Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339603 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Bugun koskoca brezilyanın 7 yediğini görünce avrupadan korkuyorum.Biz bu kafayla gidersek ön eleme maçında halimiz farklı olmaz.Duman ederler bizi duman.Bu kadro avrupada 20 dk dayanamaz.15 gün de kaldı 15 günde kimi getirecen de hazır edecen?Şu an transfer yapsan bile adamı takıma adapte etmen 1 ayını alır.Yazık günah bak adamlar acımıyor 6-7 atıyor buldular mı zayıfı.Futbol bu oldu işte.

Sen de kur kadronu kur sistemini at o kadar.Kuramayana acımıyorlar takıyorlar 7 tane.İsminin ne kadar büyük olduğunun önemi yok.Formanın rakip için bir önemi yok.5 yıldızı var demedi Almanlar 5 tane çaktılar ilk devrede.sahadaki 11 kişiye bakar bu iş.Koyacaksın oraya 11 tane o formayı hak edecek adamı.Koyamadın mı forma da rezil oluyor işte.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

halatların yerleştirilmesi ne kadar sürmüştür bilemem ama 10 günde gerdirmiş adamlar çatıyı...

Bu arada çatı işleri başlayınca time lapse  tadından yenmez :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimdışı brci

Bu time lapse ler bir harika dostum :bandit:

alta linkin park koymuşlar bide süper olmuş  :super:

Çevrimdışı İmansız26

Bugun koskoca brezilyanın 7 yediğini görünce avrupadan korkuyorum.Biz bu kafayla gidersek ön eleme maçında halimiz farklı olmaz.Duman ederler bizi duman.Bu kadro avrupada 20 dk dayanamaz.15 gün de kaldı 15 günde kimi getirecen de hazır edecen?Şu an transfer yapsan bile adamı takıma adapte etmen 1 ayını alır.Yazık günah bak adamlar acımıyor 6-7 atıyor buldular mı zayıfı.Futbol bu oldu işte.

Sen de kur kadronu kur sistemini at o kadar.Kuramayana acımıyorlar takıyorlar 7 tane.İsminin ne kadar büyük olduğunun önemi yok.Formanın rakip için bir önemi yok.5 yıldızı var demedi Almanlar 5 tane çaktılar ilk devrede.sahadaki 11 kişiye bakar bu iş.Koyacaksın oraya 11 tane o formayı hak edecek adamı.Koyamadın mı forma da rezil oluyor işte.
+1903 Bizim huyumuz budur yumurta kapıya dayanınca transfer gelir
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı idil

Tribünler oraya kadar iniyor.. Tribün basamakları..

Aaa?? Peki bir şey sorucam sıra numarası nasıl olacak o halde?? Yani 1.sıra o en aşagıdaki yer mi olacak? Yoksa direk 2.kat üzerinden mi başlayacak 1.sıra? Anlatabildim mi sorumu :alala:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Aaa?? Peki bir şey sorucam sıra numarası nasıl olacak o halde?? Yani 1.sıra o en aşagıdaki yer mi olacak? Yoksa direk 2.kat üzerinden mi başlayacak 1.sıra? Anlatabildim mi sorumu :alala:
1 sıra sahaya en yakın yürüme yolu olan sıra olur...! orada da koltuk olacak..! onun üstünde 2. sıra olacak

Çevrimdışı ikay yusuf

ne iftari gelmek bilmeyen bir transfer orucundayiz yahu...bir gram transfer icin olup gidicez acliktan
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Deniz

+1903 Bizim huyumuz budur yumurta kapıya dayanınca transfer gelir
yumurta mı kaldı ki artık.son günler artık bekleyecek lüksümüz kalmadı.5 oyuncu lazım ilk 11 e.hem de hemen.olacak mı ?olmayacak.Yeni stadımıza bari düzgün kadroyla çıkalım tek temennim o artık
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yok şu an demedim kapalı ve eski açık prekastları bittikten sonra o bölgeden başlanabilir
sonuçta beton üstünde çalışma devam eder stadda yukarı doğru yükseleceği için alanda
çok karışık olmaz zaten bütün vinçleride içerlere kurduklarına göre öyle bir şey planlıyorlar sanırım

Kapalı ve eski açık bittiğinde başlanabilir evet. Toplamda 4 bin m3 civarında saha altında beton var. Ayrıca tüm toprağı kaldırıp tek partide 4 bin m3 betonu döküp tekrar üzerine toprağı sermek tam bir hamallık olur ki böyle birşey yapmazlar. Aç kapa şeklinde partiler halinde dökmek zorundalar. Yoksa onca toprağı tek partide bir yere istifleyecek yer yok. En az yarısı kaba inşaat süreci içerisinde dökülmeye müsait. Diğer yarısı da numaralı ve yeni açığın bitmesiyle taranır. Ekim sonları güzel tarih aslında. Hedef bu olursa yetiştirilir. Artık hafriyat engeli de yok. O yüzden hızlanmaması için bahane de yok, kalmadı.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 04:04:06 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

yumurta mı kaldı ki artık.son günler artık bekleyecek lüksümüz kalmadı.5 oyuncu lazım ilk 11 e.hem de hemen.olacak mı ?olmayacak.Yeni stadımıza bari düzgün kadroyla çıkalım tek temennim o artık
Transfer konusunda da içimde bir umut var benim :D demba ba, lanzini, zaccardo, Gökhan Töre, Tarık çamdal bu hafta açıklanır.

Çevrimdışı Sutlas

Stad önümüzdeki sezona yetişemez, hatta yetişmesin de zaten, bu kadroyla o stadı açarsak, alacağımız üst üste mağlubiyetler ile stadın büyüsü falan kalmaz.

Çevrimdışı ozan062

Ozan madem bunları idda olarak görüyorsan bencede ole buraya niye yazıyorsun, bir kişinin sorduğu iddayı başka iddalarla cevap vermeyelim, soruyu cevaplayalım.

haklısın ama hep soyluyorum hergun yeni seyler uretiliyor simdide gece birileri demişki fikret baskan uefaya gitmek için takıma transfer yapmıyor diye:)) CL hedefleri arasında değil,, yani oyle acayip seylerle karsılasıyorki bu yonetim hakikaten işleri zor ben bunu farkındalıgını yaratmak istiyorum  tamamen niyetim bu yonde,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bu arada Rıdvan Dilmen NTV den ayrılmış. (Rivayet kovulmuş diye) %100 futbol Sarı Fırtınayla devam edecekmiş. Rıdvan'ın gönderilmesine değil ama Sarı Fırtınanın devam eddecek olmasına sevindim.

güntekinle beraber iki besiktaslı:)) bizim maçlarda guzel işler oalcaktır sevindim bu işe:D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ozan062

zaten nisana kalırsa önümüzdeki sezon açılmaz tabiki takım yukarılarda olup
şampiyonluk kovalıyor olmazsa kovalarsa ne yapar eder açarlar doping etkisi
yapsın diye

dusunsene abi 15maç yenilmiyormusuz bi yeni stada geciyoruz son iki maçımızı orda oynuyoruz tak tak iki maçı kaybediyoruz ve sampiyonluk elden gidiyormus varya tam bir travma sebeb olur
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 08:47:12 ozan062 ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

güntekinle beraber iki besiktaslı:)) bizim maçlarda guzel işler oalcaktır sevindim bu işe:D
metin tekinin futbol yorumlarını doyurucu bulmayan bir tek benmiyim :alala:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ozan062

metin tekinin futbol yorumlarını doyurucu bulmayan bir tek benmiyim :alala:

yok bende begenmem hep onder hocayı kıskanmıstır sportif drektorluge seçildiğinden beridir sürekli eleştirir,,kendince haklı,,ama guntekin faktoru var  işin içinde karsısındkini oyle yada boyle moda sokuyor dolayısıyla doyurucu tarafı ortaya cıkar emin ol:))

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yok bende begenmem hep onder hocayı kıskanmıstır sportif drektorluge seçildiğinden beridir sürekli eleştirir,,kendince haklı,,ama guntekin faktoru var  işin içinde karsısındkini oyle yada boyle moda sokuyor dolayısıyla doyurucu tarafı ortaya cıkar emin ol:))
sanmıyorum metin tekinin moda girmiş hali bile kurtarmaz :evillol:

Çevrimdışı ozan062

sanmıyorum metin tekinin moda girmiş hali bile kurtarmaz :evillol:

:kop:

catı montajında bir videoda bursanın tadındaki o koca  kutlelerin kullanıldıgını gozlemlemiştik o saatchinin videosunda,, acaba oyle birseymi getiricekler stada,,

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı mert_

mabedimizi 19.03.2015 tarihinde doğum günü kutlamalarıyla beraber görkemli bir törenle açabilsek ne kadar güzel olurdu ama şu şartlarda çok zor görünüyor.

Çevrimdışı ozan062

mabedimizi 19.03.2015 tarihinde doğum günü kutlamalarıyla beraber görkemli bir törenle açabilsek ne kadar güzel olurdu ama şu şartlarda çok zor görünüyor.

Ahmet nur cebi subat sonunda catı biter demişti,, egerki oyle olursa kendilerince martta maç oynatırlar,,ama işte birde gercekler var imkansız gibi gorunuyorbir mucize olsada dediğin gibi olsa ne güzel olurdu valla

Çevrimdışı mert_

aynen ozan hocam çok seri gelişmeler olsa da 19 martta 112. yıl kutlamalarıyla beraber çılgın bir açılışın partisi yapsak, kopsak :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi yanlış anlaşılma olmasın da 19.03 ile ilgili olarak bir şey aktarayım müsaadenle
Son tüzük tadil kongresinde,kuruluş tarihi kuvvetli rivayetler Martın ilk günleri üzerine olsa da kesin olarak belirlenemediği için Mart 1903 olarak değiştirildi.
Zaten 19 Mart tarihinin sonradan seçildiği açık yalnız bazen gerçekten o tarihte kurulduğunu zannedenler olabiliyor.
Bu konuda biraz cinsim kusura bakmayın  :D

Etiketler: