Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359614 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

o zaman benim moralim bozulur çünkü çArşıyı ben kapalıda görmek istemiyorum.
neden?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı İmansız26

saolasın abi @kcptl  biz artık alışta yokuz  öğrenci olacak zamanı bulduk :)
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Oktay

paaso comda gozukmuyo kombınem sen denedınmı
sistem çok yogun sakinleşince görünür bende göremiyorum...

Ya arkadaşlar ben bugün kombineyi aldım fakat 408 alcakken yanlislikla 407 almışım. Paso müşteri hizmetlerini aradım degistirmiyolarmis acaba mesela yeni statda 407 ye alıp 408 e oturabikirim değil mi ? Yani su yeni sistemde herkes kendi yerine oturcak muhabbbeti olurmu sizce ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mert_

@Efe Elaldı hocam kapalı üst 415 (yalnız bazı bölümleri ekrana tam sığdıramadım ortalayarak büyük bölümlerini almaya çalıştım bu da onlardan birisi, keza daha önce eklediğim yeni açık üst 408 de onlardan birisiydi. koltukları sayacak arkadaşlar olabilir yanıltmasın)

Çevrimdışı TURKahvesi

ÇARŞI BENCE 407 , 408 , 409 DA OLACAK

o zaman moralim yükselir mutlu olurum çünkü çArşının en ideal yeri orasıdır
devasa boyutta olacak orası
inşallah çArşı yeni açık orta alt ve üst bölümlerinde yerini alır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Kartal Ç

Kombinelerini alanlara, almaya çalışmakla cebelleşenlere ve alacak olanlara hayırlı uğurlu olsun.  :ok:
vodafone arenaya girip de 1 dakka bile susanın kombinesi kaybolsun  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

121  16. Sira :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

121  16. Sira :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı mert_

hocam sen nerden aldın ? Bildiğim kadarı ile alacaktın.
@mustafa_(87) hocam 423 424 ikisinden birinden alacağım ama buradan çıkacak ortak kararı beklemek adına henüz işlemimi tamamlamadım.

Çevrimdışı Efe

@Efe Elaldı hocam kapalı üst 415 (yalnız bazı bölümleri ekrana tam sığdıramadım ortalayarak büyük bölümlerini almaya çalıştım bu da onlardan birisi, keza daha önce eklediğim yeni açık üst 408 de onlardan birisiydi. koltukları sayacak arkadaşlar olabilir yanıltmasın)

zaten koltuk sıra sayıları yeterli benim için sağol yeni açık 28 sıra olmaması lazım 29 olması lazım ama neyse artık stad bitince görürüz kapalı 22 sıra kesin alt katlar 24 sıra kesin loca hariç yeni açık altı bilmiyoruz bi tek o kaldı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Sezai

paaso comda gozukmuyo kombınem sen denedınmı

Hocam bende de gözükmüyor , heralde sonra ayarlayacaklar.

Çevrimdışı canU

buarada kaç sıra oldukları dışında tribün şekli de kesinleşmiş oldu. Maketlerde gözüktüğü gibi çatallı büyük büyük merdivenler olacak üst katlarda. Kapasitede de kesin olarak 41.903 olarak başlayacak gözüken o. O merdiven boşluklarıyla zor sanki bir arttırım :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

istanbulda yaşamadığıma hep beşiktaş için pişman olmuşumdur:((

Çevrimdışı yigitcan1903

Kırmızı koltuklar muhtemelen tıklanan koltuklar,satışın bu kadar hızlı olacağını zannetmiyorum  :D

Çevrimdışı Anıl

Eski açıktaki bloklarda durum ne paylaşabilecek var mı  :busted_cop:

Çevrimdışı TURKahvesi

neden?

artık bir standart gelmeli
çArşı bildiğin fanatik Beşiktaşlıların olduğu yerdir çılgınlık had safhadadır
nee işi var kapalı üstte çArşının
avrupada'ki kalbur üstü takımların fanatik,çılgın taraftar gruplarrının çoğu kale arkasıdır
eğer olur da çArşı kapalı üstte yerini alırsa zamanla orayı da (kapalının tümünü) ele geçirir
bu yeni stad düzeni bozulur
kapalı ve numaralı yerler maç boyunca oturulan yerlerdir böyle olmak zorunda (sinema izlermiş gibi sakin yerlerdir)
çArşı artık kendini yeni stada uydurmalıdır ona göre kararını verip yeni açığa gitmelidir
orada ne yaparsa yapsın istediği görsel şovlarını düzenlesinler
ayrıca kapalı demek ekstra para gücü demek bunu adam gibi uygularsan elde edersin
zamanında çok sevdiğim Serdar Bilgili uygulamak istedi ama yapamadı
çArşı kapalıyı rahat bıraksın kendini yeni açığa monte etsin.

Çevrimdışı LifesGood®

Kombinelerin tükeneceği kesin zaten. Beşiktaş'ım bu sene biraz daha rahatlayacak, loca-kombine satışı ile yüklü miktarda nakit girişi olacak. Ah birde şampiyonlar ligi olursa inşallah. Hep destek tam destek

Çevrimdışı yigitcan1903

avrupada'ki kalbur üstü takımların fanatik,çılgın taraftar gruplarrının çoğu kale arkasıdır
eğer olur da çArşı kapalı üstte yerini alırsa zamanla orayı da (kapalının tümünü) ele geçirir
kapalı ve numaralı yerler maç boyunca oturulan yerlerdir böyle olmak zorunda (sinema izlermiş gibi sakin yerlerdir)
çArşı artık kendini yeni stada uydurmalıdır ona göre kararını verip yeni açığa gitmelidir
ayrıca kapalı demek ekstra para gücü demek bunu adam gibi uygularsan elde edersin

Sen çArşıyı rahat bırak kapalı üstte olacak çArşı
Yeni stada hiçbir şey olmaz

Çevrimdışı SDemirsoy

Abiler düşüncemiz 121 blok siz ne dersiniz

Çevrimdışı Enes Ö

@Necmi abi senin tahminin nedir abi yeni açık arkası olabilirmi.oto park girişi filan :iscrewy:
Yenı acık otopark kesıtı

Çevrimdışı Hakan Bilgin

fikret başkan gibi sonra gelecek yönetimler bedava bilet dağıtmasın herkes parasını vererek girsin kim nereye oturursa otursun( not: çarşı beleş giriyor demiyorum beleş girenler için diyorum)

Etiketler: