİK İŞTE...

Çevrimdışı eski inönü

Obitas bu hiz yeterli baska adama gerek yok diyor heralde o yuzden konteynerleri gonderiyor yıl sonuna kendimizi hazirlayalim kaba insaat icin tahminler tutmayacak :s20:
abi bu sefer gercekçi gordum seni  :D

Çevrimdışı keremfrat1

http://besiktasarena.com/index.php?topic=343.0 PC PS3 PS4 OYUNLARI ÖNERİLERİ VE TANITIM FRAGMANI BURDA TARTIŞABILIRIZ :)

Çevrimdışı keremfrat1

Eskı açıkta muazzam demır işi yapılıyo bugun betonlanırmı acaba son kat :D

Çevrimdışı Necmi

benim soylemim aslinda obitasla veya konteynirlala ilgili degil genel olarak kaba insaat yil sonuna sarkacak bu gidisle
Konteynır gitmiyor geliyor :evillol: :evillol:
@Efe Elaldı

Çevrimdışı quentine83

eski açık için öngördüğüm tarih eylül sonu(üstleri dahil)
yeni açık için öngördüğüm tarih kasım başı
numaralı için öngördüğüm tarih aralık ortası
bütün bunlar yapılırken aralık sonuna kadar ince işçiliğin yüzde 60-70  bittiğini varsayıyorum.
çatı bitiş için öngördüğüm tarih mart sonu
stat açılışı ligin son haftası kendi evimizde ,inşallah şampiyonluk maçı (mayıs sonu )
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

Bu konuyla ilgili bir başlıkta vardı galiba ama önce burada paylaşmak istedim.
(Benim bildiğim kadarıyla tabii ) Vodafone Arena'nın dünyada ilk ve tek büyük ihtimalle de son olacak bir özelliği:
*** Ağır çekim canlı(!) inşaat yayını ***
 :s20: :ebebe: :s20: :ebebe: :s20:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Etiketler: