Galatasaray kötüyse bizde kötüydük arkadaşım alt tarafı galatasaray korkmayın şunlardan fikret ormana kızıyorsunuz küçülme diye ilk olarak siz küçültmüsünüz kafanızda.Gs bizim yaşadığımız olaylardan 10'da birini yaşasaydı ilk 5'te olmazdı.Gs içerde her maç 40 binle oynadı arenada; olimpiyatta bazen10 bin kişi bile olmuyordu.
bu sene ben fenerli hic kimseden "GS-BJK kotuydu ondan şampiyon olduk" sozunu duymadık. Sanırım yaptıklarımızı aşagıda gorme olayı sadece bizde var.
Mustafa Denizli ile 2 kupayı aldıgımız sezon da onumuze boyle bir sey koydular: GS-FB kotu oldugundan şampiyon olmuştuk, ondan Sivasla çekişmiştik, FB GS iyi olsaydı biz sampiyon olamazdık.
Aynı şeyler transfer için de kullanılıyor, GS bizim tum transfer butcemiz kadarını tek adama yatırdı: bruma, diger burdisyo ya filan hic girmiyorum, FB kadleci aldı, stoch a dunya para bayıldı, krasic diye bir futbolcusu var. Bunların hic biri konusulmuyor(ne fblide ne gslide), biz donup dolasıp eneramo dany sezer e geliyoruz.
sadece sunu soracam, sizce maliyet/fayda/getiri/götürü olarak hangisi daha kotuydu yukardakilerden? daha hayrovic rezaletini soylemiyorum. Hayrovic olayı Besiktasta olsaydı besiktasın asi cocukları(!) simdi kulup binasının onundeydi, tum spor gaztelerinin mansetindeydi.