Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326303 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALDENYX

NUMARALI BAŞLAMADAN ÇİÇEKLERİN NE HIZI,NEDE OBİTAŞIN YAVAŞ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL... ÖĞLE YADA BÖĞLE EKİM SONU GİBİ GÖZÜKÜYOR KABA İNŞATI ,YADA BAŞİ GİBİ...OBİTAŞİDA ÖZELLİKLE BU HAFTADAN SONRA GÖZLEMEK LAZIM.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Anıl

eline emeğine sağlık mustafa hocam. aşağıdaki bölümde temel hazırlığı var gibi;

evet hocam oraya temel atılacak hazırlık var obitaş show büyük olacak bir numaralıyı da onlara verseler süper olacak  ::)
Şakası bile hoş değil

ben çok ciddiyim çiçekler gibi amatör olacağına obitaş gibi profesyonel bir firmayı isterim  ;)
Stadı da Ağustos 2016 da istiyorsun galiba Mustafa Abi  8)

Çevrimdışı Hakan Başarslan

Merhabalar... İnşallah bu form son olur. Bizden başkada bu kadar çok adres değiştiren olmamıştır herhalde...

Çevrimdışı carsi

Kapalı dökülen beton, atılan demiri yeni açığa dökülenler ve atılanlarla kıyas verileri var mı ? yada yüzdesi

Çevrimdışı hic2222

arkadaşlar bugün prekast çılar çalışmadı mı?  .görüntü aynı gibi...
birde bu numaralıdaki betonlanan yer yeni açığın bitiş köşe noktasımı.orayı niye betonladılar???
Hocam net bir bilgi yok ama sanki alttan su geldiği için bir an evel grebeton atıldı.
Ayrıca Evet o kısım yeni açığa dahil,
Prekastta da pek bir gelişme olmadı
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Necmi

şöyle bir iki saat forumdan uzaklaştım ortalık karışmış
dağılın ben geldim
bu resimlere ne oldu ziyaretciler göremiyor

Çevrimdışı melih

inşaatı yakından görmeyeli bayaa oldu tabi farklıdır gözle görmekle fotoğrafta görmek.

ama çiçeklerin yaptığı 5 üst kirişte sorun çıkmadı 6. kirişte sorun çıktı. ben eminim ki demir aralarını aynı sıklıkta örmüşlerdir. Betonuda aynı tonaşda dökmüşlerdir. Kalıplarında aynı olduğunu düşünürsek. Sorunun çiçeklerden değil belki de katılaşmış betondan kaynaklandığını varsayabiliriz.

yavaş yapınca sağlam, hızlı yapınca hatalı olacak diye bir kaide yok.

Herşey ölçülerek yapılıyor. Kullanacağın demir miktarıda kalıpta betonda belli. Yalnız iki firmada da gördüğüm bir şey var.
beton atılırken fışkırtıcı hortumunun başında 2-3 tane adam eller cepte takılıyor hortum kendi kendine beton atıyor. Ne alayım sağa sola çevireyim, ne demir aralarına ince sopa ile müdahale edeyim beton rahat girsin. Tahta mala ile düzleyeyim her yere yayılsın filan umurlarında değil gibi davranıyorlar. Bunu ik firmanın işçilerinde de gördüm.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı hic2222

Yeni  açık köşedeki su birikintisi yağmur suyu değil sanıyorum. o kadar yağmur yağdı hiç birikmemişti.  birde numaralı kuşaklar şimdiden yosun tutmuş. çok fazla yeraltı suyu sızıyor. ileride bir sıkıntı yaratır mı oradan su sızması?
Yok üstad tek yüz perde betonlarla bütün duvarlar kaplanıyor.
zaten öncesinde de fore kazıklar ve kuşaklar var.Sıkıntı çıkmaz

Çevrimdışı ahmetx

Burada çiçeklere laf ederken 10 kere düşünmek lazım ciddi taraftarı var,ancak  turkish style işçilikleri gördükçe endişeleniyorum.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

Merhabalar... İnşallah bu form son olur. Bizden başkada bu kadar çok adres değiştiren olmamıştır herhalde...
buradan necmi abi kovmadıktan sonra bir yere gitmeyiz artık :)

Çevrimiçi Necmi

hoş geldin ne yapacaksın kulüp bizi alıştırdı göçebe hayatına bir yerde duramıyoruz
ama burası artık son durak kendi yerimiz adminler kafayı yiyip birilerini banlamaya başlarsa
burda tersi olur biz adminleri atarız  ;D

Çevrimdışı ahmetx

Stadımız için kredi çekilecekti bu aralar medyayı takip edemedim durum nedir?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

buradan necmi abi kovmadıktan sonra bir yere gitmeyiz artık :)
ben niye kovayım bende ne kadar yetki varsa aynısını sizlerede dağıttım
burası benden çıktı sorunlar tam anlamıyla düzelene kadar uğraşırım ondan sonra ne haliniz varsa görün derim
hiç işim olmaz

Çevrimdışı tayfunyasar

Çiçeklerin vinci yeni gelen iskeleleri taşıyor sanırım.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Oktay

Kimse artık stad bitiş tarihiyle ilgili konuşmuyo 2015 Ocak tarihinden ileri sarkacağı öngörülüyor o zaman hız ikinci planda kaldıysa obitaşada fazla yüklenmenin anlamı kalmıyor

Çevrimiçi murat

hoş geldin ne yapacaksın kulüp bizi alıştırdı göçebe hayatına bir yerde duramıyoruz
ama burası artık son durak kendi yerimiz adminler kafayı yiyip birilerini banlamaya başlarsa

necmi abi deneme amaçlı birilerini atsaydık çalışıp çalışmadığını kontrol edelim  :D

Çevrimdışı hic2222

Necmi beye veya inşaat konusunda bilgili arkadaşlara bir sorum olacak ?
Bu çiçeklerin sıkıntılı çıkan kolonlarda sorun çiçeklerin işçiliğinde midir yoksa gelen betonla ilgili midir ?
Ayrıca bence sorun çiçeklerin işçiliğinde ise bu hızda bukadarcık kusur tölere edilebilir sanki.

Çevrimdışı Burak2

fotolar için elinize sağlık

ne zamandır soracağım ama soramadım

linkte görüldüğü üzere kapalı kenar çizgisi ile yeni açık ön çizgisi sanki 90 derecelik açı yapmıyormuş gibi geldi

sizce göz mü yanılttım ben

Çevrimiçi Necmi

necmi abi deneme amaçlı birilerini atsaydık çalışıp çalışmadığını kontrol edelim  :D
adminleri atarız diyince çıktın ortaya biraz bekle site adam olsun şimdi admin atılırmı
siteyi kim düzenleyecek hem nasıl atılır bilmiyorum  ;D o şeylere hiç bakmadım daha

Çevrimdışı Hakan Başarslan

adminleri atarız diyince çıktın ortaya biraz bekle site adam olsun şimdi admin atılırmı
siteyi kim düzenleyecek hem nasıl atılır bilmiyorum  ;D o şeylere hiç bakmadım daha

Tamam Tamam Kimseyi atmayın ben zaten uzaktan takip ediyorum... Selam vereyim dedim ama ortalığı karıştırdım galiba... :-X ;D

Çevrimdışı Efe

şuan yeni açığa grobeton atılıyor hafriyat yok galiba yeni açıkta yeni açtım pc yi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Necmi beye veya inşaat konusunda bilgili arkadaşlara bir sorum olacak ?
Bu çiçeklerin sıkıntılı çıkan kolonlarda sorun çiçeklerin işçiliğinde midir yoksa gelen betonla ilgili midir ?
Ayrıca bence sorun çiçeklerin işçiliğinde ise bu hızda bukadarcık kusur tölere edilebilir sanki.

sorun gelen betonda bunların konuşmasına bakma cumadan sonra susarlar
birde ricam var bey kelimesini kullanmasak daha samimi paylaşım olur
böyle kendimi dışlanmış hissediyorum  ;D

Çevrimdışı ALDENYX

Kimse artık stad bitiş tarihiyle ilgili konuşmuyo 2015 Ocak tarihinden ileri sarkacağı öngörülüyor o zaman hız ikinci planda kaldıysa obitaşada fazla yüklenmenin anlamı kalmıyor
bende sizinle aynı görüşü paylaşiyorum ama sonuçta bir yapilan anlaşma var obitaş sanırım 170 günde teslim edecekti. :D
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

şu beton mevzunda iki kelam etsen forum yine ikiye bölündü.bu arada sezginin duvarı ne oldu?

Çevrimdışı Efe

çiçeklerin vinç dönüp duruyor malzeme çıkarıyor yukarı obitaşında ışıkları yanıyor yanınada grobeton atılıyor ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: