Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336251 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Merhaba abilerim, Dh den beri takip ediyorum sizleri, forzadan Murathan ben bilen vardır belki :D Aranıza yeni katıldım.O değilde @bjk_mabet abi Odtü kuzey kıbrıs kampüsünde inşaat müh okuyorum 2 sene sonraki basketbol salonu inşaatına stajyer al beni  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

hoş geldin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

çayını kendin demle ki kokusuna aşık olasın... :iblush:
şimdi çay içiyorum diyeceğim herkes yanlış anlayacak :evillol:

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail sen bize tarif verme stada aktar açmayı düşün;)

Çevrimiçi Necmi

yaa evet o kupayı kim yolladı ise ulaşmak istiyorum telefonu adresi nası yapabilirim...hiç konuşamadık o abimle ...çok çok utandım  :iblush: :iblush: :iblush:

ulaşmayı çok istiyorum...
zekinin arkadaşı ona ulaş :D

Çevrimdışı sallapati

beyler her işçi kafasına göre izin alabiliyor mu? Ramazanda işçiler izin yapıyor demişti mabet. Bu işçiler işten mi çıkarıldılar şimdi ben anlamadım

Çevrimdışı Efe

beyler her işçi kafasına göre izin alabiliyor mu? Ramazanda işçiler izin yapıyor demişti mabet. Bu işçiler işten mi çıkarıldılar şimdi ben anlamadım

inşaat işçileri diğer işçilerden biraz farklı çalışıyorlar daha net açıklamayı mabet ve necmi abi yapabilir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

@aktar_ismail sen bize tarif verme stada aktar açmayı düşün;)

Ne tarifi yahu, direkt hazır mamül gönderirim, isteyen herkese gönderirim. Özelden adresinizi yazın yeterli.  :ok:

121 bloktan kombine almanız için size bir neden sunuyorum, maç öncesi macunlar benden hatta kendi kullanımım için direkt çinden getirdiğim orjinal ateş topları da benden.  :tabe:

Çevrimdışı sallapati

biraz gaza basılmalı bence artık... obitaş hiç yükselmiyor gibi.. devamlı yatayda gidiyor.. iskele de sökmüyor

Çevrimdışı tayfun

7 ve 8.kategori güncellendi,ilgililere duyurulur.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Ne tarifi yahu, direkt hazır mamül gönderirim, isteyen herkese gönderirim. Özelden adresinizi yazın yeterli.  :ok:

121 bloktan kombine almanız için size bir neden sunuyorum, maç öncesi macunlar benden hatta kendi kullanımım için direkt çinden getirdiğim orjinal ateş topları da benden.  :tabe:

iyi yere dükkan açtık 121. blok efsane olur :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Merhaba abilerim, Dh den beri takip ediyorum sizleri, forzadan Murathan ben bilen vardır belki :D Aranıza yeni katıldım.O değilde @bjk_mabet abi Odtü kuzey kıbrıs kampüsünde inşaat müh okuyorum 2 sene sonraki basketbol salonu inşaatına stajyer al beni  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
hoş geldin basket sahası olana kadar ohoo sen orda proje müdürü olarak bile çalışablirsin :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

zaten ilk maçta orayı efsane yapacağız :evillol:

O blok devamlı olarak hareket halinde olacak, kameraların dikkatini mutlaka çeker  :evillol:

Bazı arkadaşlar ihtiyarlar tribünü olacak dese de ben tersi olacağından eminim  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

olimpiyatta senin macun bile işe yaramaz emin ol :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Necmi abi sezon acildiginda (vodafone arena icin) biletlilerde size yakin yerlerden alabilirmi.yoksa mac onu ve devre arasimi beraber oluruz

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet
"saha ısıtması var, sanırım orada bahsedilen tribünlerin ısıtılması olayı..." mı? yoksa
"saha ısıtması var sanırım, orada bahsedilen tribünlerin ısıtılması olayı..." mı?
virgül neredeee??  :D  İşkillendim bak  şimdi biraz  :alala:
biz tribünde omuz omuza ısınacağız çimleri ısıtıcı ısıtacak diyelim...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Oktay

zaten ilk maçta orayı efsane yapacağız :evillol:

Necmi abi aktar orayı ateş topuna çevirecem diyo senin nabzım dayanır demi ;)

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

biraz gaza basılmalı bence artık... obitaş hiç yükselmiyor gibi.. devamlı yatayda gidiyor.. iskele de sökmüyor
Obitaş çok büyük bir alana temel attı son 2 haftadır. Temel atma işleri bittikten sonra bakalım ne hızla yukarıya doğru çıkacaklar.

Çevrimdışı bjk_mabet

twitten yaz numaranı kolay o iş :)

Çevrimiçi Necmi

O blok devamlı olarak hareket halinde olacak, kameraların dikkatini mutlaka çeker  :evillol:

Bazı arkadaşlar ihtiyarlar tribünü olacak dese de ben tersi olacağından eminim  :ok:
bir maç çok haraketli olur :tabe: ikinci maç :by2:

Çevrimiçi Necmi

twitten yaz numaranı kolay o iş :)
iki sene sonra vodafone arenaya stajyer almada :alala: :ebebe:

Çevrimdışı Efe

aynen abi necmi abi macunu yedimi yandık demektir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

evet istedikleri zaman izin alabiliyorlar sonuçta toplama kampı değil herkes çalışma konusunda stad ta özgür bırakılıyor...
hatta gün içersende bile öğleden önce çalışan öğleden sonra çalışmaya biliyor o zaman yarım yevmiye yazılıyor...

Etiketler: