Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336161 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
uykusuzluğa nereden alıştık sanıyorsun  :)

bir soru sana;

mükemmel sayı kendisi haricindeki tüm çarpanlarının toplamı kendisini veren sayıdır. Örneğin 6 bir mükemmel sayıdır çünkü kendisi haricindeki çarpanları yani 1, 2 ve 3 toplanınca kendisini verir: 1 + 2 + 3 = 6. Diğer örneklerse 28, 496, 8128 şeklinde gidiyor. Şimdiye kadar hiç tek mükemmel bir sayıya rastlanmamış. neden?
90 60 90 da mükemmel sayılardır bence  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Aktar seni medresesinde tekrardan yetiştirecek herhalde... Aktar irtibat olucan :D :icool:
  :D tekrardan zor olur abi o iş :)Ortadoğuda eğitim demeyelim abi o işe  :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Salih A.

uykusuzluğa nereden alıştık sanıyorsun  :)

bir soru sana;

mükemmel sayı kendisi haricindeki tüm çarpanlarının toplamı kendisini veren sayıdır. Örneğin 6 bir mükemmel sayıdır çünkü kendisi haricindeki çarpanları yani 1, 2 ve 3 toplanınca kendisini verir: 1 + 2 + 3 = 6. Diğer örneklerse 28, 496, 8128 şeklinde gidiyor. Şimdiye kadar hiç tek mükemmel bir sayıya rastlanmamış. neden?
çünkü mükemmel sayı sadece bir grup pisagorcular ki o uçan dinazor olur onun yandaşlarında ortaya atılmış bir iddiadan ibarettir
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı bjk_mabet

Mukavemeti hatırlatmayın şimdi ya.Onun yüzünden okulumu bir yıl uzattım 2001 de mezun olabildim, ama o bir yıl hayatımı alt üst etti. :s20:

kardeşim makine mühendisi oradan biliyorum bende bazı şeyleri...zor bi meslek mühendislik alanında kral bir meslek ve alman mühendisliğini ortaya çıkaran bi meslek:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı GkhnDsc1903

Alıntı
Mukavemeti hatırlatmayın şimdi ya.Onun yüzünden okulumu bir yıl uzattım 2001 de mezun olabildim, ama o bir yıl hayatımı alt üst etti.
kardeşim makine mühendisi oradan biliyorum bende bazı şeyleri...zor bi meslek mühendislik alanında kral bir meslek ve alman mühendisliğini ortaya çıkaran bi meslek:)
mukavemet dediniz aklıma yapı statiği geldi... bende onun yüzünden 1 yıl uzattım ! :)
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı bjk_mabet

çünkü mükemmel sayı sadece bir grup pisagorcular ki o uçan dinazor olur onun yandaşlarında ortaya atılmış bir iddiadan ibarettir

kimin ne yaptığı ne iddaa ettiği değil neden olmadığı işte asıl soru bu neden yok...
yaa bi başlıkmı açsak burada stad tan çok koptuk :))
çevap vericem ama çok değişik olucak ...

du bjk_mabet kim diye bi başlık acsam bari altındada muhabbet ceviririz

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GkhnDsc1903

ya anıl hepimizden fazla stada gidiyorsun :evillol: öğrenemedinmi çık çık :bandit:

:D :D ben stada gitmeden biliyorum abi stada giden şaka yapıyordur herhalde :D

bu arada kimse forumdan kimse söylemedi başka yerlerden duyduk mabetin ilk ün yaptığı zamanlar wow zamanları :D  :boxin: :boxin:
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi bugünkü stajyerlerle ilgili yorum yapim mi yoksa bana mı kalsın  :evillol: :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bi daha vize falan vermezler bana zaten  :kop: :kop:
Ortadoğu bize yeter dimi El irtibat ?

Çevrimdışı Anıl

:D :D ben stada gitmeden biliyorum abi stada giden şaka yapıyordur herhalde :D

bu arada kimse forumdan kimse söylemedi başka yerlerden duyduk mabetin ilk ün yaptığı zamanlar wow zamanları :D  :boxin: :boxin:
O heyecandan soru soramamayı stada gidip yaşamanızı tavsiye ediyorum, Mabetten ayrılıp eve dönerken salak salak gülüyodum kendime :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Numaralida beton dokumu bitti gorunen guzel bi grobetonumuz daha oldu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Salih A.

kimin ne yaptığı ne iddaa ettiği değil neden olmadığı işte asıl soru bu neden yok...
yaa bi başlıkmı açsak burada stad tan çok koptuk :))
çevap vericem ama çok değişik olucak ...

du bjk_mabet kim diye bi başlık acsam bari altındada muhabbet ceviririz
abi yapma korkutma bizi :) bu arada üst katlarda koltukların önlerinde koruma amaçlı demir vs olacakmı? malum eğim baya fazla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı bjk_mabet

mukavemet dediniz aklıma yapı statiği geldi... bende onun yüzünden 1 yıl uzattım ! :)

statik dediniz yapı statiğinde bir betan birde metal öğretilir..
birde ahşap statiği var ki nemden bile etkilenir... ahh ahhh

Çevrimdışı Oktay

Bi daha vize falan vermezler bana zaten  :kop: :kop:
Konsolosluğa git selamımı söyle 10 yıl multı yapıştırsınlar pasaportuna :icool:

Çevrimdışı Deniz

Ortadoğu bize yeter dimi El irtibat ?
abi ekip genişleyince elemanları karıştırdın  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı GkhnDsc1903

Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Deniz

Konsolosluğa git selamımı söyle 10 yıl multı yapıştırsınlar pasaportuna :icool:
10 sene vizem var abi  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

abi yapma korkutma bizi :) bu arada üst katlarda koltukların önlerinde koruma amaçlı demir vs olacakmı? malum eğim baya fazla

tüm sıraların önünde korkuluk olucak üst katlarda çünki çok dik...

Etiketler: