Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335925 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

mabet , kardeşin ktü makina mezunu mu yoksa hala mı okuyor...bitirmediyse yanına bi uğrayayım ben... :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Hakan Bilgin

48 üye 49 misafir gecenin bu saatinde toplam 97 kişi AMAN TANRIM didim
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı merttokeer

yok biz toplantıdada böyle şifreli konuşuyoruz :kop:
son toplantıda bir sürü yeni arkadaş vardı sessiz sessiz ve tuhaf şekilde bize bakıyorlardı
şimdi bunları okuyorlarsa bizim dışımızda başka toplantımı yaptılar diye düşünüyorlardır
bizim toplantılara en az 3 kere katılmadan bu dil çözülemiyor :evillol: :evillol:
ben hala çözmeye çalışıyorum abi obitaşla ilgili o dikine çalışma muhabbeti ne ara konuşuldu hatırlamıyorum :D :D
ama toplantılara kalıtmaya özen göstericem izlerken bile keyifli :D :D

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet sayfaları tek tek okudum anca  :D soran olmamış
bu eski açık tarafında rampanın oraya yeni konteynırlar gelmiş
kimin onlar çiçeklerinmi?? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

aman diyeyim bilgisayar programcılığı !!! sakın ve yine diyorum sakın. Hem beşiktaşlı hemde yazılımcı yada bilgisayar ile ilgili bir iş yaprsan benim gibi kafadan saç kalmayabilir. Benden uyarması :) ya Beşiktaşı bırakacaksın (ki tavsiye etmem, zira tavsiye etsem n olur Beşiktaşllılık bırakılamaz )yada programcılık falan okuma, saçlarımın yarısını Beşiktaş yarınınıda çalışmayan network ekipmaları döktü :)
benim sözüme alıntı  ve bu cevap  valla anlamadım :alala:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı axioma

imam hatipten mezun oldum hava harp okulunadan atıldım tübitak bursu ile hollandaya eğitime gönderildim bitirdim sonra döndüm ankara ünide psikoloji okudum sonra dedim birde çaycılık okuyayım çaycılık okudum sonra caycılığın yüksek lisansını yaptım sonra dedim bi yüksek lisans daha yapayım sonra bi tane daha yaptım...
seneye bilgisayar programcılğı 2 yıllık okumak istiyorum...arapca liseden flemenkce hollandadan fransızca meraktan ispanyolca kız arkadaşımdan lazca doğduğum topraklardan :)

aman diyeyim bilgisayar programcılığı !!! sakın ve yine diyorum sakın. Hem beşiktaşlı hemde yazılımcı yada bilgisayar ile ilgili bir iş yaprsan benim gibi kafadan saç kalmayabilir. Benden uyarması :) ya Beşiktaşı bırakacaksın (ki tavsiye etmem, zira tavsiye etsem n olur Beşiktaşllılık bırakılamaz )yada programcılık falan okuma, saçlarımın yarısını Beşiktaş yarınınıda çalışmayan network ekipmaları döktü :)

Çevrimdışı axioma

benim sözüme alıntı  ve bu cevap  valla anlamadım :alala:

yanlış oldu sonradan düzelttim ama geç oldu :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimiçi Necmi

ben hala çözmeye çalışıyorum abi obitaşla ilgili o dikine çalışma muhabbeti ne ara konuşuldu hatırlamıyorum :D :D
:kop: :kop: :kop: biz o uzun saatler boyunca hep stadla ilgili konuştuk keşke fotoğraf çekseydim
saf saf bakıyordunuz :evillol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

:kop: :kop: :kop: biz o uzun saatler boyunca hep stadla ilgili konuştuk keşke fotoğraf çekseydim
saf saf bakıyordunuz :evillol:
il dışından misafir alıyormusnuz?

Çevrimdışı Anıl

anıl sende uyumadın dımı daha :) yoktun  :tabe:
Yok uyumadım Kerem abi, insanın bu muhabbeti bırakıp uyuyası gelmiyor :ebebe:

Çevrimdışı Serjo

Bu gece keyifli sohbet'e doyum olmadı ama yatma vakti geldi
iyi geceler  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı sallapati

wowdan bir Yakup kaldı buraya gelmeyen heralde :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu akşam keyifli sohbet'e doyum olmadı ama yatma vakti geldi
iyi geceler  :bandit:
sanada iyi geceler :by2:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

wowdan bir Yakup kaldı buraya gelmeyen heralde :D
stad ışıklandırması nasıl olacak diye sorar o yaa :biggrinking:

Çevrimdışı keremfrat1

Yok uyumadım Kerem abi, insanın bu muhabbeti bırakıp uyuyası gelmiyor :ebebe:
evet kesınlıkle :)

Çevrimdışı sahinnd

@sallapati  abi hafta sonu maçlarına tüyo ver özelden yüklü girmem lazım
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı bjk_mabet

arkadaşlar toplantıda öyle stad konuşmuyoruz gercekten çok eğlenceli geciyor ...
amaç bir arada olmak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

bu konu ile ilgili @muratkaya özel mesaj atabilirisiniz :)
:alala: vardır bir bildiğin.. bakalım nasıl bir cevap gelecek :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet sayfaları tek tek okudum anca  :D soran olmamış
bu eski açık tarafında rampanın oraya yeni konteynırlar gelmiş
kimin onlar çiçeklerinmi?? :bandit:

taygun ve orhun için geldi mühendis arkaşların konteynırlarını ayırıyoruz rahat çalışabilsin diye...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 03:06:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu site de biraz fazla sayısalcı olmuş ,bir siyasal bilgiler mezunu gelse mabetle iki siyaset konuşsa fena mı olur ???  :icool:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 03:08:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
mabet arapça,flemenkçe,ispanyolca,fransızca biliyosa ,ben de şimdilik ; ingilizce ve italyanca ile başlıyorum yalnız aramızda 12 yaş var mabet arayı kapatırım ben  :icool: :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

bu site de biraz fazla sayısalcı olmuş ,bir siyasal bilgiler mezunu gelse mabetle iki siyaset konuşsa fena mı olur ???  :icool:

tavsiye etmem helede siyaset aman aman

Etiketler: