Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360175 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onder23

Forumun yeni hali çok güzel olmuş emeği geçen herkese çok teşekkürler

Çevrimdışı Kartal Ç

Arkadaşlar bu yol kaldırılınca araç giriş çıkışı nasıl sağlanacak acaba biliyor musunuz?

zaten o yolun geçtiği yer projede de numaralı tribiünün altına giren yolla aynı. eski açık önündeki ana yolun seviyesinden giriş var. aşşağı tribünün altına doğru inen. ona göre o rampanın ölçülerini kotunu vs düzenleyecekler sanırım.

Çevrimdışı Oktay

Forum model atlamış makyajlı kasaya geçmiş ;)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Efe

Forumun bu hali güzel oldu...

evt necmi abiye söyledim yan beyaz kalan bölümler az koyulaştırılsa daha iyi olacak gibi ama bakalım onlar ne yapacaklar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dolmabahce1903

arkadaslar tapatalk dan giremiyorum. sorun nedir acaba?

Çevrimdışı Necmi

arkadaslar tapatalk dan giremiyorum. sorun nedir acaba?

tapatalkı kaldırdık mesaj gönderimini yavaşlatan oymuş
sorunu çözünce tekrar kurarız

Çevrimdışı Sahin53

Bu yeniinönünün attığı resimde daha net belli oluyor. Eski açıkta stadı çevreleyen dış sütunlar ile kuleye yakın tabla betonuyla arasında boşluk var, hani stat ayrı kule arkası ayrı gibi ama projede bir bütün olarak gözüküyor var mı bilgisi olan umarım anlatabilmişimdir.
necmi abi fikrin var mı?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ZEKI

Resimlerin ayrşi sayfada acilmasi super olmus
Mustafa simdiden fotograflar icin tesekkur

Çevrimdışı Efe

fotolar üstüne tıklandığında dh deki gibi açılıyor hatta daha hızlı harika
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

cokta iyide oldu,çok güzel iyi oldu taammı :D 10 numara 5 yıldız olmuş site
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Tapa talka gerek yok nu haliyle telefonda ucuyor site harika gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

sitenin yenilenmesi şerefine mabet bu akşam bişeyler (çatı,kapasite vs) paylaşmalı :D
Hem mubarek akşam bu akşam :D
BEŞİKTAŞ

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

27.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı blitz

Forum süper olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bugün passolig kartının başvurusunu yaptım. İlk defa kombine alıyorum ama öyle bir kararsızlık var ki nereden alsam diye :D. Yardımcı olun bana. Tabi gücüm ancak kale arkalarına yetiyor. Bir de bu passolig için ödenen miktarı kulüp geri ödüyormuş. Ben o parayı da almak istemiyorum. En nihayetinde yine o para bu tuhaf uygulamanın sahiplerine gidecek. Bunun için birşey yapılabiliyor mu yoksa bununla ilgili bir bildirim geliyor mu? Şimdiden sağolun (:..

Çevrimdışı Necmi

Forum süper olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bugün passolig kartının başvurusunu yaptım. İlk defa kombine alıyorum ama öyle bir kararsızlık var ki nereden alsam diye :D. Yardımcı olun bana. Tabi gücüm ancak kale arkalarına yetiyor. Bir de bu passolig için ödenen miktarı kulüp geri ödüyormuş. Ben o parayı da almak istemiyorum. En nihayetinde yine o para bu tuhaf uygulamanın sahiplerine gidecek. Bunun için birşey yapılabiliyor mu yoksa bununla ilgili bir bildirim geliyor mu? Şimdiden sağolun (:..
biz 121. blok 16. sırayla 21. sıra ortalarından alıyoruz eski açık :)

Çevrimdışı mert_

153 Pictures Loading.. :busted_cop:

@mustafa_(87) hocam resmen maketin içine girip çekmiş :) çok cabbar cevval bir fotoğrafçı oldun hocam :) eline emeğine sağlık :)

@Necmi abi sayende tribünlerde de bu muhabbetimiz arkadaşlığımız devam edecek, sağolasın :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) hocam resmen maketin içine girip çekmiş :) çok cabbar cevval bir fotoğrafçı oldun hocam :) eline emeğine sağlık :)

Eyvallah Hocam Sağolasın maket mükemmeldi bi yarım saat ayrılamadım başından :)

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sayende tribünlerde de bu muhabbetimiz arkadaşlığımız devam edecek, sağolasın :)
Ne güzel işte yeni dostluklar kazanıyoruz :)
@aktar_ismail

Çevrimdışı ZEKI

Herkes nerde oturacagini gordu boylece Mustafa, benim icin maketler supriz oldu.
Maketi stadin oraya mi getirmisler?

Çevrimdışı celiker1

Kombine aldıktan sonra passolig ücreti 25 tl. Passolig kartına yüklenecektir.O para ile kartal yuvalarından alış veriş yapabilirsin.Passolig kartı kartal yuvalarında geçiyor....
Hayatta Beşiktaş

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Herkes nerde oturacagini gordu boylece Mustafa, benim icin maketler supriz oldu.
Maketi stadin oraya mi getirmisler?

Evet abi stadın orada kombine satış ofisinin hemen önünde bu arada sen nereden aldın abi kombineyi ?

Etiketler: