hep söyledim 15ini asmaz bizim kombineler diye,, bizim taraftarın odak noktası hersey oldugu için,, sadece takıma odaklı değiliz,, bu sebeblede beklenen patlama olmuyor elalemde bir haftada 20bin satıyor bizimki 3bin,,,,ancak bircok kongre uyesı insanla konustum bu stadın bu sene değil gelecek sezona acılacagının garantisini veriyorlar,,bu sene acılmıcak deniyor,,bakın ben gazetelere inanmam ancak idari anlamdaki butun haberler dogru cıkıyor,,krediler istifalar icralar stadın maliyeti planlanması hakkındaki butun yapılan haberler dogru cıktı,, ve stadın yetişmiceği yazılarıda yapılıyorsa buda dogrudur,,nerden geldim bu konuya sundan,, bizimkilerin bir politikası var bu sene ne zaman acılırsa yeni stad o zamandan itibaren gecerli olacak diye,, işte bende bu sebebten dolayı oldugunu soyluyorum çnk bu sene acılmıcak birde sıcak paranın girişininde olmucagını garantiye aldılar ve böyle bir yonteme basvurdular,,onun için rahat olun o kombineler bitmicektir dolayısıyla istediğiniz yerden bir sene içinde kombinenizi alırsınız kasmaya gerek yok