Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328999 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 11:26:13
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Kombine kart alıpta hala eline ulaşmayan arkadaşlar var ise kart dağıtıcı firma KURYENET
Telefona geç bakıyorlar biraz, arayın sorun ısrarla kartınızı talep edin... Canlarından Bezdirin Yoksa Getirmiyorlar... :D :D :D

İletişim
Kuryenet A.Ş.
Telefon   :   +90 212 444 93 93
E-mail   :   info@kuryenet.com.tr
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı yldrmaydn

stat sponsorluk icra dosyaları gibi başlıklarda çok iyi olabilir başkan, transfer konusunda da bir o kadar kötü. buradaki hatası işi bilene yaptırmaması. stat işi başkanın işi sonuçta inşaattır vs. ama transfer bambaşka bir konu. hem yapılacaklara engel olarak (bazıları onun dışında olabilir mesela altınsayın küstürülmesi gibi) bazen de bizzat kendi yaparak yanlışlar yapıyor. en basit 2 örneği ibrahim altınsay çok istemesine rağmen aldıramadığı (tamer kıran etkisi diyorlar ama başkan istese alınırdı) iki adam olan hakan çalhanoğlu ve salih uçan ikilisi maliyet olarak 1.5 2 milyon euroya gelecekti şu an sadece bonservisleri 25 milyon civarında. başkanın aldığı sezer öztürk, dağıtılan basketbol takımı, küme düşürülen voleybol takımı. eğer bir işi yaptıracaksa bilene yaptırmalı. şu an altınsaya yol açılabilmiş olsaydı belki ferdi almeida q7 üçlüsünden 15-20 milyon bonservis alınıp hakan ve salih ayarında yerli gençler ve belli başlı yabancılarla bu süreçte şampiyonluk çıkarabilirdik. aybabalı sezonda da geçen sezon da şampiyonluk uzak değildi. doğru 2 transfer bile şampiyon yapabilirdi bizi ve en az 40 milyon euro artı yazardı. stat bittikten sonra başkan koltuğunu koruyabilirse (kongrenin sağı solu belli olmaz) artık futbol ve diğer branşlarda işi bilenlere bırakmalı.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmett.67

Kombine kart alıpta hala eline ulaşmayan arkadaşlar var ise kart dağıtıcı firma KURYENET
Telefona geç bakıyorlar biraz, arayın sorun ısrarla kartınızı talep edin... Canlarından Bezdirin Yoksa Getirmiyorlar... :D :D :D

İletişim
Kuryenet A.Ş.
:
passo lig kartı dışında bir de kombine kart mı var? Benim bildiğm kombineler passo lig karta tanımlı olacak.... :alala:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Mete Gülaçtı - 21954 ‏@Mete_Gulacti  31 dk.
satılan kombine sayısı toplam da 5300'ü geçmiş.3800 civarı normal kombineler. 1500'de vip tribün.
BENCE SATILAN KOMBİNE SAYISI ÇOK AZ
ben kartın hesap kesimini bekliyorum ayrıca internet üzerinden passo.com la uğraşana kadar gidip statdan alacağım benim gibi düşünen çok kişi vardır, bence bundan sonra rutin bi satışla satılır ağustos sonuna 20000 i görürüz ocağa 35000 i
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

xuz

• Ziyaretçi

BENCE SATILAN KOMBİNE SAYISI ÇOK AZ

Taksit imkanının olmaması çok etkiledi. Aşmanın yolu var ama çoğu insanın haberi bile yoktur ya da bankaya bulaşmal istemiyordur

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 11:35:15
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
:
passo lig kartı dışında bir de kombine kart mı var? Benim bildiğm kombineler passo lig karta tanımlı olacak.... :alala:

Doğrudur, Kombineler Passoliğ' e tanımlı... Ben yazarken direk kombine diye yazdım... :ok:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı eagleizm

Ben daha büyük bir lansman bekliyordum.Gerekli tanıtımın yapılmadığını düşünüyorum.sessiz sedasız internetten duyruldu sadece..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Ben daha büyük bir lansman bekliyordum.Gerekli tanıtımın yapılmadığını düşünüyorum.sessiz sedasız internetten duyruldu sadece..
kombineler için mi ?

Çevrimdışı Anıl

Sonunda normal bir vincimiz oldu. Sarı renkte  :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yldrmaydn

bu arada bir kart1903 vardı gelirin tamamını kulüp yaratırken %65i kartçı firmaya giden birilerini zengin eden ve kombineyi onsuz alamayacağımız, stada onsuz giremeyeceğimiz. sahi ne oldu ona? :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Easthanbool

Bu arada dikkatimi çekti başkan stadı teftiş ederken baret göremedim  :sombrero:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Oktay

bu arada bir kart1903 vardı gelirin tamamını kulüp yaratırken %65i kartçı firmaya giden birilerini zengin eden ve kombineyi onsuz alamayacağımız, stada onsuz giremeyeceğimiz. sahi ne oldu ona? :)

yalan aldu :icool:

Çevrimdışı ahmett.67

Doğrudur, Kombineler Passoliğ' e tanımlı... Ben yazarken direk kombine diye yazdım... :ok:

Bende olaylar şöyle gelişti.... İnternetten passolig kartı başvurusu yaptım. Akabinde internetten kombinemi aldım. İnternetten(passo.com.tr)  kombinemi bir türlü göremedim. Herhalde passo kartım gelmedi , ondan göremiyorum dedim.. Passolig kartımın akibetini sorguladığımda ise hep kart basım aşamasında şeklinde göründü. Ancak başvurudan yaklaşık 9-10 gün sonra kadar sonra kart elime geçti. Passo.com.tr den kombinemi bir türlü görememek beni çıldırttı. En az 5-6 defa  0 850 724 33 44 nolu telefonu arayıp taciz ettim. Kombinenizi biz görüyoruz diyorlar ama ben internette göremiyorum. Sonunda passo.com.tr de kombinelerim menüsünde adıma tanımlanan tribün koltuk sıra no yu görebildim. (Kombine başvurusundan 12-13 gün sonra) Sonuç olarak internet passo uygulaması alt yapısı daha tam oturmadan uygulamaya geçildiğinden yoğun aksaklıklar oluyor. Kombine almak isteyen bu süreçlerden geçmek zorunda kalabilir...

Çevrimdışı yigitcan1903

İletişim
Kuryenet A.Ş.

İyi abi izlerini bulmuşsun :D Kayıp kombine  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Salih A.

kuryenet bizim obitaşın kurye sektöründe olan ve hatta gereksiz bir samimiyete sahip iş güzer firma. adamlara passo kartım neden gelmedi diye sorduğumda abi 5 kez geldik evde yoktun diye yalan atan sonrasında ya abi sen ne yapcan bu kartı diye birde muhabbete dalan personeli var
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

evet
Kombineni al GURUR LAN! yazılı ve görsel her medya kuruluşunda haber oldu daha ne olsun  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar, WOW ve D.H. formlarından sizleri hep takip ediyorum; ama hiç yazmıyordum. Dün Gaziler büfede toplanacağınızı duyunca ben de sizlerle tanışmak için  toplantıya katıldım, güzel bir muhabbet oldu. Hepinize teşekkür ederim.
Burdada aramızda olursan daha güzel olur tekrar Hoş geldin

Çevrimdışı Oktay

Bende Üsküplüyüm Abi  :bandit: Torbeşlerden ;)

samet nerdesin yaramaz bi durumun yok inşallah?

Çevrimdışı Rizzi

Selam,

Kombinelerde
Neden 7. kategori 104 105 106 vermiyor?
Hiç satışa çıkmadı mı yoksa tükendi mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

samet nerdesin yaramaz bi durumun yok inşallah?
yok abi biraz daha iyiyim haftasonu semtte değildim uğrayamadım da sana kusura bakma :)

Etiketler: