Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339273 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Adam ayağıyla klavye kullanıyor yürümeyimi beceremiyecek. :evillol: :evillol: sadece biraz tırmanma eğitimi alması lazım ama onuda gidip kamyoncudan öğrenmesin :D
o eğitimi mabet verir abi  :bandit: @bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

Daha önce soruldumu bilmiyorum saha zemininin betonlanaolacak :claps:cagi söylendi niye betonlanacak, betonlamadan olmuyor mu,  bir de nasil bir beton atılacak gro beton gibi ince mi veya kalınlığı ne kadar olacak
40 cm kalınlıkta su geçirimsiz beton olacak iki nedeni var tahminim birincisi deniz kenarında olduğumuz ve deniz seviyesi altında olduğu
için deniz suyunun çime zarar vermesini engellemek ikinciside zemine düşen suyun geri dönüşümünü sağlamak

Çevrimdışı mduru

40 cm kalınlıkta su geçirimsiz beton olacak iki nedeni var tahminim birincisi deniz kenarında olduğumuz ve deniz seviyesi altında olduğu
için deniz suyunun çime zarar vermesini engellemek ikinciside zemine düşen suyun geri dönüşümünü sağlamak
Tamam dahil

Çevrimdışı Haldun

yalnız yönetim 300-500 bin euro fark için transfer yapmıyor ama 10-15 gün sonra şampiyonlar ligi ön eleme maçı var 500 bin euro fark için yavaş davranıyor ama birileri yönetime şampiyonlar ligine katıldıgı takdirde sırf katıldıgı için 20 milyon euroluk bir gelirin geleciğini bildirmesi gerek.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

charlie kaç gibi siteye yüklersin fotoları ??? mustafa nın saatlerinde mi ?

Evet mesaj attım adeti arttırdım 50 tane gelir bugün  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

zaten biraz çalıştır onu çok kaytarıyor bu aralar :bandit:
cumartesi günkü mazereti :kop: :kop: :kop: :kop:
elektrikler kesildi öğretmenim der gibiydi :evillol:

:kop: :kop: :kop: :kop:

Passo lig konusunda bir şaka yaptık Yusuf'a Zeki abiyle sen kaçırdın onu o ara  :evillol:

Çevrimdışı mduru

Tamam sagol  telefondan yazarken bazen kelimere kendi degistiriyor

Çevrimdışı Factatum

Çevrimdışı A_Aydin

Arkadaşlar bugün Ali Ece Ntvsporda YD şirketlerinin birinin büyük ihtimalle stada sponsor olacağını söyledi.Milangaz tribünü gibi birşey olursa bence çok kötü olacak.Bu yd in alacağı ile ilgili yapılan anlaşmanın içeriğini bilen var mı?

Çevrimdışı Factatum

Arkadaşlar bugün Ali Ece Ntvsporda YD şirketlerinin birinin büyük ihtimalle stada sponsor olacağını söyledi.Milangaz tribünü gibi birşey olursa bence çok kötü olacak.Bu yd in alacağı ile ilgili yapılan anlaşmanın içeriğini bilen var mı?

Bir ara yapılan protokole göre "Borcun bir kısmı hibe, bir kısmı Yeni Açık'a Milangaz sponsorluk, bir kısmı da faizsiz vadelendirilecek" şeklinde basına yansımıştı. Çarşı için ayrılan bölgeye Milangaz Tribünü denecek muhtemelen. 

Büyük başkan stat hakkında açıklamalar yapacakmış bu akşam  :busted_cop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

xuz

• Ziyaretçi

yalnız yönetim 300-500 bin euro fark için transfer yapmıyor ama 10-15 gün sonra şampiyonlar ligi ön eleme maçı var 500 bin euro fark için yavaş davranıyor ama birileri yönetime şampiyonlar ligine katıldıgı takdirde sırf katıldıgı için 20 milyon euroluk bir gelirin geleciğini bildirmesi gerek.

Yönetim üç kuruşun peşinde koşup vazgeçtiği iki topçunun değeri şimdi 30m€  :)
Hakan çalhanoğlu'na 2m çok ama Sezer'e çok değil mesela  :)

Çevrimdışı A_Aydin

Bir ara yapılan protokole göre "Borcun bir kısmı hibe, bir kısmı Yeni Açık'a Milangaz sponsorluk, bir kısmı da faizsiz vadelendirilecek" şeklinde basına yansımıştı. Çarşı için ayrılan bölgeye Milangaz Tribünü denecek muhtemelen. 
Teşekkürler Factatum.Anlaşmadan haberim vardı ama sponsorluğun tribün için olduğunu bilmiyordum.Bu günün en kötü haberi oldu benim için. :s20: :akuma:

Çevrimdışı frkndgnr

Oley oley oley alacalı oley oley koy şu prekastı koy şu prekastı koy şu balkonada çoşalım inşallahhh

Çevrimdışı Efe

şu transfer ve yönetim konularını başlıklarında konuşalım arkadaşlar gereksiz sayfalar doluyor  :dry:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop: :kop: :kop:

Passo lig konusunda bir şaka yaptık Yusuf'a Zeki abiyle sen kaçırdın onu o ara  :evillol:
kaçırdım neydi

Çevrimdışı Salih A.

@Necmi abi yönetim obitaşın bu rahatlığından rahatsız olmuyormu bilgin varmı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yönetim obitaşın bu rahatlığından rahatsız olmuyormu bilgin varmı
bilmem herhalde rahatsız oldularki numaralıyı vermediler :D

Çevrimdışı Salih A.

bilmem herhalde rahatsız oldularki numaralıyı vermediler :D
abi genede pek rahatlarını bozmamış numaralının verilmesi

Çevrimdışı Salih A.

Büyük başkan stat hakkında açıklamalar yapacakmış bu akşam  :busted_cop:
abi hangi kanaldaymış

Çevrimdışı ikay yusuf

abi genede pek rahatlarını bozmamış numaralının verilmesi

bilic ve taraftar disinda herkes rahat,obitas,baskan, onder ozen, yonetim...
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı empisayn

bir sorum olacak; yeni açık üst katta testere kirişlerin sadece başında ve sonunda mı kolon olacak (kapalı üst gibi) yoksa orta kısımda da bir destek kolonu olacak mı? zira 29 sıra çok uzun olacak kiriş, ortada bir destek olmazsa nasıl dayanabilir diye düşünüyorum, hatta kapalıda niye yapmadılar, yeterlidir elbette ama böyle bakınca koca beton kiriş havada kalmış desteksiz gibi duruyor:)

Hocam mabet abi toplantıda yanlış hatırlamıyorsam senin sorduğun konuyu anlattı .

Kirişler dışarıdan görüneceği için görüntü açısından sıkıntı çıkar diye mimar istememiş karşı çıkmış , mabet abi biz de ortaya bir kolon koymayı düşünüyorduk ama mimar müsaade etmedi ona göre yaptık hesaplarımızı demişti yanlışım varsa düzeltin :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ozan062

ne geldi aklıma konusuldumu hatırlamıyorum denk gelmedim,,simdi numaralıyı çiçekler aldı ok peki işçi alımı yapıldımı yapılacakmı,,ve yapılacaksa ne kadar ve nereye bu arkadasları barındırıcaklar,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

eski acik veya yeni aick milangaz tribunu oluyor denizden ve yoldan gorunsun diye :D :biggrinking:

Etiketler: