Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

El Deniz sana verdiğimiz ilacı fazla dozda içmeyeceksin dikkat et  :lol:
abi Yusuf abiden bulaştı  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar konu dışına cikiliyor yine biraz daha dikkat lütfen :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaslar konu dışına cikiliyor yine biraz daha dikkat lütfen :)

yapmayın lütfen, günlerdir burada karı-kız geyiğinden tut, her türlü geyik dönüyor stad dışında.. üniversite sınav tercihini soran bile oldu az önce.. biz en azından kulüple ilgili konuşuyoruz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı halvetifarazi

yoksa napcan zorlamı alıcan veya sadece o 9 kişimi istiyo o tribünü
Bu olay Beşiktaş'ın ne kadar amatör insanlar tarafından yönetildiğinin başka bir kanıtı. Önceden de diyordum zaten, bu olay durumu iyice netleştirdi kafamda. Bir düşünsenize yeni stad yapıyorsunuz, stad bitmeden kombine satmaya çalışıyorsunuz. Ama taraftara istediği yerden kombine vermiyorsunuz. Neden? Daha çünkü hangi tribünde kimin ne olacağı hala belli değil. Madem bu kadar belirszlik var neden kombineleri satışa çıkardınız. Madem çıkardınız neden herşeyin adı sanı tam olarak belli değil.
Yönetimin en başında beri ana sorunu bu. Tam bir saldım çayıra mevlam kayıra durumu ile yönetilyoruz.

İki yıldır futbol şubesi yeniden yapılanacak deniliyor. Hala atılan bir adım bile yok. İki yıldır yapılanma adına taş taş üstüne konmadı. Sadece vaad ediliyor. Temmüz ayına gelindi. Her sene güya mart ayında yeni sezonun transferleri biteceği söylenirdi. Lig başlayacak hala atılan bir adım yok. Stad meselesi de yeniden yapılanma meselesi de transfer meselesi de hep düzensiz harala gürele gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Çevrimdışı Anıl

işte nasıl yaşamadık, buna sebep olan ne? ne oldu da ilk bir kaç maç hariç seyircisiz oynayan takım bu dezavantajı yaşamadı.. aynı durumu yaşayan rakibin bunu aşamamışken sen nasıl aştın?
Bilic sayesinde mi aştık yani ?  :alala:

Çevrimdışı cccilluminaticcc

1. si Galatasaray bu kadar kötü olmasa bizim 2. lik şansımız falan olmazdı orası kesin, Galatasarayın bu kadar kötü olduğu 1 senede bizim kesinlikle 2. olmamız gerekiyordu. Evet stadsız oynadık ama İnönüdeyken iç saha galibiyet ortalamamız 8-9 muş. Bu sene kendi evimizde oynadığımız maçlarda 12 galibiyet almışız. Ayrıca Bilicin kariyerinde sadece Hırvat Milli Takımı var. Lokomotiv tamamen facia onu saymıyorum. Milli takımda bütün oyuncular hazır oluyor ve Hırvat milli takımının kadrosu gayet iyi. O yüzden Beşiktaş Bilicin ilk ciddi sınavı olucak kendisi içinde. Bana göre ilk sene başarısız oldu. Bence istikrar sağlanıcak hoca da Ralf Ragnick, Tuchel tarzı taktik bilgisi çok yüksek hocalardır. Bilicin bu sene içinde 4-2-3-1 dışında oynattığı bir tane taktik var mı ? Her maça aynı taktik. Artık bir süre sonra rakipler sizi çözüyor  :by2:
Galatasaray kötüyse bizde kötüydük arkadaşım alt tarafı galatasaray korkmayın şunlardan fikret ormana kızıyorsunuz küçülme diye ilk olarak siz küçültmüsünüz kafanızda.Gs bizim yaşadığımız olaylardan 10'da birini yaşasaydı  ilk 5'te olmazdı.Gs içerde her maç 40 binle oynadı arenada;  olimpiyatta  bazen10 bin kişi bile olmuyordu.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bilic sayesinde mi aştık yani ?  :alala:

bu kadar sıkıntılı bir kadroyu, seyirci desteği olmadan zirvede tutmak kolay olmasa gerek.. çok daha iyi kadroların, kendi stadımızda ilk 3 e giremediği sezonları da gördük.. q7 ve çetesinin sonucu ortada.. asıl başarısızlık odur işte.. birini değerlendirirken şartları, o şartlarla mücadele edip etmediğini de iyi değerlendirmek lazım.. aynı şey yönetim için de geçerli.. dediğim gibi eleştirmek ve göndermek en kolayı.. göndere göndere bu hale geldik zaten
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

29 Ekime kadar kaba inşaatın biteceğine inananlar el kaldırsın  :ebebe:

Çevrimdışı scape_bjk

1. si Galatasaray bu kadar kötü olmasa bizim 2. lik şansımız falan olmazdı orası kesin, Galatasarayın bu kadar kötü olduğu 1 senede bizim kesinlikle 2. olmamız gerekiyordu. Evet stadsız oynadık ama İnönüdeyken iç saha galibiyet ortalamamız 8-9 muş. Bu sene kendi evimizde oynadığımız maçlarda 12 galibiyet almışız. Ayrıca Bilicin kariyerinde sadece Hırvat Milli Takımı var. Lokomotiv tamamen facia onu saymıyorum. Milli takımda bütün oyuncular hazır oluyor ve Hırvat milli takımının kadrosu gayet iyi. O yüzden Beşiktaş Bilicin ilk ciddi sınavı olucak kendisi içinde. Bana göre ilk sene başarısız oldu. Bence istikrar sağlanıcak hoca da Ralf Ragnick, Tuchel tarzı taktik bilgisi çok yüksek hocalardır. Bilicin bu sene içinde 4-2-3-1 dışında oynattığı bir tane taktik var mı ? Her maça aynı taktik. Artık bir süre sonra rakipler sizi çözüyor  :by2:
Ya Gs kötü olduğu için ya da fb kötü olduğu için gibi cümleler kullanmasak. Sanki onlar iyi olduğu zaman biz ne kadar iyi olsakta şampiyon olamayız gibi bi durum ortaya çıkıyor. Yani diğer takımları niye hep bizden üstünmüş gibi kendi kendimizi şartlamaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı Oktay

Bu olay Beşiktaş'ın ne kadar amatör insanlar tarafından yönetildiğinin başka bir kanıtı. Önceden de diyordum zaten, bu olay durumu iyice netleştirdi kafamda. Bir düşünsenize yeni stad yapıyorsunuz, stad bitmeden kombine satmaya çalışıyorsunuz. Ama taraftara istediği yerden kombine vermiyorsunuz. Neden? Daha çünkü hangi tribünde kimin ne olacağı hala belli değil. Madem bu kadar belirszlik var neden kombineleri satışa çıkardınız. Madem çıkardınız neden herşeyin adı sanı tam olarak belli değil.
Yönetimin en başında beri ana sorunu bu. Tam bir saldım çayıra mevlam kayıra durumu ile yönetilyoruz.

İki yıldır futbol şubesi yeniden yapılanacak deniliyor. Hala atılan bir adım bile yok. İki yıldır yapılanma adına taş taş üstüne konmadı. Sadece vaad ediliyor. Temmüz ayına gelindi. Her sene güya mart ayında yeni sezonun transferleri biteceği söylenirdi. Lig başlayacak hala atılan bir adım yok. Stad meselesi de yeniden yapılanma meselesi de transfer meselesi de hep düzensiz harala gürele gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

sabret güzel şaşalı günler yakında bizi bekliyor :icool: :icool:

Çevrimdışı Tolga

Ya Gs kötü olduğu için ya da fb kötü olduğu için gibi cümleler kullanmasak. Sanki onlar iyi olduğu zaman biz ne kadar iyi olsakta şampiyon olamayız gibi bi durum ortaya çıkıyor. Yani diğer takımları niye hep bizden üstünmüş gibi kendi kendimizi şartlamaya çalışıyoruz.
kusura bakmayın ama genç ve tecrübesiz bir ekip kurarsan gs ve fb gibi deneyimli takımlara karşı taraftarın beklentisinin düşmesine sebep olursun bu da bir gerçek
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Geovani

Tamam başkanımız gerçekten zor durumda göreve geldi ve zor şartlar altında göreve geldi ve kendisine gerçekten güvenen bi insanım..Ama yapılan hatalar(bana göre veya benimle aynı fikirde olan insanlar) var en basiti kombine olayı bi plansızlık söz konusu bi sayfa önce tayfun arkadaşımızın yazdığı gibi seyir açısı daha iyi köşelere biraz daha yüksek bi fiyatlandırma yapılabilirdi kiii bu gayet mantıklı gelirdi tüm taraftara,ayrıca 30 kişinin istemesiyle koca blok satışa kapanmamalı ya da buraları 28 ağustostan sonra çıkarıcam değerli yerlerdir diyebilirsiniz bi çok konuda idaresel hatalar yapılıyor ne yazıkki....Hayatım boyunca yıldız transfere bakmadım BEŞİKTAŞIMIN formasını giyen her ftbolcu başımın tacıdır ama temmuz sonunda şl ön elemesi oyanayacak takıma transfer yapılmamasıda bence büyük hatadır ilk ön eleme maçına şurda kalmış 2 hafta kadar burdada idaresel bi hata söz konusu bence,hep belirsizlikler beni üzende bu.....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı keremfrat1

16 temmuza ufak bir buluşmamı tertiplesek seninle tanışmak isteyen arkadaşlar gelir :D
@Efe Elaldı
süper olur necmi abicim  :ebebe: :claps: :lol:

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi murat

Bence tek sıkıntı başarısız geçen sezon.şampiyon olsaydık en çok eleştirenler sahiplenirdi.eleştirenler başarı odaklı olaylara bakıyorlar.başarısızlığın nedenlere hiç önemli değil onlar için.aziz yıldırımın arkasındaki kitle ile bizim birtakım taraftarımız aynı düşünceye sahip.

Çevrimdışı Oktay

29 Ekime kadar kaba inşaatın biteceğine inananlar el kaldırsın  :ebebe:

aktar fırsat bulursam bir ara elimi kaldırırm :icool:

Çevrimdışı melih

şöyle bi 200 - 250 işçi daha gelse anca o zaman hızlanırız.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı halvetifarazi

sabret güzel şaşalı günler yakında bizi bekliyor :icool: :icool:
:D maalsef buna inancım yok.

Çevrimdışı scape_bjk

kusura bakmayın ama genç ve tecrübesiz bir ekip kurarsan gs ve fb gibi deneyimli takımlara karşı taraftarın beklentisinin düşmesine sebep olursun bu da bir gerçek
Arkadaşım herşey birden yapılmaz. Bu şu andaki yönetimde olsa başkasıda olsa böyledir.

Çevrimdışı zatoichi1903

Galatasaray kötüyse bizde kötüydük arkadaşım alt tarafı galatasaray korkmayın şunlardan fikret ormana kızıyorsunuz küçülme diye ilk olarak siz küçültmüsünüz kafanızda.Gs bizim yaşadığımız olaylardan 10'da birini yaşasaydı  ilk 5'te olmazdı.Gs içerde her maç 40 binle oynadı arenada;  olimpiyatta  bazen10 bin kişi bile olmuyordu.
bu sene ben fenerli hic kimseden "GS-BJK kotuydu ondan şampiyon olduk" sozunu duymadık. Sanırım yaptıklarımızı aşagıda gorme olayı sadece bizde var.
Mustafa Denizli ile 2 kupayı aldıgımız sezon da onumuze boyle bir sey koydular: GS-FB kotu oldugundan şampiyon olmuştuk, ondan Sivasla çekişmiştik, FB GS iyi olsaydı biz sampiyon olamazdık.

Aynı şeyler transfer için de kullanılıyor, GS bizim tum transfer butcemiz kadarını tek adama yatırdı: bruma, diger burdisyo ya filan hic girmiyorum, FB kadleci aldı, stoch a dunya para bayıldı, krasic diye bir futbolcusu var. Bunların hic biri konusulmuyor(ne fblide ne gslide), biz donup dolasıp eneramo dany sezer e geliyoruz.
sadece sunu soracam, sizce maliyet/fayda/getiri/götürü olarak hangisi daha kotuydu yukardakilerden? daha hayrovic rezaletini soylemiyorum. Hayrovic olayı Besiktasta olsaydı besiktasın asi cocukları(!) simdi kulup binasının onundeydi, tum spor gaztelerinin mansetindeydi.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

ahh ah bi buluşmaya gelsen obitaş neden yatayda değilde dikeyde ilerlediğinin cevabını bulacaktın...

bu arada bi akşam internetten konuşucaktık bi gece çanlı bir konuşma yapalım..
EVET BÖYLE BİŞEYİ ORATAYA ATILDI BİZLER HALA BEKLEMEKTEYİZ
VE Bİ ÖNERİM VAR BU CANLI KONUŞMAYA İSTANBUL DIŞINDAKİLER KATILSIN
A-DEM BA BA

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşım herşey birden yapılmaz. Bu şu andaki yönetimde olsa başkasıda olsa böyledir.
hayır hocam sadece yönetim hedefleri en başta küçük tuttu sonra yapılan transferlerde taraftarı tatmin etmedi aslında yıldız transferi falan değil bize maç kazandıracak adamlar lazımdı bunlar olmayınca taraftarın beklentisi gittikçe azaldı hani sadece mesele feda sezonu değil sonrasında da gerekli hamleler yapılmadı her sene 2-3 tane winner oyuncu alınsaydı seneye çok daha iddialı bir ekip oluşturulabilirdi bu planlama doğru yapılamadı diye düşünüyorum

neyse konu dışına çok çıktık stad haberlerine dönsek galiba iyi olacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

kendi evinde 12 galibiyet alman demek saha avantajını kullandıgın anlamına gelmez? inönüde oyasak inönüyü boşver 4 maç sahamız kapanmasa olimpiyatta bile o 12 dediğin rakam 16-17 lerde olabilirdi.4 maç kapalı kalan olan maçlardan 3 beraberlik 1 galibiyet çıkarabildik, bunu unutma
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Etiketler: