Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335793 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Abi yanlış anlaşılma olmasın da 19.03 ile ilgili olarak bir şey aktarayım müsaadenle
Son tüzük tadil kongresinde,kuruluş tarihi kuvvetli rivayetler Martın ilk günleri üzerine olsa da kesin olarak belirlenemediği için Mart 1903 olarak değiştirildi.
Zaten 19 Mart tarihinin sonradan seçildiği açık yalnız bazen gerçekten o tarihte kurulduğunu zannedenler olabiliyor.
Bu konuda biraz cinsim kusura bakmayın  :D

illaki öyledir ama oylede ortada kalıyor mantıkten ayın 3 birde gun olarak 19 en mantıklısı,, bosver resmi olmayı :lol:

o zaman bir baska bilgide benden,, türkiyedeki ilk spor klübü biziz ancak ilk futbol klübü değiliz,,doalyısıyla bizim o eski arapcada 1907 oalrak geciyor bizim kurulusumuz:)) ama tabiki spor klübü sayıldıgımız içinde 1903 olarka gecer
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 10:09:37 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mert_

Abi yanlış anlaşılma olmasın da 19.03 ile ilgili olarak bir şey aktarayım müsaadenle
Son tüzük tadil kongresinde,kuruluş tarihi kuvvetli rivayetler Martın ilk günleri üzerine olsa da kesin olarak belirlenemediği için Mart 1903 olarak değiştirildi.
Zaten 19 Mart tarihinin sonradan seçildiği açık yalnız bazen gerçekten o tarihte kurulduğunu zannedenler olabiliyor.
Bu konuda biraz cinsim kusura bakmayın  :D

est. yiğitcan hocam doğrusun, arada bu tip hatırlatmalar olayı tam bilmeyenlere ışık olur.

zaten benim yazdığımda kulübümüzün kuruluş tarihi ifadesi de yok hocam, resmi olarak doğum günümüzü sonradan belirlenen o tarihte kutladığımız için kutlama tarihine yetişebilirse güzel olur demek istedim. çılgın bir parti olurdu :)

Çevrimdışı yigitcan1903

illaki öyledir ama oylede ortada kalıyor mantıkten ayın 3 birde gun olarak 19 en mantıklısı,, bosver resmi olmayı :lol:

o zaman bir baska bilgide benden,, türkiyedeki ilk spor klübü biziz ancak ilk futbol klübü değiliz,,doalyısıyla bizim o eski arapcada 1907 oalrak geciyor bizim kurulusumuz:)) ama tabiki spor klübü sayıldıgımız içinde 1903 olarka gecer

Ozan Süleyman Seba'ya hediye edilen FEDA daki rozeti diyorsan ordaki tarih 1906
İlk tescil edilen spor kulübüyüz (13 Ocak 1910)

Çevrimdışı yigitcan1903

est. yiğitcan hocam doğrusun, arada bu tip hatırlatmalar olayı tam bilmeyenlere ışık olur.

zaten benim yazdığımda kulübümüzün kuruluş tarihi ifadesi de yok hocam, resmi olarak doğum günümüzü sonradan belirlenen o tarihte kutladığımız için kutlama tarihine yetişebilirse güzel olur demek istedim. çılgın bir parti olurdu :)
Yüzüncü yılda geri sayım yapılmıştı sayaç konulup
Öyle bir şey olsa gerçekten güzel olur

Kapalı alt prekastlar bitmek üzere.. Yarın bugun üst kat ve localar için çalışma başlatırlar sanırım..

Çiçekler eski açıkda arı gibi çalışıyor... Bu ay sonuna kadar loca katları dahil bitirirler son üst kat kirişlerine geçerler inşallah.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 10:30:04 Epkem ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Yeni açık alt prekastlar bitmek üzere.. Yarın bugun üst kat ve localar için çalışma başlatırlar sanırım..

Çiçekler eski açıkda arı gibi çalışıyor... Bu ay sonuna kadar loca katları dahil bitirirler son üst kat kirişlerine geçerler inşallah.
yeni açık alt prekast derken?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

ağalar 1-2-3-5-6. kategori satışları güncellenmiştir.bazı tribünlerde satış var ama genelde durgun,iptal olan satışlarda var.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bugün soruları mabete yüz yüze sorucam inş :)

Yoldayım öğleden sonra şeref beyde olucam burdan yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum :)))

Çevrimdışı mert_

ağalar 1-2-3-5-6. kategori satışları güncellenmiştir.bazı tribünlerde satış var ama genelde durgun,iptal olan satışlarda var.
iptal olan satışlar olayı şöyle; koltuğumu seçip satın alma işlemine geçtim ama kredi kartı bilgilerini bir türlü kabul etmedi ve o arada 10 dakika sürem doldu, almak için tekrar girmem gerekti ama bu sefer de sistemde almak istediğim koltuk dolu görünüyordu  :) epey bir süre öyle kaldıktan sonra boşa düştü ve aldım. yani bir kişi alma işlemini başlattıktan sonra almasa bile o koltuk uzunca bir süre kırmızı görünüyor, sonradan yeşile dönüyor. 

Çevrimdışı tayfun

iptal olan satışlar olayı şöyle; koltuğumu seçip satın alma işlemine geçtim ama kredi kartı bilgilerini bir türlü kabul etmedi ve o arada 10 dakika sürem doldu, almak için tekrar girmem gerekti ama bu sefer de sistemde almak istediğim koltuk dolu görünüyordu  :) epey bir süre öyle kaldıktan sonra boşa düştü ve aldım. yani bir kişi alma işlemini başlattıktan sonra almasa bile o koltuk uzunca bir süre kırmızı görünüyor, sonradan yeşile dönüyor. 
dün jeton düştü,yoksa bende hatalı saydım diye tekrar tekrar bakıyordum.

Çevrimdışı fthkzgn

metin tekinin futbol yorumlarını doyurucu bulmayan bir tek benmiyim :alala:

yalnız değilsin  :ok:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yeni açıkta beton işlemi numarılıda hafriyat eski açık loca katında iskele kalıp işleri var

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı FARUK

dün tuvalete gittim 3 gol oldu :D

sen yine tuvaletteymişsin adamlar sahada 11 kişi göremedi o 3 golü :d

Çevrimdışı megiddo

prekast işleri tamamlandı mı yoksa yeni açık köşede bir iki sıra kaldı mı tam seçilemiyor kameradan.

Çevrimdışı smhkcr

Çevrimdışı FARUK

haydi alacalı koy şu prekastı balkona coştur bizi :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Üst kat prekastlar bitti mi gidip yerimize geçebiliriz herhalde dimi  :D
Koltuk yok daha ama evden sandalye getiririm

Çevrimdışı mert_

Üst kat prekastlar bitti mi gidip yerimize geçebiliriz herhalde dimi  :D
Koltuk yok daha ama evden sandalye getiririm

gazete kağıdı da kafi hocam :)
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 12:25:15 kcptl ]

Etiketler: