Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8363921 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezai

Gece stat izleme nöbeti devralındı , hayırlı geceler herkese :)

Çevrimdışı Efe

Gece stat izleme nöbeti devralındı , hayırlı geceler herkese :)

ama herşey bitti sessizliğe büründü stad bu gece pek bişey olamyacak gibi görünüyor hafriyat alınmayacak gibi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Sedat_BJK

Temmuz ayinda çiçeklere yeni demirci ve kalipcilar gelicek...

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Bayılıyorum böyle ansızın  gelen güzel haberlere..  Teşekkürler @bjk_mabet...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı okilic

Iyı geceler herkese... Malum haberlerde muhtesem stad geliyor diye haberler basladı. Tribun isimleri yavas yavas satisa cikmaya baslar diye dusunuyorum. Hatta bence gec kalindi en buyuk reklam kombine satislarinda olur. Direkt stad konusu olmasa bile ilintili diye buraya yaziyorum.. En yakin tarihli yapilan stad olmasi nedeni ile TOKİ Arenanın fiyatlarini yazicam bizim anlasmamizla kiyaslamak acisindan.

Pegasus Tribünü yıllık 4.000.000  Dolar

Ulker Aile Tribunu ( Numaralı ust gıbı dusunebılırız ) Yıllık 2.000.000 Dolar

Opel Trıbunu ( Skorboard ve Trıbun ısmı olarak anlasılmıs skorboard odemesınıde bu fırma yapmıs belkı bıze 360 ıcın sponsor olacak bır Besıktaslı buyugumuzde aynı anlasmanın benzerını yapar  :D) Yıllık 4.000.0000 Euro

Odeabank Trıbunu yıllık 2.000.000 Euro

Denızbankla bır anlasmaları var ama o daha kapsamlı yıllık fıyata ulasamadım yanlız bızdekı 1903 trıbunu ve loca konusunda kapsamlı bır anlasma bızımle ısletme anlasması yapan IMG nın yan kurulusu vasıtasıyla olmus yıllık 10.000.000 dolar cıvarı bır para konusuluyor ama bu net degıl. Sanırım stad ılk acıldıgında yapıldıgı ıcın bıraz dusuk kalmıs.

Dıkkat edersenız bır cok gs li is adamı loca harıcinde klube destek olmus insallah bizde daha iyi olur

Çevrimdışı Efe

temmuzla beraber son 4 ay bana göre 120 gün sonra kaba inşaatla ilgili bi sıkıntı kalmaz ve çatı işlerine geçilir 3 ayda çatının bitmesi lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kral_bjk

sanırım numaralıya ilk beton atılmış sanırı

Çevrimdışı Thuggie

Selam, mabet hocam buralardaysan, bu ytong'la örülen duvar ile prekastlarin arasi bos mu kalacak? Yani duvarin arkasi mahkum mu edilecek yoksa ne bilim malzeme odasi gibi seyler icin kullanilacak mi?

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

temmuzla beraber son 4 ay bana göre 120 gün sonra kaba inşaatla ilgili bi sıkıntı kalmaz ve çatı işlerine geçilir 3 ayda çatının bitmesi lazım
Geri sayım mı yapsak 120'den :)

Çevrimdışı EmreTkgz42

tahminime göre üst tribün köşeleri hariç kapasite 40bin köşeleri de 2binden saysak, kapasite 48bin  :D

Çevrimdışı EagleForce

Konu disi olacak ama kombinelerle ilgili 2 sorum var:

1) Yurt disinda yasayanlar passolig ve kombine alabiliyor mu? (TC vatandasi olmak zorunlu mu?)

2) Kombine alsam da en fazla 2-3 maca gelebilecegim. Kulup gelmeyecegim maclar icin benim biletimi satabilir mi? Hem yerin bos kalmamasi hem de kulube extra gelir acisindan.

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

Çevrimdışı Efe

Geri sayım mı yapsak 120'den :)

bence 100 günde 20 günde fazladan verdim :icool: temmuz başı başlayalım saymaya 120 den geri  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nannan

Konu disi olacak ama kombinelerle ilgili 2 sorum var:

1) Yurt disinda yasayanlar passolig ve kombine alabiliyor mu? (TC vatandasi olmak zorunlu mu?)

2) Kombine alsam da en fazla 2-3 maca gelebilecegim. Kulup gelmeyecegim maclar icin benim biletimi satabilir mi? Hem yerin bos kalmamasi hem de kulube extra gelir acisindan.

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
1)TC vatandaşı olmak zorunlu değil passoligin sitesinde bununla ilgili bilgi vardı. Turistler de günlük bilet alabiliyor ama kombinede de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
2)Evet tek maçlık bileti bırakabiliyorsunuz, Kulüp de başkasına satabiliyor.

Çevrimdışı brci

bu ne arkadaş ya obitaş ölcek yavaşlıktan çiçekler köşeyi dönecek obitaş hala ortaya gelemedi hergün aynı manzara  :ranting2:

Çevrimdışı mert_

çarpı koyduğum, 4 tribünde de satışa çıkan alt kat bloklarının sponsorlar da dahil toplam kapasitesi: 11573

Çevrimdışı eski inönü

bence 100 günde 20 günde fazladan verdim :icool: temmuz başı başlayalım saymaya 120 den geri  :ok:
sen hep çok pozitifsin Efe hocam:) Tamamdır :ok:

Çevrimdışı eski inönü

çarpı koyduğum, 4 tribünde de satışa çıkan alt kat bloklarının sponsorlar da dahil toplam kapasitesi: 11573
VIP koltuk sayısını da biliyoruz zaten 2150. Ne kaldı geriye

Çevrimdışı Efe

VIP koltuk sayısını da biliyoruz zaten 2150. Ne kaldı geriye

alt kat köşeler kalmış :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melyet

istanbulda yaşamadığıma hep beşiktaş için pişman olmuşumdur:((
al benden de o kadar xpenche kardeşim şu an kafayı yemek üzereyim
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı eski inönü

Selam, mabet hocam buralardaysan, bu ytong'la örülen duvar ile prekastlarin arasi bos mu kalacak? Yani duvarin arkasi mahkum mu edilecek yoksa ne bilim malzeme odasi gibi seyler icin kullanilacak mi?
hocam hiç zannetmem boş bırakacaklarını. 1 metre kare boş alanı bile degerlendirirler.

Çevrimdışı mert_

alt kat köşeler kalmış :icool:

evet efe hocam alt kat köşeler, üst katın tamamı ve loca kapasitesi kaldı :)

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı EagleForce

1)TC vatandaşı olmak zorunlu değil passoligin sitesinde bununla ilgili bilgi vardı. Turistler de günlük bilet alabiliyor ama kombinede de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
2)Evet tek maçlık bileti bırakabiliyorsunuz, Kulüp de başkasına satabiliyor.

Tesekkurler.

Etiketler: