Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354246 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

28.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Efe

Bu çicekler bi harika dostum obitasda biraz daha az harika  :icool: mustafanin fotolarda cicekler sov var obitasta eh iste :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Abi siteyle kim ilgileniyor bilmiyorum ama en azından şu linklere tıklayınca rengi değişsin.Onlarca link var renkli olmayınca sıkıntı doğuyor :)

Çevrimdışı celiker1

Mustafa resimler için teşekkürler...Arkadaşlar merak edip öğrenmek istediğim bir şey var.Bilgisi olupta cevaplayana şimdiden teşekkür ederim.Şu an mesela numaralıya temel için demir örülüyor heralde.Şimdi bu temeli veya diğer trübünde dikilen kolonları diğerleriyle aynı kotta nasıl yapıyorlar.Deniz seviyesinden yükseklik alan bir alet var,nasıl?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kartal1903

Mustafa resimler için teşekkürler...Arkadaşlar merak edip öğrenmek istediğim bir şey var.Bilgisi olupta cevaplayana şimdiden teşekkür ederim.Şu an mesela numaralıya temel için demir örülüyor heralde.Şimdi bu temeli veya diğer trübünde dikilen kolonları diğerleriyle aynı kotta nasıl yapıyorlar.Deniz seviyesinden yükseklik alan bir alet var,nasıl?

Şöyle bi cevap verelebilir ;Üniversitede mühendislik fakülteleri bunun için varlar,bir iki cihazla hallolacak basit işler :D
BEŞİKTAŞ

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi siteyle kim ilgileniyor bilmiyorum ama en azından şu linklere tıklayınca rengi değişsin.Onlarca link var renkli olmayınca sıkıntı doğuyor :)
Mustafa'nın sitesinden takip etmenizi öneririm. Çok daha keyifli olur.

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Necmi @eski inönü

yeniinönü'nün paylaştığı gibi çiçeklerinde twitırda paylaştığı tüm fotoları bir yerde toplasak iyi olmazmı?

onlarda güzel fotolar paylaşıyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Şöyle bi cevap verelebilir ;Üniversitede mühendislik fakülteleri bunun için varlar,bir iki cihazla hallolacak basit işler :D
Alet işler el övünür diyorsunuz yani :)

Çevrimdışı CharlieChaplin

Emeğe saygı...Paylaşım için teşekkürler :ok:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı eski inönü

ysariusta

• Ziyaretçi

Resim 16 daki kamyona yüklü vinç midir? Prekastlar için mi?

Çevrimdışı eski inönü

@Necmi @eski inönü

yeniinönü'nün paylaştığı gibi çiçeklerinde twitırda paylaştığı tüm fotoları bir yerde toplasak iyi olmazmı?

onlarda güzel fotolar paylaşıyor
onlar en son ne zaman paylaştıki hocam? bayadır gormuyorum ben

Çevrimdışı FARUK

Resim 16 daki kamyona yüklü vinç midir? Prekastlar için mi?

o direk kendisi vinç hocam çiçekler numaralı için kullanıyor şuan kule vinç olmadığından

yeni açıkta betonlama başlıyor bu arada tabla betonu galiba
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2014, 22:40:04 faruk1903 ]

Çevrimdışı eski inönü

bu ara betona doyacaz gibi. Temeller, tablalar, kolonlar, kirişler, perdeler.. Yok yok :))

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yol üzeri geçerken araçtan çektim :)

"One shot of the closed"

And Oscar goes to...:D
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Furkan Sarper

onlar en son ne zaman paylaştıki hocam? bayadır gormuyorum ben

1.5 aydır paylaşmıyorlar ama dün bakmıştım önceden çok sık paylaşıyorlarmış

vinçten şu aralar foto çekseler iyi olur aslında

Çevrimdışı asyakartalı

eski açık kuleler tarafından foto göreniniz oldumu.eski açığın taş duvarlarına dayandık mı çok merak ediyorum

Nivo Aleti ile kot ölçüsü alınır...

Çevrimdışı mert_

şu kamyon baskülünü kulelerin arkasına doğru çıkışa yakın bir yere alsalar ne kadar güzel olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

şu kamyon baskülünü kulelerin arkasına doğru çıkışa yakın bir yere alsalar ne kadar güzel olur.
ilk günden öyle olması lazım ama sahaya kurdular...! giriş oraya çıkışa koyup tartıp yollayacaktı...! eksik fazla 1 kamyon fazla bırakıp onun içine fazlayı atacaklardı...!

Çevrimiçi Necmi

bu gün bizim burda bir inşaata beton pompası geldi pompa henüz yerleşirken
30 kadar kişi tribünde yerlerini almıştı  bazılarıda akıl veriyordu şuradan daha iyi
yok buradan daha iyi diye :evillol:

Çevrimdışı mert_

bu gün bizim burda bir inşaata beton pompası geldi pompa henüz yerleşirken
30 kadar kişi tribünde yerlerini almıştı  bazılarıda akıl veriyordu şuradan daha iyi
yok buradan daha iyi diye :evillol:

doğrudur hocam :) ama yine de baskülü kulelerin arkasına doğru çıkışa yakın alma imkanları olsaydı çok güzel olurdu. :)
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2014, 23:36:34 kcptl ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Etiketler: