Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346248 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Ergin Aslan ‏@erginaslan 1 dk. Daha fazla

BİLGİ... Beşiktaş'ın şuana kadar sattığı kombine adedi: 2.800

diye yazmış,o aşağı katlar sponsorlara falan gitmemiştir inşallah

Çevrimdışı saricasi

hiç satmaz dediğimiz kapalı alt en fazla satmış.o fiyata ilginç..
Biz diyorduk da bazılarına dinletemiyorduk ne kadar modern stad o kadar zengin taraftar. :icool:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Biz diyorduk da bazılarına dinletemiyorduk ne kadar modern stad o kadar zengin taraftar. :icool:
satılan kombine sayısının 3000 olduğu söyleniyor ama bu fotolarda çok daha fazla duruyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 13:23:12
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Bir ara bu kapasite yetmez en 60 bin kişilik olsun diyenler vardı... Nerede iseler alırım bir dal...
Topu topu 3000 kombine satılmış...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı saricasi

satılan kombine sayısının 3000 olduğu söyleniyor ama bu fotolarda çok daha fazla duruyor
sayılara takmaya gerekyok,stad açılışında en az 30 bin kombineli kişi olur.

Çevrimdışı riza calli

Sponsorlara neden bilet veriliyor anlamıyorum. Sponsorlara loca ver en güzel yerden koltuk ver zoruma gidiyor bedava mac izleyen insan gördükçe. Sanki tribune seyirciye sponsor oldular

Çevrimdışı saricasi

Bir ara bu kapasite yetmez en 60 bin kişilik olsun diyenler vardı... Nerede iseler alırım bir dal...
iki kale arakasında zaten 3000 bin satılmıştır  :lol:

Çevrimdışı saricasi

Sponsorlara neden bilet veriliyor anlamıyorum. Sponsorlara loca ver en güzel yerden koltuk ver zoruma gidiyor bedava mac izleyen insan gördükçe. Sanki tribune seyirciye sponsor oldular
sponsorlara verilende var,çok önceden parayla sattıklarıda var merak etmeyin hepsi sponsor değil satışa kapalı olan yerlerin.bnm kuzen parayla 3-4 ay önceden aldı kombine.

Çevrimdışı Oktay

nasılsa daha çok yer var hesabı millet ağırdan alıyor hele biraz daha satılsın yer kalmaz telaşı satışları hızlandırır... diye düşünüyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

Yetmez abi,para biriktirmeye kasanlar var açıkları plase tutuyorlar
Hele ki şurası dernek burası sponsor diye ayıracaklarsa hiç yetmez

Çevrimdışı riza calli

Eski açıktan Kombine almistim hep aklimda kapali alt vardi para biriktireyim de ordanda alayim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nasılsa daha çok yer var hesabı millet ağırdan alıyor hele biraz daha satılsın yer kalmaz telaşı satışları hızlandırır... diye düşünüyorum
aynen abi iyi transferlerin olmasıda etkiler daha olmadı 50 gün var daha sezon başlamasına çoğu biter.Ayrıca kombine alıcağı kesin olup nerden alsam düşüncesi var sırf 5 tane benim arkadaş var 😄

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

Harika bir fikir Istanbul disinda ve benim gibi yurdisinda yasayanlar icin cok iyi olur
DÖRT GÖZLE OGÜNÜ BEKLİYOR OLACAM
A-DEM BA BA

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar konu dışı olacak ama passolig'de ya da kulübün kombinelere bakan departmanında tanıdığı olan var mı? ufak bir sorunum var da yardımcı olabilecek birisi varsa pmden bana ulaşabilirse çok sevinirim... :pray:

biraz da konu için yazayım bari :) Yayını izleyemenler için :
kapalı 4. ve 5. çıkış arasına prekastalar konuyor.
numaralıki perde beton kalan ufak kısmı kalıplanmış akşama beton dökülür herhalde.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı zatoichi1903

olumune Besiktaşlıyız, Besiktas için oluruz ama yıldız transfer yoksa kimse kusura bakmasın xxx futbolcuyu izlemek icin  kombine almam, para harcamam,
forma kırmızı olsaydı alırdım ama hafif vişne çürüğüne de çalmalı
formayı adidas yapsa alırdım ama umbro formaları cok kalitesiz(len bi dakika adidas yapıyor su an formaları)
forma alacam ama o sponsor logusunun rengi olmamıs, formadaki sponsor logosunun rengi değiştirilsin alacam
passolig olmasa alırdım ama o passolig bildigin fişleme

boyle uzayıp gidiyor bu

şartları olan olumune Besiktaslılar dernegi (kuruluş tarihi 2005 ve sonrası diyebiliriz)
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı zatoichi1903

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Geovani

Bizim gibi stadı takip edenlerin veya ilgili olan kombinesini almistir veya en kisa surede alacaktir elimizde somut bi veri yani stad olmayinca bizim düşünce yapisina göre normaldir diye düşünüyorum....Bide klasik Türk insanı mantalitesi son günlere birakma durumu
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı FARUK

kapalıda eski açık tarafındaki 2 çıkış kapısı arasına2. prekast yerleştirliyor saah 1 tane yerleştirilmişti

Çevrimdışı tayfun

açıklar harici durum...

eyvallah abi,bana soruluyordu genel cevap olmuş,aslında bi yerde sabit tutulsa bu foto iyi olur bence.güncelleme oldukça bakarız.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi pazar gunu katilim icin daha musait gözüküyor toplantı için
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Erol Akçınar

resmi site fotoğraflar :http://www.bjk.com.tr/tr/galeri/set/2948/1

Çevrimdışı CanEmre

eyvallah abi,bana soruluyordu genel cevap olmuş,aslında bi yerde sabit tutulsa bu foto iyi olur bence.güncelleme oldukça bakarız.
ben bunu epeydir yapmak istiyordum ama passo.com.tr'de hata sayfasına düşüyordum :(
Artık düzeldi sorun vakit buldukça güncellemeye çalışrım. Bir de açıkları da eklerim...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

cenk tosun gerçek beşiktaşlı olmuş sakatlanmış :s20:
kaleci emreninde elinde çatlama varmış :s20:

Çevrimdışı ahmett.67

Klübün sıcak paraya en çok ihtiyaç duyduğu dönemdeyiz, zaten tonla faiz ödüyoruz, bir de stadın hızlanması için nakit paraya ihtiyaç var. Şart, şurt koşmadan parası olan kombine almalı. Forma, tişört,... v.s . satışlarında para bayağı kesintili olarak klube gidiyor. Kombine de direkt klübe para giriyor. Şimdi kombine almayacaz da ne zaman alacağız. Güneşli günler görmek için karanlık günlerden bir an önce çıkmak gerekiyor. Saygılar. :claps:

Etiketler: