Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı ozan062

arkadaslar,, biliyorsunuz izmir dısındayım ancak ben söyle birsey sorucam,, elime yüklü para geçti,,localarda birebir gorustum biliyorum 1den 3 yıla kadar kiralıyorduk,, peki bu kombinede varmı?? birkaç yerde sanki okudugumu hatırlıyorum 3 seneliğine alabiliyormuyduk?? ona gore iletişime geicem

ve su konuda rahatsızım,, proje detayları herkese verilmiyor acıklanmıyor,,dolayısıyla ne finansmanı biliniyor nede baska detaylar,, bir site buna değinmiş,, hakikaten

* Bu stadın Maliyeti ne kadar?

* İnşaat A.Ş. neden denetlenemiyor?(bu yoruma dayalı olmus bu beni ilgilendirmez)

* Mimar, mühendis vb. A.Ş. çalışanlarının maaş + giderleri, kulübe malliyetleri ne kadar?
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2014, 14:29:01 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

@Necmi abi pazar gunu katilim icin daha musait gözüküyor toplantı için
Geovani hocam pazar uygunda mabet uygun olmayabilir  :bawling:

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı ikay yusuf

dunden beri isler mi hizlandi yoksa bana mo oyle geliyor?
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı iyimserure

cenk tosun'da osteitis pubis varmış maalesef, hatırlarsanız Delgado'da da vardı aynı hastalık, hiç bir zaman tamamen geçmeyen, kronikleşen iğrenç bir hastalık. Zaman zaman iğne tedavisi (steroid) verilerek baskı altına alınacak. Her iğneden sonra da 1-2 hafta istirahat gerekiyor. Bir de fıtık diye ameliyat olmuş antepteyken.

Çevrimdışı Geovani

Derbeder2007 zeki abi haklisin abi hani dedim pazar gunu gelebilecek arkadaş sayisi daha fazla olur diye  :ok:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı riza calli

Çevrimdışı artem1997

konu disi ama 16 temmuzda dijital ortamda 3 cesit formanin tanitimi ve satisi gerceklesicek formalara 2 hafta kaldi ama formalarin 1-2 tanesi internete daha once sizabilirmis :)

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı yigitcan1903

cenk tosun'da osteitis pubis varmış maalesef, hatırlarsanız Delgado'da da vardı aynı hastalık, hiç bir zaman tamamen geçmeyen, kronikleşen iğrenç bir hastalık. Zaman zaman iğne tedavisi (steroid) verilerek baskı altına alınacak. Her iğneden sonra da 1-2 hafta istirahat gerekiyor. Bir de fıtık diye ameliyat olmuş antepteyken.

Olmazsa olmazımız zaten  :s20: :s20:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı riza calli

Kasımpaşa macinda ferdiye tekme atan adam pazar gunu kombinesini almaya geliyormuş facede gordum kendinize mukayyet olun acaba hangi tribuden alacak

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı ayayhan

beyler otopark maç olmadığı zamanlarda ticari açıdan işlem görecek mi   ciddi gelir olur ?

Çevrimdışı enisdindar

...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi pazar gunu katilim icin daha musait gözüküyor toplantı için
Geovani hocam pazar uygunda mabet uygun olmayabilir  :bawling:
yok mabetle görüşdüm pazar saat 2 ye aldık toplantıyı

Çevrimdışı Factatum

beyler otopark maç olmadığı zamanlarda ticari açıdan işlem görecek mi   ciddi gelir olur ?

Sanırım tüm günler faal çalışacak. Ancak ciddi bir gelir kapısı olmaz. 

Çevrimdışı ahmett.67

Aynı hastalık tanısı Arda Turan, ve FB li Alex için de konmuştu. İkisi de maşallah döktürüyor. Ortopedist değilim ama; ara sıra arıza çıkarsa da  hastalık alevlenme ve baskılanma dönemleriyle seyrediyor. Önemli olan aynı hastalığın farklı sporcuları nasıl etlileyeceği. Kas yapısı güçlü ise fazla etkilenmez. Alemlere , gecelere akarsa ama ifla olmaz.

Çevrimdışı ayayhan

Sanırım tüm günler faal çalışacak. Ancak ciddi bir gelir kapısı olmaz. 
ciddi derken orta düzey bir futbolcu maliyetini karşılayabilir

Etiketler: