Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335160 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

satılan kombineler, genel görünüm.

Fazla bir değişiklik olmamış ama...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Hakan Bilgin

iyi dolmuşun üstad benide dolduruşa getirdin.bahsettiğin sezon 1461 maçıda dahil hepsine gittim :)
hatırlamadığım bir maçta iki tane genç yanıma geldiler konuşuyorlar,berelerimiz güzel muhabbetindeler,karıştım muhabbete nerden aldınız diye,işportadan almışlar,neden kartal yuvasından almıyorsunuz dedim fikret ormana para gitmesin diye cevap verdiler,zaten alkollüyüm(ki alkollü veya değil gs lilerle dolu metrobüse formayla binen ve geri vites yapmayan bir yapım vardır)az öteye gidin tatsızlık çıkarmayın dedim gittiler...maalesef bi gerçek var,başarı istiyorsan takıma her türlü sahip çıkacaksın,herkes dortmund örneğini verir ama dortmundun arkasında koşulsuz destek veren taraftarınız kimse söylemez,sen sat bakalım 500 000 forma 35 000 kombine sonra bir şey olmazsa ağla sızla...indirim günü 9.90 tl den atkı satıyor kartal yuvası adam gidip işportadan 5 tl ye alıyor,5 tlsi yoksa derseniz bende nasıl maça geldi derim,sadece maça gelecek parasını var derseniz işportadan atkı almasına gerek yok derim...sonuç olarak bilinç önemlidir,haklı eleştiri tamamda sadece eleştirmek için eleştiri yapmak terbiyesizlik...
1461 maçı dediğiniz hangi maç sizin ya 1461 ile biz maç yaptıkmı ki_ sizin dediğiniz ofspor maçı olmasın?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar kapalı alt kat neredeyse prekast yerleştirme işlemi bitti gibi peki bu katta ne zaman başlanır acaba?Sanırım 13. ve 14. kiriş daha betonlanıp bitirilmedi ama bitirilen mesela ilk 10 kirişe prekast yerleştirilebilir mi?Yoksa bir şey mi bekleniyor üst kat yerleştirmesi için?

bir engel yok yeni vincin gelebilmesi için çiçeklerin inci kaldırması gerekiyordu.
alt kat bitince önce balkon sonra da üst kata geçilecektir. ama önce tabi kot alınması gerekiyor

Çevrimdışı tayfun

1461 maçı dediğiniz hangi maç sizin ya 1461 ile biz maç yaptıkmı ki_ sizin dediğiniz ofspor maçı olmasın?
her ne haltsa,gelmişiz gaza üstat o kadar hata olur :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tayfun

gururumuz numaralı :)
abi şimdi önceki eklediğinle print alıp karşılaştırdım,numaralı ve kapalıda değişiklik var,benim beklentimi karşıladı şahsen,benim 107.blokda da sende kale arkalarının öncesi olmadığından güzel değişiklik olduğunu söyleye bilirim.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 11:21:47 tayfun ]

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

bir engel yok yeni vincin gelebilmesi için çiçeklerin inci kaldırması gerekiyordu.
alt kat bitince önce balkon sonra da üst kata geçilecektir. ama önce tabi kot alınması gerekiyor

Anladım teşekkürler.Alt kat bu hafta biter heralde bu ay sonuna doğru da yeni vinç gelir ve balkon ve üst kata geçiş yapılır.

Çevrimdışı KUMANOVALI

kırmızı forma çok hoş  ama ben herzaman düz siyah forma sevmişimdir.  :bandit:

@TimeLapse dostum. hergün bizlere uğraşılması zor video hazırlayıp seyrettiriyorsun. emeğine sağlık. pazar günkü buluşmada kulağını çınlattık.
timelapde kapalıda akşam ışıklar yanıp sönüyor ; bu ince işçilik çalışmalarının akşam/gece de devam ettiğini gösteriyor galiba..

@mustafa_(87)  fotolar bir harika dostum  :drunkard:

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Easthanbool

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59354/onemli_bilgilendirme.html

Daha önce paylaşıldıysa kusura bakayın.. konuyla ilgisi yok ama başkanın kulübe zarar veren taraftarı stada sokmamak konusunda ne kadar haklı olduğunu gösterir bir örnek daha.. böyle destekleyecek taraftar hiç desteklemesin.. artık yeter! kendi egonuz veya zevkiniz için köstek olmayın şu kulübe!

Abicim lütfen her şeyi taraftara atmaktan bir vazgeçelim artık.Bu yöneticiler bilmiyorlar mıydı maçlara taraftar alınmayacağını ? 
Çok önceden haberleri vardır mutlaka.E peki adama sormazlar mı haberiniz vardı da madem neden bile bile lades oldunuz diye.Hepimiz  çok iyi biliyoruz ki o arma neredeyse biz oraya gideriz bu her yerde böyle.Dediklerim yanlış anlaşılmasın ben etrafa zarar verenleri tabi ki desteklemiyorum ( Meşale yakıpta sağa sola zarar verenleri ) ama taşkınlık çıkmasaydı bile yine mesele yapacaklardı.Klüpte bunu bilerekten Almanya'ya gitmeyecekti.Neden Almanya ? Diğer ülkelerin suyu mu çıktı ? Götürün takımı Avusturya'ya veya ne bileyim başka yerlere.
Almanya'da bizleri istemiyorlar artık yönetimde bunu göz önüne alır umarım.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmett.67

gururumuz numaralı :)
abi şimdi önceki eklediğinle print alıp karşılaştırdım,numaralı ve kapalıda değişiklik var,benim beklentimi karşıladı şahsen,benim 107.blokda da sende kale arkalarının öncesi olmadığından güzel değişiklik olduğunu söyleye bilirim.
Ekonomik durumu nispeten iyi olan numaralıdan alıyor. Bu son derece olağan bir durum. Benim gibi ailesi ile maça giden bir adamın numaralıdan kombine alması gerekiyor. Malum stada giden taraftarın alkol durumu, küfür olayı, falan .....Numaralıda nispeten daha saygılı bir durum var.

Çevrimdışı Efe

Vınc yukseliyor eski acikta kalan bolumde temel islemleri devam ediyor hafriyatla ilgili suan bi hareket yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

lütfen bizim resimleri paylasırken catının seffaf olmucagınıda ekleyelim yani o zaman işler bana gore değişiyor,,,ahh ahh elimizde imkan oldugu halde sefffaf yapılmıyorsa demekki uygun olmuyor,,peki neden boyle lanse ediyoruz bari lansmanda böyle olmayaydı, aslında lansmandakikde komple seffaf değildi ama bu son halide hiç seffaf olmucak gibide bir durum tasıyor,,hakikaten bende bu en buyuk hayalkırıklıgı oldu yoksa dıs mimarisi bambaska,,ısıklandırması değiştireilebilir olacaktır tek renk harici,,hep diyorum CL kırmızı uefada mavi superligde beyaz renklele ısıklandırılabilir sutunlar,,mac birisidendede o sarı renk iş tamamdır:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı megiddo

Bizim kırmızı formalar böyle olacakmış. Kartalbakışı.com'um yalancısıyım.
ben beğendim bu formayı, vodafone yazısı formalarda çok güzel duruyor bence, mamchesterda da çok beğeniyordum bizde de harika duruyor Beko dan sonra en beğendiğim göğüs yazısı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilginç değil mi pahalı olan yerlerde satılan iyi ama açıklarda satılan az baya

Çevrimdışı tayfun

Ekonomik durumu nispeten iyi olan numaralıdan alıyor. Bu son derece olağan bir durum. Benim gibi ailesi ile maça giden bir adamın numaralıdan kombine alması gerekiyor. Malum stada giden taraftarın alkol durumu, küfür olayı, falan .....Numaralıda nispeten daha saygılı bir durum var.
2-3 seneye kısmetse ve yer kalırsa bende açıkdan numaralıya atlamayı düşünüyorum.

Çevrimdışı tayfun

yavaş yavaş artıyor,hele pahalılar bitsin ucuzlar kolay... :)

Çevrimdışı Efe

Kale arkalari genelde mac mac dolar kombine alanlar fazla para verip iyi yerde mac seyretmek istiyorlar bence nornal istanbulda olsaydim kapali ustten alacaktim kombineyi bi cok kisi benim gibi dusunuyor ki kapali numarali bitiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

yavaş yavaş artıyor,hele pahalılar bitsin ucuzlar kolay... :)
Doluluk oranı arttıkça, yer kalmayacak endişesi ile birlikte satış da ivmelenecektir diye tahmin ediyorum ben de.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı yldrmaydn

noktalara bakarsak en az 15 bin kombine satılmış olması lazım gibi gözüküyor. demek ki satışa açılmış ama açılmamış yerler var.
benim blokta da nedense ortaya yaklaşma çabası olmuş :) ortaya yakınlar dolmuş dış taraflar boş..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı yigitcan1903

Açıkların az gitmesi köşelerin beklenmesinden dolayı
Tüm blokları satışa açmalıydılar
Başka bir konu da şu kırmızıların sayısı takip ediliyor ama dünden beri kombine aldığım blokta yeşile dönen yerler oldu
Satış hakkında sağlıklı fikir vermeyebilir
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 11:45:32 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydın BUYÜK BEŞİKTAŞ Taraftarları :)

Çevrimdışı zatoichi1903

numaralıdan aldım, kafam rahat, bu kadar para verip yerimi  başkasının işgal etme derdi ile ugrasmıyacagım :super:
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı ozan062

hep söyledim 15ini asmaz bizim kombineler diye,, bizim taraftarın odak noktası hersey oldugu için,, sadece takıma odaklı değiliz,, bu sebeblede beklenen patlama olmuyor elalemde bir haftada 20bin satıyor bizimki 3bin,,,,ancak bircok kongre uyesı insanla konustum bu stadın bu sene değil gelecek sezona acılacagının garantisini veriyorlar,,bu sene acılmıcak deniyor,,bakın ben gazetelere inanmam ancak idari anlamdaki butun haberler dogru cıkıyor,,krediler istifalar icralar stadın maliyeti planlanması hakkındaki butun yapılan haberler dogru cıktı,, ve stadın yetişmiceği yazılarıda yapılıyorsa buda dogrudur,,nerden geldim bu konuya sundan,, bizimkilerin bir politikası var bu sene ne zaman acılırsa yeni stad o zamandan itibaren gecerli olacak diye,, işte bende bu sebebten dolayı oldugunu soyluyorum çnk bu sene acılmıcak birde sıcak paranın girişininde olmucagını garantiye aldılar ve böyle bir yonteme basvurdular,,onun için rahat olun o kombineler bitmicektir dolayısıyla istediğiniz yerden bir sene içinde kombinenizi alırsınız kasmaya gerek yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı yigitcan1903

hep söyledim 15ini asmaz bizim kombineler diye,, bizim taraftarın odak noktası hersey oldugu için,, sadece takıma odaklı değiliz,, bu sebeblede beklenen patlama olmuyor elalemde bir haftada 20bin satıyor bizimki 3bin,,,,ancak bircok kongre uyesı insanla konustum bu stadın bu sene değil gelecek sezona acılacagının garantisini veriyorlar,,bu sene acılmıcak deniyor,,bakın ben gazetelere inanmam ancak idari anlamdaki butun haberler dogru cıkıyor,,krediler istifalar icralar stadın maliyeti planlanması hakkındaki butun yapılan haberler dogru cıktı,, ve stadın yetişmiceği yazılarıda yapılıyorsa buda dogrudur,,nerden geldim bu konuya sundan,, bizimkilerin bir politikası var bu sene ne zaman acılırsa yeni stad o zamandan itibaren gecerli olacak diye,, işte bende bu sebebten dolayı oldugunu soyluyorum çnk bu sene acılmıcak birde sıcak paranın girişininde olmucagını garantiye aldılar ve böyle bir yonteme basvurdular,,onun için rahat olun o kombineler bitmicektir dolayısıyla istediğiniz yerden bir sene içinde kombinenizi alırsınız kasmaya gerek yok

Kombineyi alıp bu sezon olimpiyattaki maçları da izlerler,niye seneye alsınlar ki?
Bu sene olimpiyatta başka takım mı oynayacak?
Hatrı sayılır satış olur kombinelerde,2 yıllık zaten,az önce yazdığım gibi köşeleri bekleyen var,para biriktiren var
El alem satıyor ama stadı hazır,bir çoğu da önceden almış yenileme yaptı zaten
Nakde ihtiyacımız var almamaya değil almaya teşvik edelim

Çevrimdışı theteamofvictory

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59354/onemli_bilgilendirme.html

Daha önce paylaşıldıysa kusura bakayın.. konuyla ilgisi yok ama başkanın kulübe zarar veren taraftarı stada sokmamak konusunda ne kadar haklı olduğunu gösterir bir örnek daha.. böyle destekleyecek taraftar hiç desteklemesin.. artık yeter! kendi egonuz veya zevkiniz için köstek olmayın şu kulübe!

Ben sana katılmıyorum. Orada yaşayan insanlar zaten zor şartlar altında yaşıyorlar. Çalıştığı işyerinde okulunda yoğun baskı altında olan insanlar. Münihteki şampiyonlar ligi finalinde bizzat gözümle gördüm ingilizlerin taşkınlıklarını Almanların manyaklıklarını. Egosunu tatmin etmek falan değil oraya gelen adamın amacı. Adamın oturduğu yere Beşiktaş gelmiş.. Adam hasret tabiki gidecek destek de verecek meşale de yakacak tezahurat da yapacak. Olay tamamen Almanların bize olan gıcıklığı.

Gurbetçi kartallar candır.

Etiketler: