Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360170 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sahin53

Diğer soruma cevap alamadım ama başka soru daha sorayım  :)
bu numaralı grobetonu kot olarak diğer yerlerden daha mı aşağıda?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı celiker1

Rakip kaleciyle yapılacak makarayı düşünemiyorum orada:)Ayı Volkaannnn
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

kazıkların dibine grobeton atılıyor gibi görünüyor 3 gündür döküyorlar betonu helal çiçeklere
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

@mustafa_(87) hocam ellerıne saglık stta kendı oturcagım yerı gordum stat bıtmıste maca gelmıs kadar heyecanlandım valla
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı dogu1903

forum çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)

Çevrimdışı FARUK

kazıkların dibine grobeton atılıyor gibi görünüyor 3 gündür döküyorlar betonu helal çiçeklere
yeniinönü fotosunda net görünüyor şuan grobeton attıkları yer 3 te 1 i numaralının neredeyse

Çevrimdışı eski inönü

153 Pictures Loading.. :busted_cop:
Mustafa maket nerdeydi? cok iyi etmişsin ayrıntılı çekmekle eline saglık

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı keremfrat1

Muhteşem Olmuş :D Emeği geçenlerin eline sağlık :) :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

Muhteşem Olmuş :D Emeği geçenlerin eline sağlık :) :ebebe:
Kerem abi sen 120. blokta nerden almıştın kombineyi ? :)

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem abi sen 120. blokta nerden almıştın kombineyi ? :)
12 13 babamla benım :) kardeşim 14 alırsan ebeklerız :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı keremfrat1

Hangi sıra ? :)
kardeşim yazıyorum bak bılgılerı
blok 120 sıra 12 koltuk 13 :D kardeşim 14 al :)

Çevrimdışı Anıl

kardeşim yazıyorum bak bılgılerı
blok 120 sıra 12 koltuk 13 :D kardeşim 14 al :)
Bende yarın 17. sıra 4. koltuğu alıcam Kerem abi :) Arkadaşım 17. sıra 5. koltuğu almış :D o kadar da dedim 121 den alalım diye ama artık maç önceleri ve devre aralarında görüşücez forum olarak :ok:

Çevrimdışı ERAY G

Sitenin yeni  hali hayırlı olsun.... emeğinize sağlık...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

27.06.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış :busted_cop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa maket nerdeydi? cok iyi etmişsin ayrıntılı çekmekle eline saglık

kombine satış ofisinin orada maket :)

Çevrimiçi murat

@Necmi abi sayende tribünlerde de bu muhabbetimiz arkadaşlığımız devam edecek, sağolasın :)
erken gelip maç öncesi gaziler muhabbetlerine devam ederiz .

Çevrimdışı keremfrat1

Bende yarın 17. sıra 4. koltuğu alıcam Kerem abi :) Arkadaşım 17. sıra 5. koltuğu almış :D o kadar da dedim 121 den alalım diye ama artık maç önceleri ve devre aralarında görüşücez forum olarak :ok:
evet necmi abicim demişti önemli olan orda olmak :) bende ordan almak istedım ama babam önce davranmış neyse :)

Çevrimdışı eski inönü

numaralıdaki temel alanını kazıkların dibine kadar genişletiyorlar sanırım. şu an beton dokuluyor

Çevrimdışı keremfrat1

numaralıdaki temel alanını kazıkların dibine kadar genişletiyorlar sanırım. şu an beton dokuluyor
senın stajın zamanındaki gibi dimi abı dejavu oldun bı an :)

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Herkese selamlar, üye olmaya üşeniyordum ama dayanamadım sonunda üye oldum. Forzaya bağımlı kalmaktan bizi kurtardığınız için ve herkesin üye olmasa bile mabedimizi takip edebileceği bir ortam oluşturduğunu için emeği geçenlere teşekkür ederim. İyi ki varsınız arkadaşlar :)

Bir de üye olma kararımı bugün yeni tasarımla alakalı eleştirilerden sonra düzeni değiştirmeniz ve bu konuda egoist bir tavır değil kolektif bir tavır sergilemenizi takdir ettiğim için verdim.

En kısa zamanda buluşmalarınıza katılıp sizlerle tanışmak isterim. Buluşmaları iş çıkışı 19.00 gibi veya haftasonu yaparsanız ben de katılabilirim, bu ufak ricayı da iletmek istedim.

Çevrimiçi murat

121.blok 21. sıra 19 ve 20.nolu koltukları alan içimizden birilerimi?anıl almayı düşünüyordu?

Çevrimdışı Oktay

erken gelip maç öncesi gaziler muhabbetlerine devam ederiz .

Murat ben yaşlandım artık ayak ayak üstüne atıp maç seyretmek için numaralı 124 den aldım beni mazur görün ama maçtan önce gazi büfedeyim;)

Etiketler: