Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335794 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2014, 12:22:02
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Üst kat prekastlar bitti mi gidip yerimize geçebiliriz herhalde dimi  :D
Koltuk yok daha ama evden sandalye getiririm

Yiğitcanım Sen kapalı almıştın değil mi?  :D Hıımmm Hilmi bunu sevdi... Sen gelemeyeceğin zaman bana söyle :D :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı quentine83

numaralıda kolonlar yükselsin artık ayın 9 u oldu.temmuz da geçip gidiyor....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

http://www.milliyet.com.tr/turkiye-nin-en-akilli-stadi-tamam----1909239-skorergaleri/?PAGE=1

bunlar neyin kafasını yaşıyor :))

ya haber yok piyasada sürüp sürüp kullanıyorlar.dikkat ederseniz mayıs ta açılacak olan diyor.bu haber 2-3 aylık.milliyet yapar böyle ısıtıp ısıtıp yalan yanlış haberleri abartmayı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ya haber yok piyasada sürüp sürüp kullanıyorlar.dikkat ederseniz mayıs ta açılacak olan diyor.bu haber 2-3 aylık.milliyet yapar böyle ısıtıp ısıtıp yalan yanlış haberleri abartmayı...
yok bide diyoki orta yuvarlaktan kaleye ve yanlara dogru eğimli olacak sahada su birikmiyecek bu yazıyı yazan türkiyedeki stadları gezip bi kale çizsine uzanıp karşı kaleye baksaymış keşke  :alala: amerikayı yeniden keşfetmesine gerek kalmazdı  :evillol:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Temmuz'a girilmesiyle beraber 120 gün hedefi konuşuldu burada.Bu 120 günden 111 gün kaldı ve numaralı için ne düşünüyorsunuz?111 güne kabası biter mi?

Çevrimdışı megiddo

bir sorum olacak; yeni açık üst katta testere kirişlerin sadece başında ve sonunda mı kolon olacak (kapalı üst gibi) yoksa orta kısımda da bir destek kolonu olacak mı? zira 29 sıra çok uzun olacak kiriş, ortada bir destek olmazsa nasıl dayanabilir diye düşünüyorum, hatta kapalıda niye yapmadılar, yeterlidir elbette ama böyle bakınca koca beton kiriş havada kalmış desteksiz gibi duruyor:)

Çevrimdışı yigitcan1903

gazete kağıdı da kafi hocam :)
Taş çekmesin :D
Yiğitcanım Sen kapalı almıştın değil mi?  :D Hıımmm Hilmi bunu sevdi... Sen gelemeyeceğin zaman bana söyle :D :D :D
Gelemediğim maçları paslarım abi  :)
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 12:35:12 yigitcan1903 ]

Temmuz'a girilmesiyle beraber 120 gün hedefi konuşuldu burada.Bu 120 günden 111 gün kaldı ve numaralı için ne düşünüyorsunuz?111 güne kabası biter mi?
Çiçekler inşaat kapalıyı 7 aydır bitiremedi, numaralı 111 günde asla bitmez.

Çevrimdışı yigitcan1903

http://www.milliyet.com.tr/turkiye-nin-en-akilli-stadi-tamam----1909239-skorergaleri/?PAGE=1

bunlar neyin kafasını yaşıyor :))
Yd'nin yapacağı en akıllı stat Başakşehir kadar olurdu
Gazetesinin böyle bir haber yapmasına şaşmamalı

Çevrimdışı Salih A.

gazete kağıdı da kafi hocam :)
kombineyi alıp inşaatı canlı izlemeye gitsek sıkıntı yaratmazlar herhalde neticede parasını verdik dediğin gibi gazete kağıdı kafi :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Bana da bitmeyecek gibi geliyor ama burada gördüğüm kadarıyla Temmuz ayı itibaren 120 gün verenler vardı ondan sordum.Ben seneye ilk lig ya da Avrupa maçımızı stadda oynayacağımızı düşünüyorum.Bu sene yine sağda solda sürüneceğiz sanırım.

Çevrimdışı tayfunyasar

obitaş ne için beklme yapıyor gençler? biliyor muyuz?
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı yigitcan1903

111 günde biter mi bilmem ama bence yeni açıktan önce biter  :D

Çevrimdışı ayayhan

milliyet gazetesinin, sahibinden akıllı olduğu için akıllı sanmış onlar stadı...
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 12:57:17 ayayhan ]

Çevrimdışı yldrmaydn

akıllı stat diye haber yapmışlar. yazdıkları şeyler: zeminin alttan ısıtması, tartan pistin drenaj sistemi, tribünde bırakılan havalandırma boşlukları ve zemin eğimi. hmm....
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ozan062

bunların hepsi itibarsızlastırmadır,,net,, işte burda bizim lobilerimizin olmayısı bizi kollayacakların olmayısı bu saldırılara karsı hamle gucumuzu zayıflatıyor,,simdi bu haberleri yapan gazeteciyi almasan haber yapmıcaklar zaten son sayfada kucuck yer veriyorlar,, aldıgındada acayip acayip haberler yapılıyor,, ne yapsan zararlı cıkıyorsun,,zor işler cok :bawling: :akuma:yahu son sampiyonlukta sivasla çekişmisiz ve almısız kupayı,,sonra tam istediğimiz medyadaki agırlıgı biz alıyoruz derken pat diye aziz yıldırım istifa haberleri yapılır tam o havayı yakalarız boyle boyle unuttururlar bize zaferimizi yani hep bunlar bir algı oyunudur ki gs ve gb bunu cok iyi yapar,,,iyidir demiyorum ama boylede yapmak gerekiyor
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 13:04:59 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı canU

Acaba prekastlar yerleştirilmeden çatı için halatlar kurulmaya başlanabilir mi? Yoksa prekastları da bekleyeceksek seneye anca biter

loca prekastlarına ne zaman başlanılır? :bandit: :bandit:

Çevrimdışı mert_

loca prekastlarına ne zaman başlanılır? :bandit: :bandit:
normalde sarı vincin çalışma hızına göre yarın başlayabilirler.

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi eğer Numaralı, Yeni açıktan önce biterse ne yorum yapıcaksın çok merak ediyorum  :evillol:

Çevrimdışı sahinnd

Anıl İsmail abi bunun farkında ve eminim düşünüyordur
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Tribünler bitince burada metrekare zaman hesabı yapacağız hiç merak etmeyin :)

Etiketler: