Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338470 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

2015 yılı Mart ayı. Beşiktaş çarşıda bir hafta sonu. inşallah böyle olacak yine

Stat bitsin stat evde kendimden geçtim :D

Çevrimdışı ZEKI

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-10.07.2014-114.jpg[/url]
@mustafa_(87) bu aciyi cok guzel yakalamissin farkinda bile degildim.

Çevrimdışı empisayn

Ben de empisayn gibi hatırlıyorum da cm yerine mm demiştir belki
Şu aralık olduğunda hem fikiriz yalnız demi :D

Tamam abi kızmayın ya gerçekten 2mm olayını duydum ben benim de kafama yatmadı da ne arası bu 2mm diye soramadım dedim cahilliğim belli olmasın  :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

@mustafa_(87)
sitede bakıyorum ya diyorum bu resimler dünkü resimlere ne kadar
benziyor demekki bu gün hiç çalışılmamış meğerse 9 unun resimlerine bakıyormuşum :bandit:

Çevrimdışı empisayn

hastalardan dolayı başımı kaldıramadım geldiğimde forma muhabbeti olmuş konunun dışına çıkmadan bu seneki formyı paylaşayım(kesin bilgi)

Geçmiş olsun abi
 bu formadaki siyah çizgi bana çok iğreti duruyor kırmızı şeritten daha küçük ve baskın olan kırmızı olmuş resmen vodafone kırmızısı !
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 22:10:17 empisayn ]

Çevrimdışı Gokhan

Bu fotoğrafta görünen yer sanırım araç giriş çıkışı için benim merak ettiğim saha zemini bu seviyeye kadar yükseltilecek mi ?
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@derbeder2007 (Zeki Abim)'e teşekkürlerimi sunuyorum her hafta neredeyse mutlaka geliyor resim çekmek onunla ayrı bir zevk :)  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87)
benziyor demekki bu gün hiç çalışılmamış meğerse 9 unun resimlerine bakıyormuşum :bandit:

Abi bunu çoğu kişi yaşıyor siteden bakan arkadaşlarım eğer dünün resimleriyle karşılaşırsanız ctrl + f5 yaparak bugünün resimlerine ulaşabilirsiniz  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Normalde diğer sitelerden hatta ilk olarak @bjk_mabet twitter hesabından beri mabeti takip ediyorum. Foruma yazmıyorum fakat hergün takipteyim. Katılım isteniyor ama mesajlarımız siliniyor sebebini öğrenebilir miyim?
Düzeltiyorum mesajım silinmemiş göz yanılgısı kusura bakmayın.. :)
biz mesaj silmeyiz sildiririz :evillol: kendileri silince mesajımı siliyorlar diye kimse itiraz edemiyor :evillol:

Çevrimdışı Gokhan

biz mesaj silmeyiz sildiririz :evillol: kendileri silince mesajımı siliyorlar diye kimse itiraz edemiyor :evillol:

Oda güzel abi tabii ki kendisine sildirmek daha iyi en azından alınmaz kimse  :)
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı Deniz

@El irtibat3 kardeşim bak @Deniz kardeşimiz de bizden biri oldu artık, amerikadan ortadoğuya gönderdik  :lol:

bana da vize vermezler bu sakalla artık  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Geçmiş olsun abi
 bu formadaki siyah çizgi bana çok iğreti duruyor kırmızı şeritten daha küçük ve baskın olan kırmızı olmuş resmen vodafone kırmızısı !
tsk ederim hastanede nöbetciyim aileden hasta olan yok çok şükür
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

@mustafa_(87)

necmi abi kombinedeki koltuk numaranı hatırlıyomusun eğer hatırlamıyosan kötü  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mustafaya tekrar teşekkür edeyim kapalıyı acayip açılardan çekiyor korkuyorum bazen  :icool: numaralıda öğlen çakılları seriyorlardı ama durmuşlar yarın grobeton atacaklar heralde yeni açıktada güzel gelişmeler var temel demiri örülmüş araç rampası bir bölümü örülmüş  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

merhaba. wow dan buraya gelelim artık. kombinemizi de aldık yeni açık 408 blok dan. tüm BEŞİKTAŞLI arkadaşlarıma selamlar

hoş geldin çoğumuz wowdanız zaten dh dekileride getirdik bir bölüm olarak güzel bi forum oluştu  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

necmi abi kombinedeki koltuk numaranı hatırlıyomusun eğer hatırlamıyosan kötü  :lol:
hatırlamama ne gerek var stadyum akıllı koltuğu yanıma getirir :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hatırlamama ne gerek var stadyum akıllı koltuğu yanıma getirir :bandit:

aynen abi mabetin profil harika olmuş daha yeni farkına varılıyor zannedersem :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

Doymadınız be kardeşim , ye ye doymadınız -.-

Çevrimiçi Necmi

aynen abi mabetin profil harika olmuş daha yeni farkına varılıyor zannedersem :lol:
:D :D

Etiketler: