Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın Beşiktaş'la çarpan yürekler  :)

Çevrimdışı carismalaz

Günaydın arena ahalisi. İstanbulda hava yağmurlu  :photo:
Karadeniz Kartalı

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yağmurlu bir günde görmüştüm seni...

Çevrimdışı Pikselli

Günaydın Arena.

Bol membranlı, drenajlı, küfekili, koltuklu ve gollü günler.

Bu arada @Necmi Abi, şantiyede zaten güvenlik kameraları yok muydu ? Ki hala daha vardır diye tahmin ediyorum. Canlı yayın kamerası bir tane, diğer güvenlik için ayrılan kameralar çoğu yerde. Bence o savcıdan falan saklamak değil de, vatandaştan saklamak amaçlıdır. İnsanın ağzı torba değil büzesin. Her kafadan ayrı ses çıkıyo. E değdirdikleri nazarda çabası  :lol:
Bi söylentiye göre Başkan nazar değdiğine inandığı için kapattırmış.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın rüyamda çim kenar bordürlerini turuncu tartan pist yapıyorlardı acayip isyan vardı  :s20:

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Oktay

günaydın rüyamda çim kenar bordürlerini turuncu tartan pist yapıyorlardı acayip isyan vardı  :s20:
bi günde kıçın açıkta yatmayı ver @SDemirsoy  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaç kere diyorum sana yatmadan önce üstünü iyice ört diye  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet92

Benim de rüyamda cumartesi başakşehirle oynuyoduk 2013-2014 sezonundaki çbuklu formayı giyiyoduk 90+da olcay attı 1-1 berabere kaldık,lan dedim yeter biz her hafta niye bunlarla oynuyoruz :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

5 metre anca var isteseler de tartan pist yapamazlar  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

bi günde kıçın açıkta yatmayı ver @SDemirsoy  :evillol: :evillol:
abi olmaz böyle bir şey ya nerden geliyor bilinç altına anlamadım :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Oktay

abi olmaz böyle bir şey ya nerden geliyor bilinç altına anlamadım :D
Beşiktaşı çok seviyosun onla yatıp onla kalkıyosun ondan  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Eski inönüdeki tartan pisti özlemişssin @SDemirsoy  :D
dün 2003'teki  7-3 lük göztepe maçını izledim yeni açıktaydım o maçta tartan pist aklımda kalmış sanırım :D

Çevrimdışı ers1903

Hava yagmurlu membran isi sikinti olabilir..

Çevrimdışı yigitcan1903

dün 2003'teki  7-3 lük göztepe maçını izledim yeni açıktaydım o maçta tartan pist aklımda kalmış sanırım :D
Heh bulduk bak :D
Artık 113 yaşındayız bu arada
Kutlu olsun

Çevrimdışı serdart

günaydin. bugün çatıda iş olmaz. yarın devam ederler. zemin ve iç kısım çalışması olur ancak. öğleden sonra yağmur duracak deselerde çatıda iş olmaz gibi.

Çevrimdışı ahmett.67

günaydin. bugün çatıda iş olmaz. yarın devam ederler. zemin ve iç kısım çalışması olur ancak. öğleden sonra yağmur duracak deselerde çatıda iş olmaz gibi.
Üç gün yağmur var. Desene üç gün membran yok. :bandit:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

tartan suni çim yapacaklar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdar

Çevrimdışı Efe

Üç gün yağmur var. Desene üç gün membran yok. :bandit:
gecende yagmur vardi serdiler cok yogun yagmadigi surece calisirlar bence hava sıcaklıklarıda cok iyi gitti ve gidecek gibi ay ortasina kadar beyazlar bitme asamasina gelir şeffaflarida bi goreydik iyidi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon