Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335923 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sezon acildiginda (vodafone arena icin) biletlilerde size yakin yerlerden alabilirmi.yoksa mac onu ve devre arasimi beraber oluruz
bilet bulursan alırsın :tabe:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ikay yusuf

Konu dışı ama iyi güldüm buna  :D
hehehe..ucu yonetime dokunacak hic bir yazi ilgi gormuyor buralarda;)))
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Oktay

aynen abi necmi abi macunu yedimi yandık demektir :icool:
Efe sende Bursa kestane şekeri getirsin artık  :D :D

Çevrimdışı bjk_mabet

biraz gaza basılmalı bence artık... obitaş hiç yükselmiyor gibi.. devamlı yatayda gidiyor.. iskele de sökmüyor

ahh ah bi buluşmaya gelsen obitaş neden yatayda değilde dikeyde ilerlediğinin cevabını bulacaktın...

bu arada bi akşam internetten konuşucaktık bi gece çanlı bir konuşma yapalım..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

Ne tarifi yahu, direkt hazır mamül gönderirim, isteyen herkese gönderirim. Özelden adresinizi yazın yeterli.  :ok:

121 bloktan kombine almanız için size bir neden sunuyorum, maç öncesi macunlar benden hatta kendi kullanımım için direkt çinden getirdiğim orjinal ateş topları da benden.  :tabe:
abi sonra tüm stad sevgi yumağına dönüşmesin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

numaralı orta satışdan çıktı.
numaralı orta zaten VIP o yüzden VIP olarak satılıyor :alala:

Çevrimdışı Efe

ne demek tabi getireceğim mabete getirmiştim stadın açılışında da getireceğim kafkas en iyisinden :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

olimpiyatta senin macun bile işe yaramaz emin ol :D

olimpiyat diyince 5 sıra uctuğum geliyor aklıma ben vallahi ilk maçta yabancı madde diye sahaya düşücem sanırım ilk golde :busted_cop:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bayan mühendislerin resimlerini bir beşiktaş profili paylaşmış:))
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@Oktalg senin bu ateş ve afrodizyak olayının neden bu kadar üstünde durduğunu şimdi gayet iyi anlıyorum  :evillol: Meğer senin işin ateşmiş, ateşliymiş  :evillol:

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Farzet ki 40.000 kombıne sattık stad acılana kadar ıstanbulda kı maclar ıcın o kombıneler bedava Basaksehır stadın da 20.000 var yada yok dıgerlerı nerede ızlıyecek kafamda derın sorular olımpyat yolları tastan yıne :)
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı FARUK

ahh ah bi buluşmaya gelsen obitaş neden yatayda değilde dikeyde ilerlediğinin cevabını bulacaktın...

gerçekten abi  sesini duymayı çok istiyorum en azından teamspeak felan gibi oda kursak güzel olur.
sorular yine forumdan gelebilir. yada teamspeakten yazılabilir.
sadece soru değil muhabbet etsekte yeter  :super:

Çevrimdışı murat

bilenler bilmeyenlere anlatabilirmi?

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail çok tehlikelisin nerden buldun bu fotoyu ben sigarayı bırakalı 2 yıl oldu  :bandit: :D

Çevrimdışı EmreTkgz42

Benden de Mevlana şekeri  :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

bilenler bilmeyenlere anlatabilirmi?

özel konuşmaları göremiyorum nasıl olsa :) :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Anıl

özel konuşmaları göremiyorum nasıl olsa :) :tabe:
Abi bu arada söylemiştim sana ilk görüştüğümüzde bende İnşaat Mühendisi olmak istiyorum, benide yaz Basket Salonu stajyerliğine  :evillol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@aktar_ismail çok tehlikelisin nerden buldun bu fotoyu ben sigarayı bırakalı 2 yıl oldu  :bandit: :D

@El irtibat3 biz ortadoğudan geldik, halen bizim tehlikemizin farkına varamamış bazı arkadaşlar  :lol:

Sigara içen o kadar arkadaşım var senin gibi çakmağı olan bir adam görmedim daha @Oktalg

Aman dikkat bu çakmakla Vodafone Arena'ya gelme yakarsın ortalığı  :lol:

Etiketler: