Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5753207 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

şeffaf kısım ne zaman başlayacak, 1 ay onun için beklemeyiz inşallah
bu hafta başlanacak diye duyum vardı ama hala bi gelişme olmadı yarına bakalım bide
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı goksukizil

@ahmetx @Efe @Necmi  abiler buraya yedek kulübeleri nasıl yerlestirilecek bilginiz  varmı ? Koyulan merdivenlerden sonra sanki yer kalmamıs gibi duruyor.

Buna benzer bir şey olur sanırım.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu sonuçtan sonra ben söylüyorum stad bu sene açılmasın açılmasın açılmasınnnn😩😩😩😤😤😤😤
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı awrlord

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum.

Öncelikle stadımız gerçekten çok güzel oluyor orada oluşacak atmosfer ile rakip takıma gerçekten sağlam baskı kurabileceğimizi düşünüyorum.

Lakin bir eksi yönlerinden bahsetmek istiyorum, bunu dile getirdiğim için beni linç etmeyeceğinizi umuyorum, sonuçta yapıcı bir eleştiri olarak kabul ediniz.

Tahmin edebileceğiniz gibi stadımızın eksik yönünü kapasitesi olarak görüyorum, bence stadın tümünde iki kat loca yerine tek kat loca yapılsa idi tüm tribünlerin 2. katları yeni açık tarafı gibi heybetli durabilirdi, + eski açık tarafı da aynı yeni açık gibi locasız yapılmalı idi, o zaman 50 bin psikolojik sınırında olabilirdik diye düşünüyorum.
Evet localar önemli gelir kaynakları ancak az locada fiyat arttırımı ile aradaki gelir farkı düşürülebilirdi hemde stadımızın atmosferi daha da baskın olabilirdi diye düşünüyorum çünkü locaların müşterileri zaten belli gelir seviyesinde ve o paraları verebilecek insanlar.

Sizce ileride stadın 50 bin sınırına gelmesi için yapılabilecek iyileştirmeler neler olabilir ?
lütfen cevap olarak seyirci ortalamalarından bahsetmeyiniz biliyorum, lakin Beşiktaş taraftarının başarıya ne kadar susadığını da biliyorsunuzdur, gelecek şampiyonluklar ve katılacağımız şampiyonlar ligi organizasyonları için bence stadımızın 50 bin kapasitede olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Herkese selamlar.

Çevrimdışı Efe

maçla ilgili yorumlarınızı futbol başlığında yapınız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu sonuçtan sonra ben söylüyorum stad bu sene açılmasın açılmasın açılmasınnnn😩😩😩😤😤😤😤
tam tersi en kısa sürede açılmalı zor zamanda ilaç gibi gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum.

Öncelikle stadımız gerçekten çok güzel oluyor orada oluşacak atmosfer ile rakip takıma gerçekten sağlam baskı kurabileceğimizi düşünüyorum.

Lakin bir eksi yönlerinden bahsetmek istiyorum, bunu dile getirdiğim için beni linç etmeyeceğinizi umuyorum, sonuçta yapıcı bir eleştiri olarak kabul ediniz.

Tahmin edebileceğiniz gibi stadımızın eksik yönünü kapasitesi olarak görüyorum, bence stadın tümünde iki kat loca yerine tek kat loca yapılsa idi tüm tribünlerin 2. katları yeni açık tarafı gibi heybetli durabilirdi, + eski açık tarafı da aynı yeni açık gibi locasız yapılmalı idi, o zaman 50 bin psikolojik sınırında olabilirdik diye düşünüyorum.
Evet localar önemli gelir kaynakları ancak az locada fiyat arttırımı ile aradaki gelir farkı düşürülebilirdi hemde stadımızın atmosferi daha da baskın olabilirdi diye düşünüyorum çünkü locaların müşterileri zaten belli gelir seviyesinde ve o paraları verebilecek insanlar.

Sizce ileride stadın 50 bin sınırına gelmesi için yapılabilecek iyileştirmeler neler olabilir ?
lütfen cevap olarak seyirci ortalamalarından bahsetmeyiniz biliyorum, lakin Beşiktaş taraftarının başarıya ne kadar susadığını da biliyorsunuzdur, gelecek şampiyonluklar ve katılacağımız şampiyonlar ligi organizasyonları için bence stadımızın 50 bin kapasitede olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Herkese selamlar.

:hosgeldin o kadar zaman nasıl tuttun kendini  :alala:

Çevrimdışı Efe

@aktuğ teşekkür ederim futbol başlığındakilere iyi bi yazı oldu psikoloji bozuk olanalar okusun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

neden psikolojini 50 000 le sınırlamadın @awrlord ? Şöyle bir konu var. Uzun süre konuştuk bunu burada. Stat arazisinin tamamı kullanılarak yapıldı bu stat. +50 000 için şu anki koltuk modelini terk edip İnönüde olanlar gibi koltukla değiştirmek gerekir. Ancak bu stat artık öyle bir koltuk koyarsan tüm değerini yitirir.

Locaların azalırsa daha pahalıya satılacağını söylemişsin. Hayır. Hiçte öyle değil. İstanbul'da bu lokasyonda bir ofisin değeri belli. Tam arkamızda Süzer var. Benzer bir çok yer var. Şöyle düşünmek gerekiyor. Loca sahipleri bir toplantısını bir misafirini burada görüşecek. iş konuşulacak. Hemen statta lüks restoran var. orada bir yemek yenecek. misafir oradan uçağa gidecek loca sahibi diğer işine gidecek. yani loca oturup maç izlemek için değil zaten. o ekstrası. şimdi bir iş adamı (ne kadar Beşiktaşlı olursa olsun) o paraları verir mi? Lokasyon değerli ve marjları belli. Rayiç değerlerin üstünde fiyat koyarsan bu koca koca adamlar oraya gelip para vermez. 

Çevrimdışı raichu

neden psikolojini 50 000 le sınırlamadın @awrlord ? Şöyle bir konu var. Uzun süre konuştuk bunu burada. Stat arazisinin tamamı kullanılarak yapıldı bu stat. +50 000 için şu anki koltuk modelini terk edip İnönüde olanlar gibi koltukla değiştirmek gerekir. Ancak bu stat artık öyle bir koltuk koyarsan tüm değerini yitirir.

Locaların azalırsa daha pahalıya satılacağını söylemişsin. Hayır. Hiçte öyle değil. İstanbul'da bu lokasyonda bir ofisin değeri belli. Tam arkamızda Süzer var. Benzer bir çok yer var. Şöyle düşünmek gerekiyor. Loca sahipleri bir toplantısını bir misafirini burada görüşecek. iş konuşulacak. Hemen statta lüks restoran var. orada bir yemek yenecek. misafir oradan uçağa gidecek loca sahibi diğer işine gidecek. yani loca oturup maç izlemek için değil zaten. o ekstrası. şimdi bir iş adamı (ne kadar Beşiktaşlı olursa olsun) o paraları verir mi? Lokasyon değerli ve marjları belli. Rayiç değerlerin üstünde fiyat koyarsan bu koca koca adamlar oraya gelip para vermez.
abi forumdakilerin pisikolojisi 40 bin valla heyecanlanıyolar diye koltuk saymayı erteledim  :D

Çevrimdışı Efe

abi forumdakilerin pisikolojisi 40 bin valla heyecanlanıyolar diye koltuk saymayı erteledim  :D
stad bu isteyen gelir isteyen gelmez isteyen beğenir isteyen beğenmez gidip daha fazla koltuğu olan stadlarda maç izleyebilirler olimpiyat stadı 76 bin koltuklu çok büyük orda maç izlemek inanılmaz çoook koltuğu var çünkü yine tt arena tam 52 bin tane koltuğu var orda seyredebilirler ben vodafone arenda seyredeceğim kaç tane koltuğu olduğu umrumda değil benim için en güzel ve en büyük stad orası  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

stad bu isteyen gelir isteyen gelmez isteyen beğenir isteyen beğenmez gidip daha fazla koltuğu olan stadlarda maç izleyebilirler olimpiyat stadı 76 bin koltuklu çok büyük orda maç izlemek inanılmaz çoook koltuğu var çünkü yine tt arena tam 52 bin tane koltuğu var orda seyredebilirler ben vodafone arenda seyredeceğim kaç tane koltuğu olduğu umrumda değil benim için en güzel ve en büyük stad orası  :icool:
benim için de öyle  :ok:

Çevrimdışı vural

:claps:

+8k koltukla dünyanın en büyü klubu biz olacaz sanacak duyan , ne koltukmuş arkadaş 100 senedir ne şartlarda oynadığımıza bakılmıyor , saray gibi stad yapılıyor,yok pikselliymiş, yok loca katıymış, yok çatısı şeffaf değilmiş ,yok küfekiymiş bla bla bla...

Türkiyede görüp görebileceğiniz en güzeli ,dünyada kesinlikle ilk 10 da olacak bir stad yapılıyor , lütfen biraz saygı artık.

Çevrimdışı awrlord

Günde en az 2 kez girip kontrol ediyordum forumu ama kısmet bu güneymiş neden bekledim üye olmak için bilemiyorum :D. Hoş buldum teşekkür ederim.

Peki o zaman sorumu şöyle güncelleyeyim, ileride kapasite arttırımı için nasıl adımlar atılabilir ?
Lütfen cevap verirken dışlayıcı cevaplar vemreyiniz, unutmayın stadın kapasitesinin artmasını isteyenler de sizin kadar Beşiktaş sevdalısı olan insanlar olabilir, bu yüzden dışlayıcı yorumlar ile cevap vermemenizi rica ediyorum, benim kadar bu soruların cevabını merak edenler olacaktır.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Dersti maçtı giremedim ve şimdi baktım biraz gözüme çarpmadı kaç membran oldu bugün , biraz stada dönelim.

Çevrimdışı vural

Günde en az 2 kez girip kontrol ediyordum forumu ama kısmet bu güneymiş neden bekledim üye olmak için bilemiyorum :D. Hoş buldum teşekkür ederim.

Peki o zaman sorumu şöyle güncelleyeyim, ileride kapasite arttırımı için nasıl adımlar atılabilir ?
Lütfen cevap verirken dışlayıcı cevaplar vemreyiniz, unutmayın stadın kapasitesinin artmasını isteyenler de sizin kadar Beşiktaş sevdalısı olan insanlar olabilir, bu yüzden dışlayıcı yorumlar ile cevap vermemenizi rica ediyorum, benim kadar bu soruların cevabını merak edenler olacaktır.

Öncelikle hoşgeldiniz, lütfen kapasite olayına bu kadar takılmayın , stadı gidip gördünüzmü bilmiyorum ama fotoğraf ve videolara aldanmayın kesinlikle.
Tahmin edemeyeceğiniz kadar yüksek ve dik bir stad , belki ileride bir ihtiyaç duyulur ve bir şekilde kapasite yükseltilir , bunun için özellikle eski açık tarafında daha inşaat halindeyken belirli paylar bırakıldı zaten, ama önümüzdeki en az 10 sene kimsenin çivi bile çakabileceğini sanmıyorum.

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 00:02:09 vural ]

Çevrimdışı Efe

eski açık yükselecek yeni açık alt tribün yırtığına hidrolik kapı yapılacak en üst sıraya koltuk konacak 3000 binden fazla arttı kapasite bu kadar :D bu arada :hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Dersti maçtı giremedim ve şimdi baktım biraz gözüme çarpmadı kaç membran oldu bugün , biraz stada dönelim.
23 mebran oldu toplam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

ağ serilmiş bence 25 olucak gibi
dünde 2 taane serilmişti 1 takıldı inşallah yarın 2 takılır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

hoş geldin kardeşim kapasite arttırımı falan olmaz kaç koltuk açılırsa öyle kalır
bundan sonra bin koltuk arttırmak için eski açıkta o çaba olmaz zaten izinde alınamaz onun dışında kapasite arttırılacak bir durum yok
boş buldukları yere koltuk koyuyorlar zaten

Çevrimdışı yash26

Koltuk konusunda merak ettigim bir durum var. eski acigin bir kosesi , numarali tribun vip alani ve basin tribunu disinda butun koltuklar kondu. vip ve basin tribununun bos olmasinin sebebi farkli koltuklar gelecek olmasi herhalde. benim merak ettigim acaba eski acigin o kosesine farkli daha ufak koltuk getirip ve koltuklari SIKISTIRARAK daha ufak alana deplasman tribunu yapma plani durumu falan mi var acaba?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI