Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345327 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Dediklerinin doğruluk payı muhakkak vardır. Ancak bir çok taraftar sırf yeni stadın ambiyansını görmek için alacak kombineyi. Bir de alacağın kombine sadece 1 yıllık ta olmayacak. Bu avantajdan dolayıda bu sene kombine satışlarında 30 bini görürüz diyorum.
inşallah görürüz.Alınan kombinelerin bir önemi daha var.Stadın inşaatına katkıda bulunmak.Bence en önemli yanı da bu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı halvetifarazi

bide seneye şampiyonlar liğine  katılırsak görürüm ben busene kombine almayanları...bu sene kombine alan hiç üzülmesin seneye iyiki almışım diyecekler
gerçekten gs ile fb'yi geçerek şampiyonlar ligine kalabileceğimize inanıyor musun?

Çevrimiçi Necmi

bide seneye şampiyonlar liğine  katılırsak görürüm ben busene kombine almayanları...bu sene kombine alan hiç üzülmesin seneye iyiki almışım diyecekler
Bu sene şampiyonlar ligine katılacağımıza ümidin yok herhalde :D

Çevrimiçi Necmi

gerçekten gs ile fb'yi geçerek şampiyonlar ligine kalabileceğimize inanıyor musun?
sen inanmıyormusun :alala:

Çevrimdışı murat

çaktırmadan gs kombinelerine de bakmıştım.biz sıfırdan giriyoruz onlar ise birkaç sezondur oradalar.kombinelerini yenileyenler dahil bizden çok farklı değiller.25-30 bin kesin olur diyorum.kredi kartlarına taksit sorunu da çözülmeli.

Çevrimdışı halvetifarazi

sen inanmıyormusun :alala:

Maalsef inanmıyorum Necmi abi.
Bu ülkede şl'ye gitme şartı şapmiyon olmaktır. İki ön eleme oynayarak katılamak artık çok zor. Son elemede inanılmaz zor takımlar geliyor. E son yıllarda şampiyon olma sıkılığımızı düşünersek ve bir de mevcut kadro ve yönetim yapısı ile bu pek mümkün görünmüyor maalsef. Bu sene 2. gidiyordu, onu bile olamadık, elimize gelen fırsatı teptik. Ben en son ne zaman 2. olduk onu bile hatırlamıyorum bir seferde.
Bizim için şampiyonluk ve şl bence biraz hayal. En azından bu yönetim anlayışı ile.

Çevrimdışı murat

belki bu sene fenerbahçeyi geçmeden şampiyonlar ligine kalacağız  :evillol:.böyle bir ihtimal bile olabiliyorken niye geçerek kalmayalım. :evillol:

Çevrimdışı Oktay

çaktırmadan gs kombinelerine de bakmıştım.biz sıfırdan giriyoruz onlar ise birkaç sezondur oradalar.kombinelerini yenileyenler dahil bizden çok farklı değiller.25-30 bin kesin olur diyorum.kredi kartlarına taksit sorunu da çözülmeli.
gs kombinesinde  +KDV var yanlış görmediysem en ucuz kdv dahil 950 tl geliyor

Çevrimdışı Zafer_Başkan

açıklarla beraber...

çok güzel bir çalışma yapmışsın... Bu çalışmayı belli periyotlarda tekrarlayabilirsen güzel olur. Tayfun'da satış konusunda güzel çalışmalar yapıyor. Emeğinize sağlık..

Çevrimdışı murat

rakiplerimiz bu şekilde devam ederseler 3.olarak bile şampiyonlar ligine direk katılabiliriz.fenerbahçe şampiyon olmak için çok para harcıyor ama şampiyonlar ligine gidemiyor.galatasaray çok yüksek fiyatlar ödüyor.borcu bizimkinden daha fazla ama onların gelirleri olduğu için bir şekilde şu an döndürebiliyorlar.en sonunda  rivayı ünal aysala kaptıracaklar.sağlam adımlarla ilerliyoruz.stad bittikten sonra dengeler değişecek.kadro değerimiz rakiplerimizin belki yarısı kadar bile değilken rakiplerimiz ile aamızda futbol olarak bi fark yok.gelirleimizi arttırdığımızda işler yoluna girecek.biraz sabırlı olalım.

Çevrimiçi Necmi

Maalsef inanmıyorum Necmi abi.
Bu ülkede şl'ye gitme şartı şapmiyon olmaktır. İki ön eleme oynayarak katılamak artık çok zor. Son elemede inanılmaz zor takımlar geliyor. E son yıllarda şampiyon olma sıkılığımızı düşünersek ve bir de mevcut kadro ve yönetim yapısı ile bu pek mümkün görünmüyor maalsef. Bu sene 2. gidiyordu, onu bile olamadık, elimize gelen fırsatı teptik. Ben en son ne zaman 2. olduk onu bile hatırlamıyorum bir seferde.
Bizim için şampiyonluk ve şl bence biraz hayal. En azından bu yönetim anlayışı ile.
Bu kadar ümitsiz olmak yanlış her takım sahaya 11 kişi çıkar
gerisini inanç ve birliktelik getirir tribünlerden başlayacak bir sinerji
takımı şampiyonluğa iter önce sen inanacaksın sonra oyuncuyu
inandıracaksın bizim takımımız kötü değil sadece genç ve tecrübesiz
ama bu sene oda aşılacaktır bir kaç iyi takviyeyle bu takım seneye
flash bir takım olacaktır takımımıza güvenin bu takım boş bir takım değil
yıldızlar şampiyon yapmaz inanç şampiyon yapar geçen sene bu takım
yoğun bir saldırı altında olmasaydı emin olun şampiyon olurdu

Çevrimdışı murat

[/quote[
evet en ucuz yerleri de en pahalı yerleride bizimkinden pahalı.

Çevrimdışı Oktay

[/quote[
evet en ucuz yerleri de en pahalı yerleride bizimkinden pahalı.

en ucuz 915 miş kdv dahil etmişler..ilk çıktıgında kdv hariç fiyat yazıyodu

Çevrimdışı kaankartal

selamun aleyküm dostlarım,şu ana kadar kaç tane kombine satılmış,net bi rakam var mı ?
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı murat

en ucuz 915 miş kdv dahil etmişler..ilk çıktıgında kdv hariç fiyat yazıyodu
dün baktığımda +kdv yazıyordu bugün bakmadım.yan tarafa işaretlediğiniz yerin görüntüsünü koymuşlar alacağın tribünün görüntüsü geliyor.güzel olmuş.bizimkinede yapsalarmış iyi olurdu.

Çevrimdışı Deniz

Gs nin 3 sezonluk şansı;

1)Beleşe yeni stada kondular.Sattıkları her loca ve kombine parası kulübe kaldı.1 tl bile stada harcamadılar.

2)Fener şike sürecinden dolayı 3 sezondur yıprandı.Yöneticileri içeri girdi futbolcuları kaçtı.Avrupaya gidemedi.Gelirlerinden de yoksun kaldı.

3)BEŞİKTAŞ yd olacak adam yüzünden zaten 500 milyon borç içine düştü.1 sezon mali disiplin,1 sezon da hiç mi hiç suçumuz yokken sırf fenerin yanına konu mankeni olalım diye ceza yedik.Avrupa gelirlerinden de mahrum kaldık.Transfer yapamadık.

şimdi bu 3 maddeyi düşününce bu gs şampiyon olmasın da ne yapsın?

3 sezondur çok sancı çektik.Ama artık bu işe dur demenin zamanı geldi.Adam gibi kadro kuracaz stadımızın bitmesini bekleyecez.Katkımızı yapacaz ve artık şampiyonluktan başka hedefimiz olmayacak.Bunu yapamayan,buna inanmayan bıraksın gitsin.Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulübüdür.üst üste alacağımız 2 şampiyonluk fenerle cinconun ayaklarını titretir.Beşiktaş senelerdir yanlış yönetiliyor ve "3. büyük" söylemleri artık taraftara işlemeye bile başladı.Bizler böyle düşünürsek renkliler bizlerle alay eder.

İnanmak başarmanın yarısıdır.Ben FORMA ya inanıyorum.Ben TARAFTARA inanıyorum.Yöneticiler futbolcular geçicidir ama TARAFTAR VE ARMA kalıcıdır.Bu iki unsura inancımızı asla kaybetmememiz lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi bu kulelerin yanındaki duvar ne oldu yıkılıp aslına uygun yapılma konusu vardı son durum nedir  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

birde aklıma takıldı el irtibat söylemişti swiss otel kayıyo toprak flen diye sikayet etmiş galiba :evillol: oluyo bayağıdır
yeni açık tarafında perde beton işine bu yüzden ağırlık verildi heralde parça parça bölündü perde beton işindede ağırlık var zaten :ebebe: :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu kulelerin yanındaki duvar ne oldu yıkılıp aslına uygun yapılma konusu vardı son durum nedir  :ebebe:
çalışmalara başlandı sanıyorum o duvarı balyozu eline alıp patada kütede yıkamazsın
anıtlar izin vermez önce projesi yapılır ondan sonra taşlar dikkatlice sökülür eğer aynı
taşlar kullanılacaksa ve numaralandırılır. sonrasında duvar yıkılır.

Çevrimdışı murat

birde aklıma takıldı el irtibat söylemişti swiss otel kayıyo toprak flen diye sikayet etmiş galiba :evillol: oluyo bayağıdır
yeni açık tarafında perde beton işine bu yüzden ağırlık verildi heralde parça parça bölündü perde beton işindede ağırlık var zaten :ebebe: :boxin:
swis otel değil ritz carlton(süzer plaza) olması lazım.numaralı tarafına acil şekilde perde betonlar atıldı.

Çevrimdışı Deniz

çalışmalara başlandı sanıyorum o duvarı balyozu eline alıp patada kütede yıkamazsın
anıtlar izin vermez önce projesi yapılır ondan sonra taşlar dikkatlice sökülür eğer aynı
taşlar kullanılacaksa ve numaralandırılır. sonrasında duvar yıkılır.
Necmi abi duvarın kapasiteyle alakası var mı?

Çevrimdışı TØLGA

swis otel değil ritz carlton(süzer plaza) olması lazım.numaralı tarafına acil şekilde perde betonlar atıldı.

evet abi hatlar karıştı  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

orda yanımızdan geçen bir tünel var bizim inşaatın bir etkisi olmaz o yolun iki tarafıda kazıklı zaten
ama forelerin kaydığı doğru kaymasıda yola zarar verir başkada bir şey olmaz emin ol o binada kazıkların üzerinde
duruyordur. Dibinde 30 metre çukur kazsan bir şey olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

Bu duvar işi biraz uzun sürücek anlaşılan mabetten akşam son durumu öğrenelim bakalım :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: