Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346913 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Enes Ö

Çevrimdışı mert_

cihangir g. foursquare hesabından alıntıdır.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Bir iki finansal laf edeyim;
1 - Geçen gün biri yazmıştı, borç azalmadı diye. Kulübün bütçesi TL olarak tutulur. Yıllık mali kongrede de belirtildiği gibi borcumuzda bir artış söz konusu. Bunun en önemli kalemi kur farkı. Geçmiş yıllarda banka faizleriydi. Bu sene "bence" düzelme olarak görülebilecek konu buydu. Yani bir borç ödenmiş ki artık faiz giderlerin azalmış. (Gerçi kur farkı çok fırladı ondan önde gidiyordu ama neyse) Aynı rakamlarla aynı bütçeyi bugün çıkarın sadece kur olarak güncel kuru kullanın borcunuz az çıkacaktır. Demirören ve ailesine olan borç sizin bizim algılayabileceğimiz bir borç. Elden 100 dolar borç almışsınız arkadaşınızdan. Mesele bu. Ancak bunu kur düşükken öderseniz daha az ödersiniz. Yüksekken öderseniz daha fazla çıkar cebinizden TL olarak. Faizi yok! Ancak 2002 - 2011 arası bu hangi kurdan koyduysa kasaya o kurdan ödenmesi en iyisi olurdu. Şahsen benim fikrim ibra edilmemiş ve dava edilmiş bir yöneticiye para ödenmemeli. Dernekler kanunu ile ilgili konular var. Hukukçu arkadaşlar varsa daha net bilgileri vardır.
2- Kredi çekmek ne ayıp ne günah nede yasak! Tüm yayın gelirleri, tribün gelirleri, reklam gelirleri temlikli olan (temlik edilmesi demek kasanıza girmeden alacaklıya aktarılması demek.) bir kulüp eğer 2 yıl sonra "teminat" göstererek kredi çekebilecek mali yapıya gelmişse buna sadece şapka çıkarılır. Unutmayalım biz Fikret Başkanın ikinci yılında Avrupa'ya "yalan beyanda" bulunduğumuz için gidemedik. Borcumuz yok dedik, adamlar yemedi sonrada ceza aldık. O yalanı söyleyende YD yönetimi. Burada birinize "yalancı" desem yönetim beni dışarı atar! İnsan içine çıkamam. O yalanı söyleyen adam da çıkmasın ona destek olan da!
3- Başkan bu alanı sadece futbol adına yapmıyor. Bir etkinlik merkezi olacak bu stat. Dolayısıyla gelir tahmini olarak 100 000 000 $ gibi bir rakam telaffuz ediyor. Yani verilen "teminat" bir yıllık gelirden az! Bu çok önemli. Gelirini temlik eden yok. Sen taksitini öde, bir sıkıntı yok. Bu stadın yapımı için bu kadarcık kredi hiçte çok değil bence. 103 Milyon Dolarlık yatırımı 5 6 yıllık vadede finanse ediyorsun, ilk yıl oradan para kazanıyorsun ve ödemelerini yapıyorsun. İlk ödemesinin ne zaman yapılacağı önemli bence. Tek sorun bu olabilir. En azından 2015 te ödemeye başlanırsa mükemmel anlaşma. Ayrıca faizi sanırım ülke içindeki faizden daha uygundur. Buda faktoring şirketlerinden sıyrılmak anlamında ayrıca alkışlanması gereken bir konu.
Hepsini okuyup çok zaman harcamasaydınız Mustafa birazdan fotoğrafları yükler. Saygılarımla
Güzel yazı olmuş :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

01.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı Sedat_BJK

ince işler çok hızlı ilerliyor, kapalıya restoran yapmışlar bile helal olsun;

Bizde 2 gündür ince işçilik yapıyorlar sandık.. :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Enes Ö

Çevrimiçi Necmi

Enes bizim siteye yüklersen daha iyi olur böyle çok dengesiz açılıyor
buraya yüklemek daha kolay

Çevrimdışı mert_

Bizde 2 gündür ince işçilik yapıyorlar sandık.. :(
yok hocam kapalı değilmiş eski açık köşeymiş :)

mustafa hocam eline emeğine sağlık;

Çevrimdışı Enes Ö

Enes bizim siteye yüklersen daha iyi olur böyle çok dengesiz açılıyor
buraya yüklemek daha kolay

Tamam ağabeyim dikkat ederim,buraya yüklemeyi denerim.

Mustafa abi eline sağlık sabah 2 3 resim çekim dedim hemen bıraktım,severek yapıyorsun fotoğrafçılık işini maşallah :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Tamam ağabeyim dikkat ederim,buraya yüklemeyi denerim.

Mustafa abi eline sağlık sabah 2 3 resim çekim dedim hemen bıraktım,severek yapıyorsun fotoğrafçılık işini maşallah :)

Evet Enes sevmesem zaten bunca zahmete katlanmazdım herhalde. Ama bizim stadımızı çekiyorum bir tek diğer şeyler ilgimi çekmiyor  :evillol:

Çevrimdışı eski inönü

yok hocam kapalı değilmiş eski açık köşeymiş :)

mustafa hocam eline emeğine sağlık;

loca alanlar stadın açılmasını beklememiş sanırım :))

Çevrimdışı mert_

loca alanlar stadın açılmasını beklememiş sanırım :))

aynen hocam :) onlar da biliyor mabedin her hali güzel...

Çevrimdışı Enes Ö

Evet Enes sevmesem zaten bunca zahmete katlanmazdım herhalde. Ama bizim stadımızı çekiyorum bir tek diğer şeyler ilgimi çekmiyor  :evillol:

Samet kapağından dolayı gelemiyormuş onun mekandan çekeyim dedim bugun,bi sen olamayız o ayrı tabi :D :ebebe:

Çevrimdışı ZEKI

Belkide Loca alanlardan birisi locasinda iftar vermek istemistir :D

Çevrimdışı quentine83

yok ya bu yeni açık bitmez....numaralı biter yeni açık bitmez..15-20 kişiyle olacak iş değil bu.
oraya bi orduyla dalacaksın hergün .yoksa mesafe katedilmez.bide ramazan dı bayram dı derken ölme eşşeğim ölme ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

Bay Bayanlı iftar mı yapıyorlar :) loca almışım kabasında bile benim diyorlar :) iftarda manzaraya bakayım demiş herhalde :)

Çevrimdışı Serkan7738

kapalının arka yoldan görünüşü bana Anıtkabir'i andırıyor...

Çevrimdışı brci

bişey sorucam .. bu alan yani kapalı üst tribünün altında kalan kısım , prekastların tam altına gelen yer .. bu şekilde boşluk olarakmı kalacak ? makette de 3d resimlerde de orası boşluk gözüküyor hatta projektör , aydınlatma vs koymuşlar .

ysariusta

• Ziyaretçi

2 müşterim var. Mimarlık yapıyorlar ve kardeşler. Biri Fenerli biri GS ve stadın mimarisine övgüler yağdırdılar bugün. Mustafa'nın siteden biraz resim gösterdim. Mayıstan önce bitmez dediler. Bende Başkan'ın cevabını verdim; mimarlar imalattan anlamaz. Biraz ayıp oldu öyle çatadanak söyledik adamlara ama napalım. Kıskançlıklarına verip affettim. :icool:

ysariusta

• Ziyaretçi

bişey sorucam .. bu alan yani kapalı üst tribünün altında kalan kısım , prekastların tam altına gelen yer .. bu şekilde boşluk olarakmı kalacak ? makette de 3d resimlerde de orası boşluk gözüküyor hatta projektör , aydınlatma vs koymuşlar .
O aydınlatma değil tribün çıkış boşlukları bence.

Çevrimdışı brci

O aydınlatma değil tribün çıkış boşlukları bence.

işte anlıyamadım bende tam olarak orası ne amaçla kullanılacak

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2014, 21:57:58
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-01.07.2014-103.jpg[/url]

Resimdeki kolonların küfeki taşı kaplamış halini gözümün önüne getiriyorum... Tarihi ışıklandırma ile muazzam bir görüntü... Çekemeyen anten takacak...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Resimdeki kolonların küfeki taşı kaplamış halini gözümün önüne getiriyorum... Tarihi ışıklandırma ile muazzam bir görüntü... Çekemeyen anten takacak...

Bakış açımız aynı seninle muazzam bir görüntü bende bugün en çok bu resmi sevdim  :ok:

Çevrimdışı Efe

Bakış açımız aynı seninle muazzam bir görüntü bende bugün en çok bu resmi sevdim  :ok:

bide tamamının bittiğini düşün harika bi kavis ve harika bi çatı olacak üstünde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: