Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356129 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

hocam bu gifteki fotoları ayrı ayrı gonderebilirmisin acaba

Bu şekilde işine yarar mı? Eğer tek tek arşiv yapmak istersen  @yeniinonustadi twitter hesabını biliyorsundur mutlaka oradan aldım tüm resimleri

Çevrimdışı eski inönü

Bu şekilde işine yarar mı? Eğer tek tek arşiv yapmak istersen  @yeniinonustadi twitter hesabını biliyorsundur mutlaka oradan aldım tüm resimleri

eyvallah hocam. Ben de yeni bir başlık açtım az önce. yeniinonu'nun fotolarını orda arşivleriz ;)

Çevrimdışı eski inönü

eski açık loca katı betona hazır olur mu ki bugün

Çevrimdışı goky

yeni açığın alçak olması sizce akustiği bozar mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

Kombinelerin satilmasi icin tum kartlara cuzi miktarsa vade farki alinarak,iyi reklam yaparak ve transfer yapmak sart.transfersiz kombinensatilmiyor iste artik taraftar da futbol adina guzel seyler istiyor cok gec olmadan bu isler halledilmeli
Kartlara verilen isim hakları buna engel olabilir. Vakıflar Bankası ve Garanti'nin anlaşmaları var. Şartlarını bilmek gerekir. (Amma banka konuştum.Haftasonu mesai gibi oldu. Sustum banka yok!

Çevrimdışı idil

Kombine alımı sırasında satışa kapalı görünen kırmzı koltuklar benim de çok moralimi bozdu... Ben aklımda planımı yapmış, paramı hazırlamışım internette satışa çıktığı an kombine almak için ekrana bakıyorum bir de ne göreyim alacağım blok taki ilk 6 sıra kapılmış...hadi dedim 2.alternatife bakayım o da aynı şekilde ....3-5 bloğa daha bakayım dedim yine aynı şey...satışın açıldığı andan sadece 1 saat geçmiş ve binlerce koltuk satılmış... Resmen çöktüm hatta öyle heyecan yaptım ki babamdan azar işittim bi de. Sonra zar zor ikna edip 402 den aldım kombine...ama içimde kalmadı değil ilk aklımda olan yer...şimdi bunu da bıraktım klübün kazanıp kazanmadığını, benim gibi taraftarların mağdur olup olmadıgını düşünüyorum...Umarım hepsi parası ödeyip satın alınmış koltuklardır yoksa cidden ayıp, nerdeyse haram olsun dicem
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yeni açığın alçak olması sizce akustiği bozar mı?

Eski açığın demek istedin sanırım. Akustiği bozmazda simetrik ve görselliği bozacağı kesin ama yapacak bir şey yok elimizden geleni yaptık anıtlar kurulunu geçemedik.

Çevrimdışı goky

aynen yanıls yazmısım pardon :) olumlu tarafından bakarsak o tarafa konulacak olan rakip takım seyircisi alçakta kalacağı için bizim taraftarın heybetini bi kere daha görecek ;)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

aynen yanıls yazmısım pardon :) olumlu tarafından bakarsak o tarafa konulacak olan rakip takım seyircisi alçakta kalacağı için bizim taraftarın heybetini bi kere daha görecek ;)

Eski stada göre buna şükür demek lazım :)

o sökülünce numaralıya kurulacak muhtemelen

Peki abi cati kolonlari nasil yapilacak kapalinin ? Benim bildigim 7 metrelik kolonlar dikilecek oraya,yanlis biliyorsam ozur dilerim o zmn :)

Çevrimdışı karakartalım

oruçlarımızın ilk günü hayırlı ve uğurlu olsun beşiktaşlı kardeşlerim =D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı FARUK

eski açık ta hazırlık var tabla betonu atılır bugün

Çevrimdışı Anıl1903

Yusuf  hocam fotolar için teşekkürler,inşaatın hızında muhteşem ilerleme var.Bjk_mabet prekastlara epoksi işlemi yapılmayacağını söylemişti gerçekten gerek yok maşallah inci gibi

Çevrimiçi Kartal Ç

Peki abi cati kolonlari nasil yapilacak kapalinin ? Benim bildigim 7 metrelik kolonlar dikilecek oraya,yanlis biliyorsam ozur dilerim o zmn :)

hocam 2. katların prekastlarını koymak için getirilecek dev vinçle hallederler onu. problem olacağını sanmam.

Çevrimdışı Geovani

Yusuf ellerine sağlık....zeki abim sen nerden aldın abi @derbeder2007
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

hocam 2. katların prekastlarını koymak için getirilecek dev vinçle hallederler onu. problem olacağını sanmam.

oyle de olabilir ama sonucta 2 farkli firma,gelecek hafta bakariz yada mabet bilgilendirir bu konuda bizi :)

Çevrimdışı Oktay

şu azizi mübarek günlerde yersiz polemik ve tartışmalara girip gönül kırmayalım diye dileklerimi sunar herkese hayırlı günler dilerim...

Çevrimdışı ekesicil

beton dökümü olmadan tahtalari koyuyorlar ya simdide eski acikta yaptiklari gibi o tahtalar sadece demirlerin üstündemi? yoksa altina kadar dayaniyormu? benim anlmadigim kücücük tahta nasil oluyorda betonu orda durduruyor ve beton öbür tarafa tasmiyor?

anlatabilcek biri varmi?

Çevrimiçi Necmi

sakın cebinde  herhangi bir bankanın kredi kartını taşımıyosundur inşallah eğer kredi kartı taşıyosan yazdıklarından dolayı komik duruma düşmeni istemem

Oktay bunun savunulacak bir yanı yok eğer Çalış gurubundan değilsen
burda konu e-bilet değil passolig e-bileti yap ama bunu kulüp çözsün
sen kalkıpta sadece burası satacak dersen bu rantçı zihniyettir sen
serbest bırakırsın Beşiktaş menfaatleri gereği gider passoligle anlaşır
o zaman deriz kulüp menfaatidir başa gelen çekilir gider alırız ama
gücü elinde tutanların seni bir yere mahkum etmesi rant sağlamaktır
eğer bir rant varsa bu rantı Beşiktaş yesin kulübüme vermekten rahatsız olmamki
ama bu TFF nin tüm taraftarlara dayatmasıdır hemde şubesi olmayan bir
bankaya bilet alman yetmiyor aldığın her bilette birde EFT ödüyeceksin
senin gibi bir insan böyle bir hırsızlığı nasıl savunuyor anlamıyorum
bu hak yemedir kardeşim çünkü senin tercihin değildir sen kendin tercih
edersen gidersin cebindeki daha önceden çalıştığın bir banka üzerinden
alırsın ama kimse sana şuradan alacaksın bu işi bu banka yapacak diyemez
tekelci zihniyet kötüdür ve art niyet vardır bunu savunmakta doğru değil

Çevrimdışı saricasi

oruçlarımızın ilk günü hayırlı ve uğurlu olsun beşiktaşlı kardeşlerim =D
Sağ ol kardeşim seninde mübarek olsun.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı sallapati

bakıyorum herkes ya numaralıdan ya da eski açıktan kombine alıyor. yeni açık üstten alan yok mu? çoğunuz tezahürat yapmıyor sanırım maç izlerken.. bence yeni açık üstün atmosferi çok güzel olacak

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimiçi Necmi

bakıyorum herkes ya numaralıdan ya da eski açıktan kombine alıyor. yeni açık üstten alan yok mu? çoğunuz tezahürat yapmıyor sanırım maç izlerken.. bence yeni açık üstün atmosferi çok güzel olacak
iyide eski açık tribünüde gerçek bir tribün haline getirelim dedik her bağıran
yeni açığa giderse olmazki stadın her tarafının çoşması lazım eskiden eski açık diye
bir tribünümüz yoktu artık oradada bir tribün yaratmak lazım

Çevrimdışı sallapati

iyide eski açık tribünüde gerçek bir tribün haline getirelim dedik her bağıran
yeni açığa giderse olmazki stadın her tarafının çoşması lazım eskiden eski açık diye
bir tribünümüz yoktu artık oradada bir tribün yaratmak lazım

anladım Necmi abi ; yeni açık daha geniş 30 sıra diye daha bütünlük daha yüksek ses olacağını düşünüyorum. İnşallah eski açıkta da güzel ortam olur

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Susma haykır E- bilete hayır :)

tamamda yeri ve zamanı mı bunun ? çoğumuz aldık mesela passo lig. Gün destek günüdür protesto günü değil.

Etiketler: