Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336055 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sahinnd

ben çocuğumun maçtan önce seronomiye çıkması için yazmıştım ve ertesi gün döndüler ve galatasaray maçında seronomideydi oğlum :super:
aaa bu çok güzelmiş  Ben de kardeşimi çıkartsam mı acaba çıkarırlar mı ? Özel bir şey gerekli mi ?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı ikay yusuf

arkadaslar bizimkisi en guzeli olsun .tek istegm bu...insallah TC'ya ilk firsatta gelip orayi gormek istiyorum..oglumla birlikte..feda senesinde kartal yuvasinda alis veris yapmak icin gelmistik..ogluma inonuyu gosterme sansina nail olmustum
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı mert_

arkadaslar bizimkisi en guzeli olsun .tek istegm bu...insallah TC'ya ilk firsatta gelip orayi gormek istiyorum..oglumla birlikte..feda senesinde kartal yuvasinda alis veris yapmak icin gelmistik..ogluma inonuyu gosterme sansina nail olmustum
Allah bağışlasın hocam tam bir kartal :)

Çevrimdışı BesiktasLee

Forma da yakışmış kartalımıza... Maşallah...  :ok: :ok:
Ds

Çevrimdışı ikay yusuf

Allah bağışlasın hocam tam bir kartal :)
sagol...studyo calsmalarimdan sonra bir de mars hazirliycam kendimce...bakalim..Besiktasima armagan..

Çevrimdışı sahinnd

İnşallah en kısa zamanda gelirsiniz :) Yoksa siz gelene kadar Enes abili Aktar abili obitaş ve kendi kendine yeten çiçekler stadı biterecekler

Çevrimdışı ikay yusuf

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı BesiktasLee

Dj uyuma ! Hakan Peker çalsana ! Ateşini yolla bana :)  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Ds

Çevrimdışı sallapati

sanırım numaralıdaki vinci bugün kurarlar

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

sagol...studyo calsmalarimdan sonra bir de mars hazirliycam kendimce...bakalim..Besiktasima armagan..
:ok: ilk burada yayınlarız
bu arada allah bağışlasın güzel bir kartal yetiştiriyorsun
ne mutlu sana :)

Çevrimdışı ikay yusuf

:ok: ilk burada yayınlarız
bu arada allah bağışlasın güzel bir kartal yetiştiriyorsun
ne mutlu sana :)
sagol Necmi abi..Makedonya'da yasasak da kalbimiz Besiktask'la dolu

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı sahinnd

İyi geceler abilerim. Ben kaçayım. Sabah da bizim evin inşaatına gideceğiz babamla. Ustalara göz kulak olmaya :)

Çevrimdışı mert_

İyi geceler abilerim. Ben kaçayım. Sabah da bizim evin inşaatına gideceğiz babamla. Ustalara göz kulak olmaya :)
iyi geceler, Allah rahatlık versin karakartal.

Çevrimdışı sallapati

sagol Necmi abi..Makedonya'da yasasak da kalbimiz Besiktask'la dolu

Samet de makedon kökenli

Çevrimdışı BesiktasLee

bir tane de a.ipekçiden gelsin o zaman;

Gece gece iyi coştum :D  Teşekkür ederim
Ds

Çevrimdışı ikay yusuf

Samet de makedon kökenli
evet bayagi var gocmenlerimiz farkettim...sevindim..onlar gocetmisler biz kaldik hehe

Çevrimdışı Sedat_BJK

İstanbul'da yaşamak nasıl büyük bir şanstır. Yeminle eşimi kandırabilsem hemen dolduracam tayin formunu... :busted_cop:
Herkese iyi geceler... Bir başka Vodafone Arena İnşaat nöbeti gecesinde buluşmak üzere...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı BesiktasLee

İstanbul'da yaşamak nasıl büyük bir şanstır. Yeminle eşimi kandırabilsem hemen dolduracam tayin formunu... :busted_cop:
Herkese iyi geceler... Bir başka Vodafone Arena İnşaat nöbeti gecesinde buluşmak üzere...

Huzurlu uykular..
Ds

Etiketler: