Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757643 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı serti67

@FARUK son foto bükücü nerdesın bı ses ver durumu gorelım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

@FARUK son foto bükücü nerdesın bı ses ver durumu gorelım
daha erken 11 gibi bi foto duserse iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

dün 2003'teki  7-3 lük göztepe maçını izledim yeni açıktaydım o maçta tartan pist aklımda kalmış sanırım :D

ne maçtı ama ya hiç aklımdan çıkmıyor o maç.. benim gazete manşetim de "6 Kartal Bir Göz Attı" şeklindeydi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

şimdi biz bu akşam turu geçsek fenerle eşleşsek 2. maça stat yetişcek olsa bunlar bi hileyle ilkmaçı bizim stada verirler sizcede öyle olmamı

Çevrimdışı Erdem Çözer

şimdi biz bu akşam turu geçsek fenerle eşleşsek 2. maça stat yetişcek olsa bunlar bi hileyle ilkmaçı bizim stada verirler sizcede öyle olmamı

çeyrek final öncesi kura çekiminden beri belli, ilk maç zaten bizim sahamızda..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

1997 de hala toprak pistmiş..

http://www.hurriyet.com.tr/inonu-stadi-ve-tartan-pist-39265955

hıncal uluç tartan pist kaldırılmasın stad büyümesin die az yırtınmadı zamanında sözüm ona olimpiyat sporculuarı yetişecekmiş o pistte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

19-20-21 nisana yetişme ihtimali var mabedimizin ancak açılış maçını renkli ile oynama durumu hasıl olursa bunun pek gerçekleşmeyeceği kanaatindeyim.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi sozkul

hıncal uluç tartan pist kaldırılmasın stad büyümesin die az yırtınmadı zamanında sözüm ona olimpiyat sporculuarı yetişecekmiş o pistte.

Bir artniyeti olduğunu sanmıyorum, Cüneyt Koryürek'in talebesi sayılır bir anlamda, ortada kimseler yokken atletizm için konuşup duruyordu bu adamlar.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

çeyrek final öncesi kura çekiminden beri belli, ilk maç zaten bizim sahamızda..
teşekür ederim ben öyle olduğunu bilmiyodum

Çevrimdışı ahmetx

stad ne zaman biterse hemen açılmalı yok renkli yok bursa olmasınlarla vakit kaybedemeyiz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Bir artniyeti olduğunu sanmıyorum, Cüneyt Koryürek'in talebesi sayılır bir anlamda, ortada kimseler yokken atletizm için konuşup duruyordu bu adamlar.

hıncal bildiğin atletizmsever biri, onun için sporun atasıdır hatta. medyayı da çok eleştirir bu hususta hatta bu medya ile sporcu yetişmeyeceğine vurgu yapar. buraya kadar sorun yok. ancaaak ben konu Beşiktaş oldu mu hıncala hiç güvenmem öküz altında buzağı ararım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

stad ne zaman biterse hemen açılmalı yok renkli yok bursa olmasınlarla vakit kaybedemeyiz .

+41.903

Çevrimdışı raichu

:claps: :claps:

Çevrimdışı denilanz

Katılıyorum. Açılış maçını özel yapsak da ilk resmi maç için beğenmeme lüksümüz yok. Açacağız, saldıracağız, kazanacağız.

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaşımızın doğum günü kutlu olsun , taş gibi daha nice senelere karakartalım  :cook:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadın açılmasının şampiyonluk yolunda olursak olumlu etki yapacağını düşünmüyorum açıkçası
Hatta ters bile tepme ihtimali var bizim gibi panik adamlarla
O yüzden hayırlısı diyelim

Çevrimdışı Erdem Çözer

Stadın açılmasının şampiyonluk yolunda olursak olumlu etki yapacağını düşünmüyorum açıkçası
Hatta ters bile tepme ihtimali var bizim gibi panik adamlarla
O yüzden hayırlısı diyelim

evet bu Türk insanının sorunu ve işler kötü gidince tokide de ülkerde de taraftarın takıma olumsuz etkisini görüyoruz ama buna rağmen bu sahaların yarattığı avantaj da ortada..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaşımızın doğum günü kutlu olsun , taş gibi daha nice senelere karakartalım  :cook:

üstad bişey mi kaçırdım daha 19 mart olmadı die biliyorum ama  :alala:
hoş bize her gün bayram gerçi  :D

Çevrimdışı ahmetx

koltuklar sabitlendikten sonra köşelerde koltuk diziliminde dünyanın en iyi stadumlarından birisi olacağız.  :super:

https://c2.staticflickr.com/2/1468/25421547726_ec0fe2f358_b.jpg

Çevrimiçi sozkul

:claps: :claps: