Iyı geceler herkese... Malum haberlerde muhtesem stad geliyor diye haberler basladı. Tribun isimleri yavas yavas satisa cikmaya baslar diye dusunuyorum. Hatta bence gec kalindi en buyuk reklam kombine satislarinda olur. Direkt stad konusu olmasa bile ilintili diye buraya yaziyorum.. En yakin tarihli yapilan stad olmasi nedeni ile TOKİ Arenanın fiyatlarini yazicam bizim anlasmamizla kiyaslamak acisindan.
Pegasus Tribünü yıllık 4.000.000 Dolar
Ulker Aile Tribunu ( Numaralı ust gıbı dusunebılırız ) Yıllık 2.000.000 Dolar
Opel Trıbunu ( Skorboard ve Trıbun ısmı olarak anlasılmıs skorboard odemesınıde bu fırma yapmıs belkı bıze 360 ıcın sponsor olacak bır Besıktaslı buyugumuzde aynı anlasmanın benzerını yapar

) Yıllık 4.000.0000 Euro
Odeabank Trıbunu yıllık 2.000.000 Euro
Denızbankla bır anlasmaları var ama o daha kapsamlı yıllık fıyata ulasamadım yanlız bızdekı 1903 trıbunu ve loca konusunda kapsamlı bır anlasma bızımle ısletme anlasması yapan IMG nın yan kurulusu vasıtasıyla olmus yıllık 10.000.000 dolar cıvarı bır para konusuluyor ama bu net degıl. Sanırım stad ılk acıldıgında yapıldıgı ıcın bıraz dusuk kalmıs.
Dıkkat edersenız bır cok gs li is adamı loca harıcinde klube destek olmus insallah bizde daha iyi olur