Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336188 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Bugun burası super her zamankı gibi bende geldım :) daha bugun yenı pcnın başındayım :) :lol:

Çevrimdışı bjk_mabet

yeni mezun inşaat mühendisi de lazım mı :D :D

o zamana stajeri bi şekilde ayarlarım ama mühendise söz veremem :(
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

tüm sıraların önünde korkuluk olucak üst katlarda çünki çok dik...
bizimkiler korkuluğun üzerinde zıplar :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

El Deniz biz hepimiz biriz, El Mustafa da bizden.

Çevrimdışı GkhnDsc1903

statik dediniz yapı statiğinde bir betan birde metal öğretilir..
birde ahşap statiği var ki nemden bile etkilenir... ahh ahhh

ahh ahh diyeceğim ama çok zaman geçmedi benimkinin üzerinden :)
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı bjk_mabet

bizimkiler korkuluğun üzerinde zıplar :biggrinking:

o yüzden adı korkuluk ,,,
korkuyoruz kimse koltuğa oturmayacak korkulukların üzerinde olucak diye  :D

Çevrimdışı JusTDaqqeR

özet gecebilecek varmı
@bjk_mabet aslinda flemenkmiş suudi arabistanda matematik okurken yatay gecis ile turkiyeye psikoloji okumaya gelmiş bakmış ispanyada iş bulma olasılığı çok,  ispanyolca kursuna gitmeye başlamış sonra bu katalonya ile ispanya cekismeleri baslayinca turkiyeye kaçmış insaatlarda calismaya baslamis ama nafile... felek yine peşini birakmamis işte ondan sonra vurmus kafayi neden tek mukemmel sayı yoktur varsa niye bu kadar sıkıntı çıkarıyor vs vs vs ? Yanlisim varsa duzelt @bjk_mabet abi ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi geçen sordum da gözünden kaçtı sanırım bu kapalının kabası + prekastları bitince birkaç pankart assak güzel olmaz mı?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GkhnDsc1903

o zamana stajeri bi şekilde ayarlarım ama mühendise söz veremem :(

hayırlısı olsun napalım artık iş buluruz bir şekilde tabi insanın kendini iyi hissettiği bir yerde çalışması harika !
size bu yüzden imreniyorum :))
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı Aykutt

Bu aralar sitedekilerin keyfi yerinde.2 saat dışarı çıkıyorum sayfa sayısı artmaya başlıyor.Muhabbete katılamadım ama Denizli'den gelince ne getireyim size ? Horoz demeyin n'olur  :lol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

o yüzden adı korkuluk ,,,
korkuyoruz kimse koltuğa oturmayacak korkulukların üzerinde olucak diye  :D
bizde sakat çok :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

El Deniz biz hepimiz biriz, El Mustafa da bizden.
Kadromuz genişledi desene.Yakında sayımız obitaş işçi sayısını geçecek abi  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaankartal

hocam 4 sene sonra makine mühendisi olarak mezun olucam,yok mudur bize de bir iş  :biggrinking: :biggrinking:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi geçen sordum da gözünden kaçtı sanırım bu kapalının kabası + prekastları bitince birkaç pankart assak güzel olmaz mı?
bunu yapabiliriz belki pazar günü toplatı var bunu dile getirebilirim..

Çevrimdışı Deniz

bunu yapabiliriz belki pazar günü toplatı var bunu dile getirebilirim..
Tamamdır abi.Şu transfer işini de arada çıtlat gözünü seveyim taraftar türbelere gider oldu transfer istiyor  :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

@bjk_mabet abicim :) bir şey sorucam toplantıda sormayı unuttum numaralı onune testere kırış demırlerını tam olarak ne zaman görürürz 05 eylüle :) kadar numaralı nasıl olur :)  :ebebe: :lol: :D :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet aslinda flemenkmiş suudi arabistanda matematik okurken yatay gecis ile turkiyeye psikoloji okumaya gelmiş bakmış ispanyada iş bulma olasılığı çok,  ispanyolca kursuna gitmeye başlamış sonra bu katalonya ile ispanya cekismeleri baslayinca turkiyeye kaçmış insaatlarda calismaya baslamis ama nafile... felek yine peşini birakmamis işte ondan sonra vurmus kafayi neden tek mukemmel sayı yoktur varsa niye bu kadar sıkıntı çıkarıyor vs vs vs ? Yanlisim varsa duzelt @bjk_mabet abi ?

imam hatipten mezun oldum hava harp okulunadan atıldım tübitak bursu ile hollandaya eğitime gönderildim bitirdim sonra döndüm ankara ünide psikoloji okudum sonra dedim birde çaycılık okuyayım çaycılık okudum sonra caycılığın yüksek lisansını yaptım sonra dedim bi yüksek lisans daha yapayım sonra bi tane daha yaptım...
seneye bilgisayar programcılğı 2 yıllık okumak istiyorum...arapca liseden flemenkce hollandadan fransızca meraktan ispanyolca kız arkadaşımdan lazca doğduğum topraklardan :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı murat

Bu aralar sitedekilerin keyfi yerinde.2 saat dışarı çıkıyorum sayfa sayısı artmaya başlıyor.Muhabbete katılamadım ama Denizli'den gelince ne getireyim size ? Horoz demeyin n'olur  :lol:
[/quotepa
pamukkaleden traverten geirecek değilsin ya :D

Çevrimdışı quentine83

gece gece foruma girdim ,mukavemet statik dinamik,akışkanlar mekanigi, noluyor dedim .zaten midemiz bulandı ,yaz geldi kurtulduk dedik.buradada buldular bizi.
not :ktü makina varsa bilir.mukavemeti geçmek okulu bitirmekten daha zordur. :s20:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

imam hatipten mezun oldum hava harp okulunadan atıldım tübitak bursu ile hollandaya eğitime gönderildim bitirdim sonra döndüm ankara ünide psikoloji okudum sonra dedim birde çaycılık okuyayım çaycılık okudum sonra caycılığın yüksek lisansını yaptım sonra dedim bi yüksek lisans daha yapayım sonra bi tane daha yaptım...
seneye bilgisayar programcılğı 2 yıllık okumak istiyorum...arapca liseden flemenkce hollandadan fransızca meraktan ispanyolca kız arkadaşımdan lazca doğduğum topraklardan :)

bizde sakat çok boşuna demiyoruz abi :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Tamamdır abi.Şu transfer işini de arada çıtlat gözünü seveyim taraftar türbelere gider oldu transfer istiyor  :lol:

sadece beton ve demirden anlıyorum malesef

Çevrimdışı JusTDaqqeR

2 ayda bitirirsin artık abi derslerin çoğu muaf olur zaten :) mübarek benim yaşadığım süre kadar okul okumuşsun  :s20:

Etiketler: