Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

muhammede sormak istediğiniz sorular varsa ben sizin için ingilizceye çevirebilirim
soraydin hocam cati malzemesi policarbonmu Ne olucakmis bellimiymiss
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serkan7738

şuan numaralıda kalıpladıkları yer yeni açıktan gelen son kuşakla aynı düzeyde altında 40 cm kadar boşluk kalıyo oraya perde beton olucağını sanmıyorum bi kuşak boyu kadar bile yer kalmıyo yani bu arada eski açık köşede tabla betonu sanırım bu gece atılacak karınca gibi çalışıyolar bu geceye hazır olur

Çevrimdışı FARUK

Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-11.06.2014-054.jpg[/img]

hocam 40 cm olurmu bir adam byu belki daha fazla mesafe var uzaktan küçük gibi ama alan devasa

Çevrimdışı Serkan7738

şöyle çizmeye çalıştım yeni açıktan son kuşaktan baz alarak

Çevrimdışı Efe

Numaralida bi kusak daha olacagini soylemisti mabet yukarida alintilamis arkadas ama degisiklik oldumu bilmiyoruz bu kusak -2 kotuna atildi 2 metre alsalar -4 kotuna geliyorlar altta yine yer var belki kusak degilde atilan perdeyi zemine indirirler sabit kalmasi icin bekleyip gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı baro19

Arkadaşlar Mohammad güneş panelleri olacak mı sorumu cevaplamış...

Hi! no! In this project, it's impossible. demiş ...
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 11:28:18 baro19 ]

Çevrimdışı Deniz

adamın biri sarııı demiş bizim vodafonearena admini cevabı yapıştırmış :) :) :)

Vodafone Arena @VodafoneArena  ·  2 sa.
Size diyor galiba? -> @EfeUncu @Fenerbahce @BVB_Turkiye @GalatasaraySK @BucasporFC @IstanbulsporAS @KayserisporSK @Goztepe
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktaki grobetondan foto bekliyorum bugun o bolumlerinde betonlandigini bi gorelim bide numaraliyi gordukmu tamamdir :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Erol Akçınar

bu projede imkansız diyor arkadaş

Çevrimdışı Serkan7738

kamera yayını kesildimi sizde de?

problem yok prekast tırı şuan kapalının önüne geldi

xuz

• Ziyaretçi

Hayal kırıklığı oldu.

Yönetimin bu özelliği gerçekten can sıkıcı. Tamam, şartlar çok zorlu olmasına rağmen her açıdan harika bir stad gelecek ama beklentiyi de çok yükseltip neredeyse hiçbirini yapamıyorlar. Sonra eleştiri gelince "yanan eve girdik" diyorlar.  >:(

1 yıldır olmama ihtimali çok daha yüksek diye belirtmiştim.  Söylenenler hiç inandırıcı ve mantıklı gelmiyordu. %65 ışık geçirgenliği olan bir çatıya güneş panelleri konması kadar tuhaf birşey zaten olamazdı.

%65 ışık geçirgenliği olan bir çatıya ancak %65 ışık geçirgenliği olan güneş panelleri yapılabilir. Güneş panelleri ışık tutma prensibi üzerine çalışır, bizimkisi nasıl bir tuhaflıktır arkadaş, kainatta böyle bir teknoloji var mı acaba ;D

Başkan ve ihsan bey bazen çok gaza gelip fantastik şeyler söyleyebiliyorlar :)

Çevrimdışı frkndgnr

Dün mustafa abinin fotolara bakarken yarısına gelmeden uyuya kalmışım 😄 neyse bugün devam

Çevrimdışı cccilluminaticcc

1 yıldır olmama ihtimali çok daha yüksek diye belirtmiştim.  Söylenenler hiç inandırıcı ve mantıklı gelmiyordu. %65 ışık geçirgenliği olan bir çatıya güneş panelleri konması kadar tuhaf birşey zaten olamazdı.
Bence bu yönetimin çatıya gerekli çalışmayı,araştırmayı yapmadığını gösteriyor.
Biraz daha mantıklı açıklamalar yapılabilirdi.Fazla aceleye getirdiler sanırım.

Çevrimdışı Serkan7738

enerji panellerinin çatıya konması şart değil diye biliyorum ben Sivas Arena da Güney cepheye koyulacak mesela

buda Sivas arena projesinden alıntı

Stadın güneş panelleri, güneş ışınlarını dik alacak şekilde güney cephede konumlandırıldı. Yaz aylarında 10 saatlik gün ısınımı ve metrekare başına 150 wattlık enerji üreten standart bir güneş paneli ile günde 798 bin vatlık enerji üretilecek.

Çevrimdışı scape_bjk

%65 ışık geçirgenliği olan bir çatıya ancak %65 ışık geçirgenliği olan güneş panelleri yapılabilir. Güneş panelleri ışık tutma prensibi üzerine çalışır, bizimkisi nasıl bir tuhaflıktır arkadaş, kainatta böyle bir teknoloji var mı acaba ;D

böyle kenarlara konulur belkide

Vodafone arena tanıtımlarında resim, video ya da makette güneş panellerinden bahsedildi mi?
Başkan hep çatıya yapılacak dedi. Çatı haricinde herhangi bir cepheye yapılması söz konusu bile olmadı bizim projede.

Çevrimdışı baro19

enerji panellerinin çatıya konması şart değil diye biliyorum ben Sivas Arena da Güney cepheye koyulacak mesela

Stadın güneş panelleri, güneş ışınlarını dik alacak şekilde güney cephede konumlandırıldı. Yaz aylarında 10 saatlik gün ısınımı ve metrekare başına 150 wattlık enerji üreten standart bir güneş paneli ile günde 798 bin vatlık enerji üretilecek.

Anlattığın gibi olursa güzel olur...

Çevrimdışı ZEKI

İsmail catinin tam ortasina gelmek zorunda degilki gunes panelleri, kenarlar var bir sira dosersin, sahanin uzerinede getirmezsin. Tasarımcı tasarlar tasarimina uygun uretilir. Bugunku teknolojide isteyipde yapamayacagin ne kaldi?

Çevrimdışı cccilluminaticcc

yeni stadlara neden arena deniliyor anlamıyorum isim sponsorları olsa anlarımda eski isimleriyle kalsın

böyle kenarlara konulur belkide

Konulur saydam olmayan en arka kısımlara ama hiçbir projemizde böyle sunulmadı. En baştan belliydi yapılmayacağı.

Çevrimdışı Serkan7738

Sadece Başkanımızın söylediğini hatırlıyorum enerji panellerini hiçbir resmi yazıda yazmıyor vodafonearena sitesinde hakkında bölümündede yazmıyor çatı da ya da dış cephede olacak diye. Bana sorarsanız olmayacak ama sivas stadına yapılıyorsa çok ta zor bişey değildir güneşe bakan biyere sadece stadın enerjisini üretecek kadar koymak
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 14:15:05 Serkan7738 ]

Çevrimdışı Serkan7738

yeni stadlara neden arena deniliyor anlamıyorum isim sponsorları olsa anlarımda eski isimleriyle kalsın

bilmiyorum kardeşim ismini ben vermedim :)

Etiketler: