Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336661 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

MMA

• Ziyaretçi

Çevrimdışı saricasi

Corinthiansın stadı baya dik geldi,bzmkine göre nasıldı ölçüleri.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

öncelıkle herkesın kandılını kutlar allah dualarımızı kabul etsın stadımızı en kısa zamanda görmemizi nasip etsin :)
Necmi Abi İsmail abi inşallah yarın saat 13:30 gibi gaziler büfenın ordayım yarın görüşmek üzere :)
İnşallah mutlaka bekleriz :)

Çevrimdışı izorlu85

kcptl hocam  o fotoshoplarından bi kaçını da buraya yüklesen  olmaz mı?? biliyorsun  ben artık wowa giremiyorum :) malum yine atıldım... :P
ilker hocam en son yaptığımı buraya eklemiştim zaten konuya yazdığım 2. mesajımda var ;) ayrıca yenilerini yaptığımda  önce buraya yükleyeceğim zaten bundan sonra hep...

bu beni ve diğer tüm arkadaşlarımızı mutlu edecektir...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Ayrıca Samet kardeşimiz keza ona sorun, adam sizler biraz için aylardır gidip resim çekiyor, hatta kendini sakatladı. Bu emeğe saygı sadece teşekkür etmekle olmaz, sözlerine de daha fazla değer vermelisiniz. Adamlar bas bas bağırıyor ama nedense bu konudaki düşünceleri hiç dikkate alınmıyor.

Sorun obitaş çiçekler felan değil bizim tek derdimiz Beşiktaş !

Çevrimdışı murat

varmı açıklaması olan
var.alt testere ile üst testere eğim farkından dolayı öyle gözüküyor olabilir.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 23:07:46 muratkaya ]

Çevrimdışı Hakan Başarslan

@mustafa_(87)  Ayağına emeğine sağlık
yarın gelecekmisin?

Akşam 7'de oradayım Necmi Abi Resimde çekmem lazım artık benim yanımda durun biraz  ;D

Mustafa resimler için teşekkürler... Bu Obitaş'ta yine eleman mı azalmış ne işler yine çok yavaşladı o tarafta sanki...

Çevrimdışı mete

BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR KALBİMİZİN EN GÜZEL YERİNDE DURUR

Çevrimdışı ZEKI

Çiçekler inşaatın bu tür vukuatı çok öyle 1 2 tane felan değil, resimde bile bu kadar net gözüküyorsa yakından canlı gözle hayretler içinde kalırsınız. Ama obitaşın her yeri ip gibi dümdüz. Aynısını obitaş yapsa yerden yere vurursunuz.

Mustafa her gün bu hataları görüyor ve özellikle çekiyor, stadı her yerini belki de en çok takip eden kişi Mustafa kardeşimiz ama nedense onun sözlerine itimat edilmiyor, bu Mustafa'ya yapılmış bir haksızlık değil mi ?
Butun insaatlarda olabilecek hatalar bunlar. Onemli olan statige olan zarari ne ona bakmak lazim. Filmler cekilip butun bu hatalar kontrol ediliyordur. Uzerine prekastlar geldikten sonra o yamuklugu kimse gormeyecek ve bilmeyecek bile. Diger stadlarda ne buyuk hatalar var. Ama kimse gormuyor. Obitas ne yaptki simdiye kadar hatasi var diyelim. Yarın toplantida detayli konusuruz zaten.

Çevrimdışı quentine83

yeni açığın arka kısımda geri kalan kısmı var.hani harfiyattan dolayı ilerleyemeyen .orayı görünce dünyam yıkılıyor.sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.birde kaç gün oldu en son betonlanan yerde hala kalıplanmamış kirişler var.nerdeyse paslanmış .kalıplayın şunları kardeşim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ZEKI

yarın gelecekmisin?

Akşam 7'de oradayım Necmi Abi Resimde çekmem lazım artık benim yanımda durun biraz  ;D

Mustafa resimler için teşekkürler... Bu Obitaş'ta yine eleman mı azalmış ne işler yine çok yavaşladı o tarafta sanki...
Obitas ne zaman hızlandiki saman alevi gibiler biraz normal hiza cikiyorlar sonra, biz ne yapiyoruz hızlandik diyip yan gelip yatiyorlar.

Çevrimdışı Hakan Başarslan

yarın gelecekmisin?

Necmi bu Obitaş Temeli neden birbirinden kopuk, parça parça atıyor acaba...

tamam sen çekerken bizde nöbet tutarız  :D

Çevrimdışı Efe

Şuan maci seyrediyorum foruma pek bakamadim ama eski acikta betonlama var yeni aciktada hafriyat :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çiçekler inşaatın bu tür vukuatı çok öyle 1 2 tane felan değil, resimde bile bu kadar net gözüküyorsa yakından canlı gözle hayretler içinde kalırsınız. Ama obitaşın her yeri ip gibi dümdüz. Aynısını obitaş yapsa yerden yere vurursunuz.

Mustafa her gün bu hataları görüyor ve özellikle çekiyor, stadı her yerini belki de en çok takip eden kişi Mustafa kardeşimiz ama nedense onun sözlerine itimat edilmiyor, bu Mustafa'ya yapılmış bir haksızlık değil mi ?

orası hata değil betonun ek yerleri eski açığa çok parça parça beton döktüler oranın projesinden
ve hafriyatın hızlı alınmamasından kaynaklanan bir durum bir hata değil yamuk dediğiniz
testere kirişe gelince çiçekler veya obitaş yüklenici firma projeyi kendileri yapmıyor
verilen projeye göre haraket ediyor projeyi bilmeden yamuk çiçekler hata yapmış demek
yanlış olur belkide projede olan bir şeydir bilmiyoruz testereler kolonlara bağlanıyor
belki orda alan açmak için kolonlar kaydırılmıştır yada hatalıdır ama hatalıysa bu hatanın kaynağı
çizen mimardır ortada bir proje varsa uymak zorundasın uymazsan yıktırır yeniden yaptırırlar
kaplama malzemelerinin altında kalacak betonun estetikten çok sağlamlığına önem verilir

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kim ne derse desin çiçekler bana güven vermiyor mabet'e bu testere kirişini soralım neden yamuk.

Çevrimiçi Necmi

yalnız ayıp ettiniz hiç bir iz bırakmadan giderek.
forzada görmesem bilmicem. >:(

tepki vermekte haklıydınız, fakat taşındığınız yeri bilmekte bizlerin hakkıydı.
gelen gelir, gelmeyenlerin canı sağolsun derdik.

neyse yeni forum hayırlı olsun herkese. ;)

sağır sultan duydu bir sen duymamışsın  :D
hoşgeldin
DH de açık açık yazmak oraya saygısızlık olurdu bizim çok kahrımızı çektiler
ama bir çok platformda belirttik

Çevrimdışı Thuggie

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-12.06.2014-079.jpg[/url]

Mabetin bi ara Twitter'da fotografini attigi bayan mühendis/stajyer degil mi sag üstteki :)

Ayrica Mustafa hocam resimler icin tesekkürler, emegine saglik.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim ne derse desin çiçekler bana güven vermiyor mabet'e bu testere kirişini soralım neden yamuk.

çicekler güven vermiyor ise 2 yapı denetim firması + bir statik testi + 4 mühendis onayından sonra o bloklar teslim alınıyor...

yani burayı yaptık biz buyur diye bir durum yok ...bjk inşaat imalatları önce denetletiyor sonra projeye uygun ise gerekli koşulları sağlıyor ise teslim alıyor değil ise yeniden yaptırıyor.uygun olması durumunda hak ediş elde ediliyor.elde edilmemesi durumunda yeniden yaptırılıyor ve yapımın maliyeti taşaron firmaya bırakılıyor...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabetin bi ara Twitter'da fotografini attigi bayan mühendis/stajyer degil mi sag üstteki :)

Ayrica Mustafa hocam resimler icin tesekkürler, emegine saglik.

evet eskiden stajer idi şuan stad ta çalışan tek bayan mühendisimiz...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

çicekler güven vermiyor ise 2 yapı denetim firması + bir statik testi + 4 mühendis onayından sonra o bloklar teslim alınıyor...

yani burayı yaptık biz buyur diye bir durum yok ...bjk inşaat imalatları önce denetletiyor sonra projeye uygun ise gerekli koşulları sağlıyor ise teslim alıyor değil ise yeniden yaptırıyor.uygun olması durumunda hak ediş elde ediliyor.elde edilmemesi durumunda yeniden yaptırılıyor ve yapımın maliyeti taşaron firmaya bırakılıyor...

Eyvallah Mabet resimlere baktın mı neden yamuk sence orası projede olan bir şey midir ?. Ayrıca Kapalı dıştan hasarlı duvarlar gördüm resimlerdede detaylı çektim onun hakkında ne düşünüyorsun? Hasarlı üst kat testere kirişlerinde işlem tam olarak ne olacak?
Saygılar.

Çevrimiçi Necmi

Yarın yüzyüze sorarsın  :D artık
biz ordayken herhalde dayanamaz gelir bize bir çay servisi yapar ;)

Çevrimdışı Deniz

abi o kirik gibi gorunen yer ve testere kirisin yamuk duruyor gibi bir goruntusu var.hata olma ihtimali var mi yoksa hersey normal mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Eyvallah Mabet resimlere baktın mı neden yamuk sence orası projede olan bir şey midir ?. Ayrıca Kapalı dıştan hasarlı duvarlar gördüm resimlerdede detaylı çektim onun hakkında ne düşünüyorsun? Hasarlı üst kat testere kirişlerinde işlem tam olarak ne olacak?
Saygılar.

ultrason sonucu 6 adet basamak kırılıp tekrardan yapılacak ...

Çevrimdışı ZEKI

Yeni açıktan alın kombinenizi madem çiçeklere güvenmiyorsunuz saçma saçma yorumlar yapıyorsun kaba inşaatta pürüzlü kolon olsa ne olacak ya kolonlarla aşk mı yaşayacaksın
Sezgin gece gece sesli guldurdun yeminle..Sanki Tokinin yaptigi stad gibi beton kalacak her yeri..Acaba eski mabetimizde kactane yamuk kolon vardi Allah bilir

Etiketler: