Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336444 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Obitaş yeni açık alt tribünleri bitirdiği gibi yeni açık inşaatı bitmiş mi olacak?
120 günde felan bitmedi kapalı inşaatı, 220 günde bitmiş olacak. Kimse kimseyi kandırmasın.
ismail biraz kandırsak olmazmı :by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

xuz

• Ziyaretçi

Obitaş yeni açık alt tribünleri bitirdiği gibi yeni açık inşaatı bitmiş mi olacak?
120 günde felan bitmedi kapalı inşaatı, 220 günde bitmiş olacak. Kimse kimseyi kandırmasın.

Yeni açığı obitaş değil de çiçekler almış olsaydı da inşaatın durumu bundan iyi ve hızlı olmazdı diyebilliyor musun?

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz burda obitaşı felan savunmuyoruz, çiçekler inşaat çok hızlı felan değil onu söylemeye çalışıyoruz yoksa obitaşa hızlı diyene deli derler :)

Eski açıkta obitaş sempatizanı sayımız 121 blokta 10u geçti :) Hepimiz beraber "toki değil alın teri" pankartı açacağız inşallah :)

Hepimiz yoldaşız, kardeşiz. Bu birlikteliğimiz sayesinde güzel günler yakındır.

Ben de Obitaşı savunuyorsun demedim ki :)

Obitaş bitirdiğinde diyoruz ya inşallah bitirir diyorum ben de

Çalışma hızından geçtim artık

El irtibat stada girmişsin, girmek isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı ol ama parolayı da mutlaka sor :lol:

Çevrimdışı mert_

ismail hocam sence 2 ay sonra yeni açığın durumu tahmini ne olur?

Çevrimdışı poedr

madem blok halinde tribün alıyoruz. belki bir gün asya kartalları gibi bir tribün grubu olabilir. beşiktaş taraftar grupları içinde özel bir yerimiz olacağını düşünüyorum.

isimde arena olabilir. arenacılar.... hımmm
sınanmadığın günahın masumu değilsin

ismail hocam sence 2 ay sonra yeni açığın durumu tahmini ne olur?
2 ay sonrası %60ı biter, 5 ay sonra tamamen biter :)

Çevrimdışı SDemirsoy

El irtibat stada girmişsin, girmek isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı ol ama parolayı da mutlaka sor :lol:
:biggrinking:

Çevrimdışı okilic

Ya fotolarda bir sey dikkatimi cekti obitas yeni aciğa locami yapiyor banami oyle geliyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

Ya fotolarda bir sey dikkatimi cekti obitas yeni aciğa locami yapiyor banami oyle geliyor.
sana öyle geliyor  :)

Çevrimdışı Taylan Kutlu

akıllı stat konsepti içinde illaki içerdeki monitörlerden falan maç yayını da olacak herhalde bu 360 skorbord olursa veya herhangi büyük bir skorbord, pozisyon tekrarını buralarda da gösterecekler mi? nba de oluyor pozisyon tekrarını falan gösteriyorlar seyirci hakemi yuhalıyor falan. yalnız ben nba deki gibi yuhalamam söyleyim.

Çevrimdışı megiddo

haber verildi mi bilmiyorum ama Gökhan Töre 1 yıllığına 750 bin € karşılığında kiralanmış, ayrıca satın alma opsiyonu 3.250.000 € ya çekilmiş, Gökhanda ısrar ettiği 2.2 milyon € dan 1.25 milyon € ya razı olmuş herşey tamam sadece imza kalmış, ayrıca gökhanın da geçen seneden kalma 600 bin € alacağın icra takibini kaldırması isteniyıor.
kaynak: gazetevatan

Çevrimdışı Tolga

son dönemde obitaşta hızlanma var gibi yoksa bana mı öyle geliyor  :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

haber verildi mi bilmiyorum ama Gökhan Töre 1 yıllığına 750 bin € karşılığında kiralanmış, ayrıca satın alma opsiyonu 3.250.000 € ya çekilmiş, Gökhanda ısrar ettiği 2.2 milyon € dan 1.25 milyon € ya razı olmuş herşey tamam sadece imza kalmış, ayrıca gökhanın da geçen seneden kalma 600 bin € alacağın icra takibini kaldırması isteniyıor.
ahmet bulut açıklama yapmış basında çıkan haberler doğru değil anlaşma yok henüz demiş
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

erdal cömert haberi itibar etme bu tür haberlere
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ozan062

Olur elbette ama bence tam anlamıyla bu işlerin oturması 3-4 yılı bulur, şu an biz can derdindeyiz fazla lüxe  kaçamayız ilk aşamada :)

öyle deme bu vodafone bir tv kanalı satın almıstı gectiğimiz aylarda,, sallapatiyle aynı anda bulmustuk o donem bu haberi,, yani bu ne demek oluyor bi sponsorluk anlasmasıda buna patlatırız olay tamamdır:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

öyle deme bu vodafone bir tv kanalı satın almıstı gectiğimiz aylarda,, sallapatiyle aynı anda bulmustuk o donem bu haberi,, yani bu ne demek oluyor bi sponsorluk anlasmasıda buna patlatırız olay tamamdır:D
İnşallah, olursa süper olur.

Çevrimiçi Necmi

akıllı stat konsepti içinde illaki içerdeki monitörlerden falan maç yayını da olacak herhalde bu 360 skorbord olursa veya herhangi büyük bir skorbord, pozisyon tekrarını buralarda da gösterecekler mi? nba de oluyor pozisyon tekrarını falan gösteriyorlar seyirci hakemi yuhalıyor falan. yalnız ben nba deki gibi yuhalamam söyleyim.
söylenenler bir pozisyonu kaçırdın telefonundan geri alıp bakabiliyormuşsun

Çevrimdışı mert_

2 ay sonrası %60ı biter, 5 ay sonra tamamen biter :)
inşallah ismail hocam :) stadın en güzel tribününü(yapısal olarak) bilerek en sona bırakıyor da olabilirler :)

Çevrimdışı megiddo

erdal cömert haberi itibar etme bu tür haberlere
zaten rakamlar düşük geldi işkillendim bende, 7.5 tan nasıl 3.250 e inerler inandırıcı gelmedi bana da

Çevrimdışı Efe

Numarali orta bolum de temele hazir hale geliyor yatin grobeton uygulamasi yapilabilir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

söylenenler bir pozisyonu kaçırdın telefonundan geri alıp bakabiliyormuşsun
esas olay su

takım otobusu stada yaklastıgı vakit anbe an o skorboardlarda veriliecek ve mükemmel bi sinerji yaratılıcak yani yükselen atmosfere canlı sahit olacaz ee varmı boyle bi akıllı stad  :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Fışkırtıcı yeni acik numarali birlesimine grobeton atiyor yanilmiyorsam bi tek o bolum kalmisti :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: