Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339520 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Fiziksel olarak gerçekleşebilmesi için 24 saat çalışma prensibi ile durmaksızın demir bağlayıp beton atmak ve iskele, kalıp gibi malzemelerin mevcut olandan 3-4 katı kadar daha fazla olması gerekir. Tabi aynı zamanda işçi sayısının da...

Kaldı ki Çiçeklerde bu imkanın olma ihtimal olabilse bile Obitaş için bu imkansız görünmekte. O yüzden bizim en ayağı yere basan kaba inşaat bitiş tarihi Ekim sonlarıdır.

katılıyorum :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Fiziksel olarak gerçekleşebilmesi için 24 saat çalışma prensibi ile durmaksızın demir bağlayıp beton atmak ve iskele, kalıp gibi malzemelerin mevcut olandan 3-4 katı kadar daha fazla olması gerekir. Tabi aynı zamanda işçi sayısının da...

Kaldı ki Çiçeklerde bu imkanın olma ihtimal olabilse bile Obitaş için bu imkansız görünmekte. O yüzden bizim en ayağı yere basan kaba inşaat bitiş tarihi Ekim sonlarıdır.

özlenen yorumlar gelmeye başladı  :super:

Çevrimdışı BesiktasLee

Bu son vincin  boyu kısa mı diğerlerine göre ? Yoksa bana mı öyle gözüküyor
Ds

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu gece bu kadar biraz daha kalırsam sahurda fırça yiyecem sanırım herkese iyi geceler
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

ekim sonu zorda olsa imkansız olmayan bir tarih kaba inşaat için ama bir ayda saha betonu için koymak lazım
tabi bu arada parça parça yapmazlarsa bana kalsa bir taraftanda saha zemini betonlamasına
başlarım ama ince işler önümüzdeki sene sonu anca biter

Çevrimdışı Factatum

Şayet ikinci katlar çelik konstrüksiyon üzerinde yükselseydi, belki ocakta top santra noktasında olabilirdi.

Çevrimdışı Efe

29 ekimde kaba bitsin bi şekilde şubatta maç oynarız  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Neresinden bakarsan bak 7-8 aylık iş var yarım yamalak açılacağına bir sene daha dişimizi sıkalım eksiksiz bitmesini bekleyelim

Çevrimdışı Sedat_BJK

2. yarı ilk maç için içimde hala bir umut var benim. içimde patlamaz umarım. :boom:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Kaba inşaat işin en kolay kısmı burada bile gecikme yaşanıyorsa diğer işlerde çok daha fazla gecikmeler olacaktır. Aslında bunlar gecikme sayılmamalı çünkü böyle bir projenin 2 yıldan önce bitmesi en başından beri imkansızdı. Ancak belki Katar gibi paranın çarçur edildiği yerlerde bitirilebilirdi.
Dünya standartları neyse biz o standart hızda gidiyoruz bence.

Çevrimiçi Necmi

zaten nisana kalırsa önümüzdeki sezon açılmaz tabiki takım yukarılarda olup
şampiyonluk kovalıyor olmazsa kovalarsa ne yapar eder açarlar doping etkisi
yapsın diye

Çevrimdışı Oktay

29 ekimde kaba bitsin bi şekilde şubatta maç oynarız  :icool:

Efe bu bu sene kışın nasıl geçeceği meçhul kışa doğru üst kat kiriş işileri kalır oda en ufak yağmurda rüzgarda duruyor onuda unutmamak gerek

Çevrimdışı Tolga

Neresinden bakarsan bak 7-8 aylık iş var yarım yamalak açılacağına bir sene daha dişimizi sıkalım eksiksiz bitmesini bekleyelim
bende aynı şekilde düşünüyorum ne zaman açılacağı konusu bence o kadar da önemli değil ben zaten 1 sezon daha gecikeceğini düşünüyorum açıkçası ama yapacak birşey yok zor bir yerde stad yapılıyor bence bunlara çok takılmamak lazım
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

30 Ağustos 2015 diyorum reserved diyorum beyler  :icool: .daha öncesinde o stada açılış falan olmaz.İnce işçilik de kaba kadar vakit alır unutmayın.Geç olsun güç olmasın
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

ekim sonu zorda olsa imkansız olmayan bir tarih kaba inşaat için ama bir ayda saha betonu için koymak lazım
tabi bu arada parça parça yapmazlarsa bana kalsa bir taraftanda saha zemini betonlamasına
başlarım ama ince işler önümüzdeki sene sonu anca biter

Diyorum ya işte o da ayağı yere basan en iyi tarih. İmkansız değil ama sağlam bir atraksiyon olursa iyi bir ihtimal payını kapar.
Yalnız şu sıralar saha altındaki betonu kademe kademe de olsa dökemezler. Her iş biliyorsun saha içinde görülüyor. Malzemeleri bile sahada istifliyoruz. Bu biraz diğer işlere engel olur. Yapılsa bile çok can yakar.

Çevrimdışı Oktay

maçtan önce ve maçtan sonra

Murat maç bittikten sonra dikkat ettinmi Brezilyalı topçular dua ediyorlardı 7 ile yırttık diyemi acaba ;)

Çevrimiçi Necmi

Kaba inşaat işin en kolay kısmı burada bile gecikme yaşanıyorsa diğer işlerde çok daha fazla gecikmeler olacaktır. Aslında bunlar gecikme sayılmamalı çünkü böyle bir projenin 2 yıldan önce bitmesi en başından beri imkansızdı. Ancak belki Katar gibi paranın çarçur edildiği yerlerde bitirilebilirdi.
Dünya standartları neyse biz o standart hızda gidiyoruz bence.
aslında ince işler kesinlikle paraya bağlıdır eğer malzeme girişinde tıkanıklık yaşanmazsaki
yaşanacağını sanmıyorum ihaleleri erken yaptılar büyük ihtimal hazırlıkları yapılıyordur
yazın ocaklardan taşı almak zorundalar kışa kalırsa direk önümüzdeki yaza kalır
iş montaj aşamasında olursa seri gider engel teşkil edecek bir durum olmaz
seramik işin kolay kısmı oda hızlı yürür ama tam olarak ne yapılacağını bilmiyoruz
mesela ne kadar ahşap işi var çünkü en sıkıntılı süreç ahşap işindedir lansmanlardaki gibi
bir dekorasyon düşünülüyorsa localarda ve longlarda bayağı bir iş görünüyordu
tam olarak anlamadım görünüm ahşap diyordu ama farklı bir malzemede kullanılabilir
birde mekanik işi varki kestiremiyorum çok uzun sürebilir elektrik işleride bitmesi çatıya bağlı
yok bu stad seneye açılmaz çok zor

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Murat maç bittikten sonra dikkat ettinmi Brezilyalı topçular dua ediyorlardı 7 ile yırttık diyemi acaba ;)
maçın sonunu göremedim yoldaydım.sanki almanya lazım olsa 10 tane atarım havasında idi.zorlamadan 7 oldu.

Çevrimiçi Necmi

Diyorum ya işte o da ayağı yere basan en iyi tarih. İmkansız değil ama sağlam bir atraksiyon olursa iyi bir ihtimal payını kapar.
Yalnız şu sıralar saha altındaki betonu kademe kademe de olsa dökemezler. Her iş biliyorsun saha içinde görülüyor. Malzemeleri bile sahada istifliyoruz. Bu biraz diğer işlere engel olur. Yapılsa bile çok can yakar.
yok şu an demedim kapalı ve eski açık prekastları bittikten sonra o bölgeden başlanabilir
sonuçta beton üstünde çalışma devam eder stadda yukarı doğru yükseleceği için alanda
çok karışık olmaz zaten bütün vinçleride içerlere kurduklarına göre öyle bir şey planlıyorlar sanırım

Çevrimdışı Factatum

Sahanın çimlendirilmesi ve maçlara hazır olması için çatının bitmesi gerekiyor. Yani çatıdan sonra 1-1,5 ay eklemek lazım iyi ihtimal.

Çevrimiçi Necmi

Sahanın çimlendirilmesi ve maçlara hazır olması için çatının bitmesi gerekiyor. Yani çatıdan sonra 1-1,5 ay eklemek lazım iyi ihtimal.
çatının bitmesi gerekmiyor sanırım halatların gerilmesi yeterli çatı kaplaması yapılırken zemin ve
koltuk işleride yapılır zaten çim serilmesi en son ana bırakılır. bu konuşmalar farazi nasıl bir çatı
kaplaması olacak kaplamayı yukarı çekmek için sahaya vinç girecekmi yada bunu farklı bir çözüm yoluyla
çözebileceklermi bunları bilmek lazım yoksa çatı için ağır vinçlere gerek duyulursa zemin drenajları falan yapılmaz

Etiketler: