Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334592 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Zoro

Konu dışı ama kartalbakışının haberine göre lanzini transferi bitmiş

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@sallapati kapalı ile ilgili haritanı koysana bi bakalım  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

ben artık imza atılmadan transferlere inanmıyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

ben artık imza atılmadan transferlere inanmıyorum

Ben artık imza atılmadan ya da KAP'a bildirim yapılmadan değil,o oyuncu bizimle antrenmana çıkacak ve sakatlanacak anca o zaman inanırım :)

Çevrimdışı empisayn

İnşallah transfersizlik bizi bu noktaya kadar getirdi  :D

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı mert_

dostlar, konuşmanın gelişine göre konu dışına çıkıldı olabilir, güzel ve seviyeli bir şekilde de fikirler paylaşıldı zevkle okuduk ama bir yerden sonra uzatmamak lazım. muhabbet burada başlamış olabilir çok güzel ama belli bir aşamadan sonra ilgili başlıklarda devam edebilir.

Çevrimdışı scape_bjk

Arkadaşlar sağlam kaynak lanzini bitmiş  :evillol:  :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

Tam manasiyla hizlanma bayramdan hemen sonra olucak.giden iscilerin geri donmesiyle...

Çevrimiçi Necmi

Eneramo ve Dany de Bilicin ısrarla istediği oyuncular...
anıl nerden biliyosun ısrarla istediğini o yüzdenmi oynatmadı
bir hoca oyuncuyu ısrarla isterse oynatır istemediği bir oyuncu oluncada oynatmaz
Eneramoda Dany de yönetimin dayatmasıydı çamuruda kimseye atmasınlar
Biliç bence şartlara bakıldığında oldukça başarılıydı  yönetim oyuncularla olan ilişkileri iyi yönetemiyor

Çevrimdışı testerekiriş

Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

anıl nerden biliyosun ısrarla istediğini o yüzdenmi oynatmadı
bir hoca oyuncuyu ısrarla isterse oynatır istemediği bir oyuncu oluncada oynatmaz
Eneramoda Dany de yönetimin dayatmasıydı çamuruda kimseye atmasınlar
Biliç bence şartlara bakıldığında oldukça başarılıydı  yönetim oyuncularla olan ilişkileri iyi yönetemiyor

Bencede biliç hem karakter olarak hem bilgi olarak . hemde futbolcu olarak büyük bi futbolcu olması bakımından.. bence gayet başarılı olacak bir teknk adam.. geçen sezon bir çok olumsuzluga ragmen belkide son 5 yıldaki en iyi bjk vardı. puan atılan gol yenlen gol olarak.. bizim taraftarlarımızda iyice kendini küçük görme olayı başladı.. 1 kişi bana GESE nin kadrosunun bizimkinden iyi olduğunu söyleyemez... fb farklı adamlar sabrediyor. selçuk şahine bile sabridiyor kemik bir kadro oluşturdular başarı kaçınılmaz oldu.. bu işler sadece hoca değiştirmek ve transfer yapmakla olmaz.. bu takıma güvenmek gerek bu hocaya sahip çıkmak gerek , bende dahil olmak üzere çogu bjk taraftarı yönetime güveni vardı fakat bazı şeylerde gereksiz inat ile zaman kaybı yasıyoruz inşallah onların bldği dogru şeyler vardır bekleriz sorun değil güzel günler gelecekse.

Çevrimdışı ALI RIZA

Biliç eleştirmek haksızlık Asıl eleştiriyi transfer vasıfsızlığı yağpan yönetimin hedefsiz yola çıktılar...! devre arasında bile hedef gösteremediler şampiyonluk için oynayacak takım kurmayıp ligi makul bir yerde bitirmekti dertler...! bu sene amaçları hedefsiz şampiyonluk değil...! ligi olabileceği en iyi yerde bitirmek taraftara biz stadsız 2 sezon 2-3 olduk demek zaten BEŞİKTAŞ her yıl ilk 3 e oynayan takım...! ama malesef kabul etmeyen bir başkanımız var...! amacı sadece stad'ı yapmak...! Eğer BEŞİKTAŞ'ın başarılı olmasını istiyorsa içimizdeki Bozuk yöneticileri klupten ihraç etmeli (Kasımpaşalıları bilhassa)

Çevrimdışı sahinnd

Aktar abi şileye de bir tanıtım paketi yollasana tatlarına bakalım şunların :bandit: :bandit:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Forzabesiktas tan alıntıdır: (resmi olarak 4000 satıldı deniyor.5000 kombine sponsora vs verilmiş muhtemelen)

An itibariyle durum şöyle:
Satışa çıkan kombine sayısı:17.687
Satılan:9.038
Blok blok detayları aşağıda.İnanmayan benim gibi posteki saysın

Kategori   Blok   Koltuk   Boş   Dolu
1         115     859   209   650
1         116     852   306   546
2         102     660   69   591
2         114     656   211   445
2         117     656   123   533
2         125     660   83   577
3         103     424   175   249
3         113     421   294   127
3         118      553   414   139
3        124     553   379   174
4        415      768   370   398
4         416     768   348   420
5        402     532   84   448
5         414      487   160   327
5         417     540   180   360
6        403     324   134   190
6        413      315   182   133
6        428      516   271   245
7        107     728   254   474
7        108      962   692   270
7         109     728   431   297
7        120      618   326   292
7         121      861   662   199
7          122     618   343   275
8         407      827   527   300
8         408      906   769   137
8         423     543   326   217
8        424     352   327   25
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

yapmayın lütfen, günlerdir burada karı-kız geyiğinden tut, her türlü geyik dönüyor stad dışında.. üniversite sınav tercihini soran bile oldu az önce.. biz en azından kulüple ilgili konuşuyoruz
biz burdaki her mesajı takip ediyoruz evet sohbet olacak ama o sohbeti yönetenler gündemide elde tutuyorlar ve arada stadla ilgili bilgi veriyorlar
sen kendine bak bu başlıkta yazdığın ikinci mesaj hariç hiç bir mesajın stadla ilgili değil takip etmiyormuyuz ve bu güne kadar
stad dışı konuştuğun için ikazmı aldın sanki sürekli stadla ilgili konuşuyormuş gibi birde atar yapıyorsun evet sohbet edersin
ama futbol konuşacaksan gider futbol bölümünde konuşursun biz burda kimseye şunu söyle bu konuda konuş demiyoruz
sadece söylediğimiz diğer başlıklarında haraket kazanması burası Beşiktaş taraftarrına aitse Beşiktaşla ilgili her konu konusunda
konuşulmalı konuyu konuşurken sohbetde yaparsın ama stad başlığında futbol konuşamazsın insanlar futbolla ilgili bir konuşma
aradığında futbol başlıklarına bakar birde eleştirirken üslubuna dikkat et saygısızlaşma @insane_rc

Çevrimdışı empisayn

Bugün stadın yanından geçtim eski açık yükselmeye başladıkça baya bir heybetli durur hale gemiş stad , kazasız belasız hepsi biter inşallah  :tabe:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Tolga

Biliç eleştirmek haksızlık Asıl eleştiriyi transfer vasıfsızlığı yağpan yönetimin hedefsiz yola çıktılar...! devre arasında bile hedef gösteremediler şampiyonluk için oynayacak takım kurmayıp ligi makul bir yerde bitirmekti dertler...! bu sene amaçları hedefsiz şampiyonluk değil...! ligi olabileceği en iyi yerde bitirmek taraftara biz stadsız 2 sezon 2-3 olduk demek zaten BEŞİKTAŞ her yıl ilk 3 e oynayan takım...! ama malesef kabul etmeyen bir başkanımız var...! amacı sadece stad'ı yapmak...! Eğer BEŞİKTAŞ'ın başarılı olmasını istiyorsa içimizdeki Bozuk yöneticileri klupten ihraç etmeli (Kasımpaşalıları bilhassa)
katılıyorum bilic burada en son tartışılması gereken isimdir eline kaliteli kadro verdinde mi karşılık bekliyorsun ama şunu kabul etmiyorum yöneticileri suçluyorsak onları oraya kim getirdiyse onları da suçlamak gerekir ben bir kulüpte başarılı ya da başarısızlık durumunda en başa bakarım yani başkana sonuçta bu yöneticiler havadan gelmiyor bu kulübe onları oraya getiren sayın başkan
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sahinnd

aktar_ismail abi şileye de bir tanıtım paketi yollasana tatlarına bakalım şunların :bandit: :bandit:

Sponsorlara verildiği söylenen 5000 kombine biraz fazla değil mi?

Çevrimdışı sahinnd

abi merdiven kenarlarını da saymışlardır belki ? Oralar tamamen stratejik olarak dolu gösterilmiş. Kapasite arttıralacak diye

Çevrimdışı ALI RIZA

Yabacak birsey yok reklam için stadda iftarda yaparsın 5000 bedava bilette dagıtırsın sponsorlara...!  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

5000 " sponsor" bileti bildiğin skandal.stadın 8 de birini bedavaya verirsek nasıl kar edecez.1000-2000 tamam da 5000 bir skandal.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Yabacak birsey yok reklam için stadda iftarda yaparsın 5000 bedava bilette dagıtırsın sponsorlara...!  :iscrewy:
Ortalama 2000 TL desek kombine fiyatına çünkü neredeyse her tribünde sponsor koltuğu var, 2000*5000= 10 milyon tl, yemişim böyle sponsorluğu oha derler adama  :s20:

Etiketler: