Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336364 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

merhaba İsmail,

bu Cisco önderliğinde stadımızı StadiumVision teknolojisini uygulattığında BJK tv'ye de olumlu katkıları olacakmıdır acaba  :alala:

şu an BJK tv yeniden yapılanmakta ve istenen,arzulanan noktaya daha gelmedi bunu biliyoruz

hani Cisco'nun teknolojik yapısı BJK tv'ye aktarılır mı  :alala:

arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuda olur mu olmaz mı ?
ikisi aynı şey değil

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

A-DEM BA BA

Çevrimdışı mert_

çiçekler kapalıyı 7 ayda bitiremedi belki ama 2 ay sonra hem kapalıyı hem de eski açığı bitirmiş, numaralıda da belli bir noktaya gelmiş olma ihtimali var. inşallah aynı sürede yeni açığın tamamında iki üç kat çıkılmış olur :)

Çevrimdışı Deniz

Birazdan resmi siteden ve twitter hesabından birşey paylaşılacakmış.ya transfer yapamıyoruz beklemeyin diyecekler ya da işçiler falan bir pankart açacak taraftara mesaj yollayacak.ikinci seçenek olur muhtemelen.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Rasim

Fiziksel olarak gerçekleşebilmesi için 24 saat çalışma prensibi ile durmaksızın demir bağlayıp beton atmak ve iskele, kalıp gibi malzemelerin mevcut olandan 3-4 katı kadar daha fazla olması gerekir. Tabi aynı zamanda işçi sayısının da...

Kaldı ki Çiçeklerde bu imkanın olma ihtimal olabilse bile Obitaş için bu imkansız görünmekte. O yüzden bizim en ayağı yere basan kaba inşaat bitiş tarihi Ekim sonlarıdır.
Sezgin hocam döktürdün gene! :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı keremfrat1

Evet cisco yapacak zaten
ekranlar muthış kalıtelı cısco 1 numara bu işte super olucak :) abi

Çevrimdışı keremfrat1

Aynen böyle olucak Kerem abi  :ok: Bizim stadiumvision da büyük ihtimal Cisco'nun olucak
anıl muthiş bişey :) heycanladım butun stadıumvısıon olan stadlara baktım bizimkısını düşünüce :) yerımde duramıyorum :) bu arada santıago bernabeu da cısco kullanıyo :ebebe:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

anıl muthiş bişey :) heycanladım butun stadıumvısıon olan stadlara baktım bizimkısını düşünüce :) yerımde duramıyorum :) bu arada santıago bernabeu da cısco kullanıyo :ebebe:
Kerem abi asıl böyle bir teknolojiye ortada veya 360 skorbord yakışır, bakalım  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem abi asıl böyle bir teknolojiye ortada veya 360 skorbord yakışır, bakalım  :bandit: :bandit:
evet 360 skorbord olursa :D muthiş olur bakalım ılerde olabılır :) inşallah  :icool:  :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

"Eeee Cenk, burası Beşiktaş !" Sonu harika olmuş  :super: :super:

krm1903

• Ziyaretçi

nerden çıkıyor böyle haberler peki Erol  :D
hayel gücü birde elektriği yağmur suyu değil güneş enerjisi yapacak

Çevrimdışı keremfrat1

"Eeee Cenk, burası Beşiktaş !" Sonu harika olmuş  :super: :super:
ben bilice hayran oldum :) :D nasıl bağrıyo ellerı açmış helal olsun :) butun takıma futbolculara  :ebebe:

Çevrimdışı yavvuzz

Videoda taraftarın sesini duyunca gözlerim yaşardı , çok özeldik çook ...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ziyasevik

Çevrimdışı TØLGA

fotolar için teşekkürler kapalı altta prekast işi kalmamış gibi birşey yeni açık sol üstte 1 tane var birde eski açık sağda 3 tane flen
ben balkonlara başlamalarını bekliyorum yarın artık :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okilic

Klubun bu sene PR organizasyonları guzel  :) Vodafone etkisini goruyoruz bariz sekilde.... Once yuvaya Ruh katmaya geldik reklamlari. Sonra Gurur LAN sloganinin haber olmasi vs... Simdide bu... Keske bize profesyonel bir CEO da verselerde klup içindede ayni yaraticiligi gorsek. Basimiza gelen en iyi sey Vodafone sponsorlugu oldu son zamanlarda.

merhaba İsmail,

bu Cisco önderliğinde stadımızı StadiumVision teknolojisini uygulattığında BJK tv'ye de olumlu katkıları olacakmıdır acaba  :alala:

şu an BJK tv yeniden yapılanmakta ve istenen,arzulanan noktaya daha gelmedi bunu biliyoruz

hani Cisco'nun teknolojik yapısı BJK tv'ye aktarılır mı  :alala:

arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuda olur mu olmaz mı ?

Olur elbette ama bence tam anlamıyla bu işlerin oturması 3-4 yılı bulur, şu an biz can derdindeyiz fazla lüxe  kaçamayız ilk aşamada :)

Obitaş yeni açık alt tribünleri bitirdiği gibi yeni açık inşaatı bitmiş mi olacak?
120 günde felan bitmedi kapalı inşaatı, 220 günde bitmiş olacak. Kimse kimseyi kandırmasın.

Çevrimdışı yigitcan1903

Obitaş yeni açık alt tribünleri bitirdiği gibi yeni açık inşaatı bitmiş mi olacak?
120 günde felan bitmedi kapalı inşaatı, 220 günde bitmiş olacak. Kimse kimseyi kandırmasın.
Obitaş bitirebilsin de o da yeter
Tetikte olmak lazım

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: