Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi bence seninki ondan değil bahane uydurma... Obitaş yapıyor orayı diye içine sinmiyor değil mi? :D :D

Çevrimiçi Necmi

anladım Necmi abi ; yeni açık daha geniş 30 sıra diye daha bütünlük daha yüksek ses olacağını düşünüyorum. İnşallah eski açıkta da güzel ortam olur
olmak zorunda dürterim ben onları :)

Çevrimdışı Gokhan_1903

Oktay bunun savunulacak bir yanı yok eğer Çalış gurubundan değilsen
burda konu e-bilet değil passolig e-bileti yap ama bunu kulüp çözsün
sen kalkıpta sadece burası satacak dersen bu rantçı zihniyettir sen
serbest bırakırsın Beşiktaş menfaatleri gereği gider passoligle anlaşır
o zaman deriz kulüp menfaatidir başa gelen çekilir gider alırız ama
gücü elinde tutanların seni bir yere mahkum etmesi rant sağlamaktır
eğer bir rant varsa bu rantı Beşiktaş yesin kulübüme vermekten rahatsız olmamki
ama bu TFF nin tüm taraftarlara dayatmasıdır hemde şubesi olmayan bir
bankaya bilet alman yetmiyor aldığın her bilette birde EFT ödüyeceksin
senin gibi bir insan böyle bir hırsızlığı nasıl savunuyor anlamıyorum
bu hak yemedir kardeşim çünkü senin tercihin değildir sen kendin tercih
edersen gidersin cebindeki daha önceden çalıştığın bir banka üzerinden
alırsın ama kimse sana şuradan alacaksın bu işi bu banka yapacak diyemez
tekelci zihniyet kötüdür ve art niyet vardır bunu savunmakta doğru değil

+1903

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bence seninki ondan değil bahane uydurma... Obitaş yapıyor orayı diye içine sinmiyor değil mi? :D :D
Yeni açık acayip itici geliyor şu anda birde riske girmeye gerek yok bitmez falan
biz işi garantiye alalım :)

Çevrimdışı yigitcan1903

bakıyorum herkes ya numaralıdan ya da eski açıktan kombine alıyor. yeni açık üstten alan yok mu? çoğunuz tezahürat yapmıyor sanırım maç izlerken.. bence yeni açık üstün atmosferi çok güzel olacak
Ezmişsin çoğunuz tezahürat yapmıyor sanırım diye :D
Kapalı üst iyi olur diye umuyorum
Eski kapalı üste de bu paraları veriyorduk sonuçta :)

Çevrimdışı sallapati

Ezmişsin çoğunuz tezahürat yapmıyor sanırım diye :D
Kapalı üst iyi olur diye umuyorum
Eski kapalı üste de bu paraları veriyorduk sonuçta :)

Yiğitcan bizim tayfayı çözdüm ben , oturalım sahaya yakın yere görüş açımız iyi olsun. golleri güzel yerden görelim.. stadiumvision olayı ile koltuğumuza içeçeğimizi söyleriz , arada deniz tarafından eser deniz kokusu gelir.. spa'ya moda merkezine yakın olalım güzel hatunlar gelir falan filan :D :D

Çevrimdışı sallapati

Yeni açık acayip itici geliyor şu anda birde riske girmeye gerek yok bitmez falan
biz işi garantiye alalım :)

Gaudi nin Barcelonadaki bitmeyen kilisesi Sagrada Familia gibi yeni açık  inşaatı da bitmeyecek gibi haklısın.. maç oynanırken arkada Obitaş çalışanları beton dökümü falan yapacak arkada :D :D
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2014, 16:36:32 sallapati ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Yiğitcan bizim tayfayı çözdüm ben , oturalım sahaya yakın yere görüş açımız iyi olsun. golleri güzel yerden görelim.. stadiumvision olayı ile koltuğumuza içeçeğimizi söyleriz , arada deniz tarafından eser deniz kokusu gelir.. spa'ya moda merkezine yakın olalım güzel hatunlar gelir falan filan :D :D
:D Gol olunca biz üst kattan düşerken keyifle izlerler bizi

Çevrimdışı megiddo

kamera 720p olmuş ama 480p den pek bir farkını göremedim.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kamera 720p olmuş ama 480p den pek bir farkını göremedim.

Fark ediyor aslında ama öyle çok aman aman bir fark olmuyor. Hele günümüz 720 p yayını ile alakası yok.

Çevrimdışı megiddo

Fark ediyor aslında ama öyle çok aman aman bir fark olmuyor. Hele günümüz 720 p yayını ile alakası yok.
çok az farkediliyor ama biz daha iyisini bekliyorduk açıkçası, buna da şükür :) bide değişik açıları verselerdi iyi olacaktı.

Çevrimdışı sallapati

saat 17de (20 dk sonra ) TRT3de Kupa Anatomi programında  Bülent Ülgen , Ali Ece ve Ümit Özat 'ın konuğu Slaven Biliç olacak canlı yayında...

Biliç dünya kupasını konuşacak.. Kaçırmayın derim..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

çok az farkediliyor ama biz daha iyisini bekliyorduk açıkçası, buna da şükür :) bide değişik açıları verselerdi iyi olacaktı.

Kesinlikle bu açı pek bir anlam ifade etmiyor. Çok değil Konya stadının açılarına benzer bir açı yapsalardı herkes memnun kalırdı.

Çevrimdışı ZEKI

Kesinlikle bu açı pek bir anlam ifade etmiyor. Çok değil Konya stadının açılarına benzer bir açı yapsalardı herkes memnun kalırdı.
Oda olacakgtir diye dusunuyorum, yakinda eski acik kapatacak kamerayi. O zaman kamerayi degistirecekler

Çevrimdışı CanEmre

bu açıda her yere bakabiliyoruz ama hiç bir yeri göremiyoruz ;)
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı saricasi

Ümit özata dikkat edin adam bjk düşmanı,keşke sırf dünya kupası konuşulsa diyo içinden programda yuzune dikkat edin.:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic :http://fifadunyakupasi.trtspor.com.tr/canli
trt 3 sporda...! İngilizceen olayım :) adam adam

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ümit özata dikkat edin adam bjk düşmanı,keşke sırf dünya kupası konuşulsa diyo içinden programda yuzune dikkat edin.:))

Sorma aynen öyle bu fener camiasında sevilecek adam hiç yok neredeyse Rıdvan harici yok olup gitseler gs'lilerden bile daha çok sevineceğim.

Çevrimdışı Melekcik

E bilete karşı olanlar kendi sebebleriniz olabilir haklı olabilirsiniz haksızda ama eylem yaptınız konu beşiktaşa zarar veriyorsa ki veriyor bu FB maçında görüldü bunu kenara brakmalıyız.hep birlikte güzel günlere yürüyelim.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

E bilete karşı olanlar kendi sebebleriniz olabilir haklı olabilirsiniz haksızda ama eylem yaptınız konu beşiktaşa zarar veriyorsa ki veriyor bu FB maçında görüldü bunu kenara brakmalıyız.hep birlikte güzel günlere yürüyelim.

Konu kapanmışken hiç açmasak daha iyi ama söylediklerinin altına imzamı atarım :)

Çevrimdışı saricasi

Sorma aynen öyle bu fener camiasında sevilecek adam hiç yok neredeyse Rıdvan harici yok olup gitseler gs'lilerden bile daha çok sevineceğim.
Malesef bu tür adamların önünü açan bzm bjk gazetecilerinde etkisi var.şu Stad biran önce bitsede o zaman onları gorucem

Çevrimdışı Hakan Başarslan

:akuma:
Bu Ümit Özal tam bir mal... Konuşma özürlü ne de olsa konuşsa iki kelimeyi bir araya getiremeyecek, triple idare ediyor zavallım...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Malesef bu tür adamların önünü açan bzm bjk gazetecilerinde etkisi var.şu Stad biran önce bitsede o zaman onları gorucem

Ben Beşiktaşlı gazeteci görmüyorum açıkçası varsa çok çok nadir. Zaten azınlık olan kesim bile kendi içinde bölündü caimada bütünlük sağlanamıyor bir türlü zamanla tel tel dağılıyoruz. Fener camiası işte bu yönden çok iyi kötü günlerde tek yumruklar o aşamaya gelmemiz lazım nasıl gelinir bilmiyorum kutuplaştırarak bu işin olmayacağı çok açık.

Çevrimdışı saricasi

Ben Beşiktaşlı gazeteci görmüyorum açıkçası varsa çok çok nadir. Zaten azınlık olan kesim bile kendi içinde bölündü caimada bütünlük sağlanamıyor bir türlü zamanla tel tel dağılıyoruz. Fener camiası işte bu yönden çok iyi kötü günlerde tek yumruklar o aşamaya gelmemiz lazım nasıl gelinir bilmiyorum kutuplaştırarak bu işin olmayacağı çok açık.
Türkiyede para =güç paran varsa sende medyada bütün olursun bu işler böle Stad bitsin medyada seninde yalakaların çoğalır.

birkaç blok resmi paylaşında keyfimiz yerine gelsin şöyle doluluğu çok olanlardan  :super:

Etiketler: