Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357224 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

fotoda görüldüğü üzere kapalıda devasa bi alan betonlandı ve temellemeye hazır yeni açıkta temele gece botu beton atılacak  :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

fotoda görüldüğü üzere kapalıda devasa bi alan betonlandı ve temellemeye hazır yeni açıkta temele gece botu beton atılacak  :busted_cop:
çiçekler yarın temele girişir orda :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu fotoğrafta eski açıktaki perde betonun sağ tarafı ne olur fikrin varmı ?

https://pbs.twimg.com/media/BlbMYtrCMAEefgf.jpg

@bjk_mabet oranın şimdiki halini müsait olduğan zaman foto çekebilirsen iyi olur
tam ne demek istediğini anlamadım ama fore kazıkların devam ettiği yerde perde betonda devam edecek

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yarın çiçekler numarılıya start verecekmi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ümer

Gece ince ışçilik çalışmalari oluyormu bilen varmı

Çevrimdışı Efe

çiçekler yarın temele girişir orda :)

bencede yarın ufaktan temel filizleri görülebilir numaralıda ay bitmeden baya iş yapılmış oldu daha 3 gün var bu aydan işe bak gün sayıyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

[/q

yok olmuyor
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı A_Aydin

Kapalının bazı yerlerinde içerde ışıklar yanıyor.Sanki çalışma var gibi.

Çevrimdışı keremfrat1

yarın numaralıda sabahtan temel filizler olsa 1 haftada betonu dökulur temelın :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bir mikser daha geldi yeni açık tarafına

Çevrimdışı Efe

gece betonlama ve hafriyat haricinde çalışma yasak mabet ortalığı ayağa kaldırır yoksa gece çok tehlikeli çalışma yapılması yasak betonlamaya izin veriliyor ve hafriyata
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Ya bişey çok dikkatımı çektı bu vınçler arada dönuyomu banamı öyle gelıyor yaw :alala:

Çevrimdışı eski inönü

bencede yarın ufaktan temel filizleri görülebilir numaralıda ay bitmeden baya iş yapılmış oldu daha 3 gün var bu aydan işe bak gün sayıyoruz
salı gunu şafak 120 diye girecez işte :))

Çevrimdışı Efe

salı gunu şafak 120 diye girecez işte :))

evt ben 120 gün içinde bitecek diyorum bakalım neler olacak metin beyler gerekli takviyeyide yapar diye düşünüyorum takvim nasıl işleyecek göreceğiz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

gece betonlama ve hafriyat haricinde çalışma yasak mabet ortalığı ayağa kaldırır yoksa gece çok tehlikeli çalışma yapılması yasak betonlamaya izin veriliyor ve hafriyata
@Efe Elaldı rampa durumu kötü neden dersen eski açık ile yeni açık arasında temeller atıldı tribünler öyle yükselecek belli orta kısmı rampaya ayrılıp yol yapımı bitince rampayı kaldırıp orta dan birleşitirme yapcaklar sanırım...!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bir yandan mantikli, ama bir yandanda ilginc. bizim burda (avusturya) adamlar stat, tiyatro, yol, otoban dinlemeden gece gündüz calisiyor, hele otobanda gece yarisi cok gördüm. tabi yeterice isiklandirma olma mecburiyetiyle.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sahin53

120 günde numaralı bitse bile ben yeni açığı bekleyeceğimizi düşünüyorum,
yeni açık 4 ayda bitmez bence. O yüzden numaralının da hızlı olması birşey ifade etmiyor malesef.
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı sallapati

Vodafone Arena 27.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Daha Fazlası için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

eline sağlık arkadaşı şukulayın çok değerli bir iş yapıyor.. youtube hesabı olanlar sub yapsın arkadaşa bence.

site güzel olmuş elinize sağlık. Mustafa ve Ekrem kardeşlerim fotolar için ellerinize sağlık..

NUmaralıya Çiçekler çok hızlı daldı...

umarım Ramazan ayı işleri  aksatmaz

Çevrimdışı eski inönü

evt ben 120 gün içinde bitecek diyorum bakalım neler olacak metin beyler gerekli takviyeyide yapar diye düşünüyorum takvim nasıl işleyecek göreceğiz :ok:
Metin bey yapar da işte bakalım yeni açık ne olacak :)

Çevrimdışı eski inönü

Vodafone Arena 27.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

hocam eline saglık. stad bittiginde yapıcakmısın time lapse?

Daha Fazlası için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

Çevrimdışı frkndgnr

Hayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar herkese

Çevrimdışı Deniz

4 aya biter kaba insaat.yarin ramazanin ilk gunu Allah isci kardeslerimize guc kuvvet versin o sicakta ac ve susuz calismak zor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar herkese
hayırlı sahurlar Hayırlı Ramazanlar...

Çevrimdışı ahmetx

Ramazanımız hayırlı ve bereketli olsun .artık geceler burada daha hareketli olur.
sitemiz çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı melyet

yeni hali çok güzel olmuş sitemizin emeği geçenlere teşekkürler herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Etiketler: