Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338694 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Kombineyi alıp bu sezon olimpiyattaki maçları da izlerler,niye seneye alsınlar ki?
Bu sene olimpiyatta başka takım mı oynayacak?
Hatrı sayılır satış olur kombinelerde,2 yıllık zaten,az önce yazdığım gibi köşeleri bekleyen var,para biriktiren var
El alem satıyor ama stadı hazır,bir çoğu da önceden almış yenileme yaptı zaten

parası yetişmeyenler için kasmayın sıkmayın canınızı dşyorum,, sonucta sezon basladıgında kombine satısı durdurulmucak,, :ok:
elalemin stadı hazır olsa ne yazar,, biz inönüde satıyormuyduk simdi bunu kıyaslamak bana gore cok anlamsız,,sonucta bu sure zarfında istanbulda nufus patlaması yasanmıyor,,aynı sayılar yine gecerli aynı taraftar duruyor orada,,aynı zihniyet devam ediyor,, İ.Altınsay,,bir tv programında 2000l
 senelerde staddan sorumlu oldugu donem soylemişti,,10lira tam hatırlamıyorum kale arkalarında bir oynamaya gidilmiş fazladan bilet satısı oldugunu anlatmıstı o donemler,,yani biraz fiyat biraz takım biraz gidisata bakıyor işler,,gerci fiyatlama bu sene cok güzel bu konuda sikayetci olana rastlamadım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

krm1903

• Ziyaretçi

Abicim lütfen her şeyi taraftara atmaktan bir vazgeçelim artık.Bu yöneticiler bilmiyorlar mıydı maçlara taraftar alınmayacağını ? 
Çok önceden haberleri vardır mutlaka.E peki adama sormazlar mı haberiniz vardı da madem neden bile bile lades oldunuz diye.Hepimiz  çok iyi biliyoruz ki o arma neredeyse biz oraya gideriz bu her yerde böyle.Dediklerim yanlış anlaşılmasın ben etrafa zarar verenleri tabi ki desteklemiyorum ( Meşale yakıpta sağa sola zarar verenleri ) ama taşkınlık çıkmasaydı bile yine mesele yapacaklardı.Klüpte bunu bilerekten Almanya'ya gitmeyecekti.Neden Almanya ? Diğer ülkelerin suyu mu çıktı ? Götürün takımı Avusturya'ya veya ne bileyim başka yerlere.
Almanya'da bizleri istemiyorlar artık yönetimde bunu göz önüne alır umarım.
+*1903

Çevrimdışı yigitcan1903

parası yetişmeyenler için kasmayın sıkmayın canınızı dşyorum,, sonucta sezon basladıgında kombine satısı durdurulmucak,, :ok:
elalemin stadı hazır olsa ne yazar,, biz inönüde satıyormuyduk simdi bunu kıyaslamak bana gore cok anlamsız,,sonucta bu sure zarfında istanbulda nufus patlaması yasanmıyor,,aynı sayılar yine gecerli aynı taraftar duruyor orada,,aynı zihniyet devam ediyor,, İ.Altınsay,,bir tv programında 2000l
 senelerde staddan sorumlu oldugu donem soylemişti,,10lira tam hatırlamıyorum kale arkalarında bir oynamaya gidilmiş fazladan bilet satısı oldugunu anlatmıstı o donemler,,yani biraz fiyat biraz takım biraz gidisata bakıyor işler,,gerci fiyatlama bu sene cok güzel bu konuda sikayetci olana rastlamadım
İnönüyle kıyaslarsan ben de Tokiyle Sami Yeni kıyaslarım
Demekki oluyor,satılıyor,yeter ki umut vaad etsin takım
Kombinelerin hızlı satılması stada aynı hızda para girişi demek
İmkanı olan herkes lüksünden biraz kısıp kombine almalı

Çevrimdışı ZEKI

Bir arkadas demisti simdi hatirlamiyorum su anda kombine almak,
topraktan eve girmek gibi. Topraktan maketten yerimizi aliyoruz  :biggrinking:

ysariusta

• Ziyaretçi

her ne haltsa,gelmişiz gaza üstat o kadar hata olur :D
Olabilir karışmıştır. Sonuçta Trabzon takımıydı.

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

İstanbul'da yaşamak nasıl büyük bir şanstır. Yeminle eşimi kandırabilsem hemen dolduracam tayin formunu... :busted_cop:
Herkese iyi geceler... Bir başka Vodafone Arena İnşaat nöbeti gecesinde buluşmak üzere...
HER HAFTA BUNUN TARTIŞMASINI YAŞIYORUM EŞİMLE
A-DEM BA BA

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vinci tribün içerisine kuruyorlar yine sanırım  :alala:

Çevrimdışı ucanlaz

Ben sana katılmıyorum. Orada yaşayan insanlar zaten zor şartlar altında yaşıyorlar. Çalıştığı işyerinde okulunda yoğun baskı altında olan insanlar. Münihteki şampiyonlar ligi finalinde bizzat gözümle gördüm ingilizlerin taşkınlıklarını Almanların manyaklıklarını. Egosunu tatmin etmek falan değil oraya gelen adamın amacı. Adamın oturduğu yere Beşiktaş gelmiş.. Adam hasret tabiki gidecek destek de verecek meşale de yakacak tezahurat da yapacak. Olay tamamen Almanların bize olan gıcıklığı.

Gurbetçi kartallar candır.

Bir gurbetci olarak kesinlikle katilmiyorum!
Sen saha sola saldirmadan, köseden kenardan istedigin gibi izleyebilirsin.

Gecen sene Berlin'e gittik ve bazi yasaklar olmasina ragmen sorun cikarmadilar bize.
Bizde kimseye ve hic bir yere zarar vermeden habercilerle beraber takimimizi izledik ve evimize döndük. 600km yol yaptim, sadece Besiktas'i görebilmek icin.

Çevrimdışı empisayn

HER HAFTA BUNUN TARTIŞMASINI YAŞIYORUM EŞİMLE

Abi hayatta yaşadığım en büyük pismanliklardan biri istanbulda okumak şuan . Besiktasta oturuyorum ev kirasi ateş pahasi , meyve sebze normal sehirdekilerin en az 2-3 kati , ulaşım desen sıkıntı , trafik desen intihar seviyesinde ,çoğu ülkenin nüfusundan fazla bir şehir . Ama işte Beşiktaş var , okul var vazgeçemiyorsun
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

Vinci tribün içerisine kuruyorlar yine sanırım  :alala:

Evt peekaslarin konacagi bolumlerden birine konuyor 2 testere kiris arasina ayni eski aciktaki gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kapalida beton dokuluyor testere kirislerinin ustundeki bolume
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Kapalida beton dokuluyor testere kirislerinin ustundeki bolume
kapalıda kaç kiriş kaldı eski açıktan ilk kirişleri ne zaman görebiliriz acaba?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı MamiReyiz_39

selamun aleyküm beyler aranıza bende katıldım  :)
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı mkap26

son iki kiris kaldi kapalida eski acikta da kollonlari dikmeye basladilar iki haftaya eski acik baslar tahminim

Çevrimdışı CanEmre

2 kiriş kaldı. 1 tanesinin demirleri örülü ama sonuncunun daha iskelesi kurulmamış durumda.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı CanEmre

Eski açık köşeyi dönmeye başlamış  :lol: radya demirlerini döşüyorlar....
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı saricasi

Numaralıda 1-2 güne temel genişleyeceğe benziyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı izorlu85

:kop: :kop: :kop:Mabedimizin 3 tarafı çiçeklerle bi tarafı obitaşla çevirili  :kop: :kop: :kop:

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59354/onemli_bilgilendirme.html

Daha önce paylaşıldıysa kusura bakayın.. konuyla ilgisi yok ama başkanın kulübe zarar veren taraftarı stada sokmamak konusunda ne kadar haklı olduğunu gösterir bir örnek daha.. böyle destekleyecek taraftar hiç desteklemesin.. artık yeter! kendi egonuz veya zevkiniz için köstek olmayın şu kulübe!
kulübün zor durumda kalmasını istemiyorsa almanyada kamp yapmasın o zaman bu geçen sene alınmış bir kararmış
sen ne diye bu sene almanyaya gidiyorsunki resmen polamiği davet etmişsin güvenlik alacaklarına yasaklamak
kolaylarına geliyor bizde almanlara para ödüyoruz ikinci sınıf muamele yapsınlar diye adamlar resmen geçen sene
gelmeyin demiş burda kulüp hatalı arkadaşlar Almanyaya gitmeyeceksin kimseninde ağzına laf vermeyeceksin

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar S.a. , Herkese Selamlar .

Bir çok farklı platformdan takip ettiğim stadımızı , bir kaç haftadır gözlemlerin sonucunda buradan takip etmeye karar verdim . Herkese paylaşımları için sonsuz teşekkürler. Stada girip üçlü çektireceğimiz günleri bize Allah nasip etsin. Çooook Özledik....

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: