Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773713 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu hafta şeffaf membranda başlayacakmış :)

yeni açıktaki file onun için mi yoksa :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Vodafone Arena 29 Şubat 2016

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/704246426964983808

@Faruk abi kapalıda bazı membranlar diğer membranlara göre küçük duruyor doğru mu yoksa fotoğraf mı yanıltıcı ?

Çevrimdışı FARUK

@Faruk abi kapalıda bazı membranlar diğer membranlara göre küçük duruyor doğru mu yoksa fotoğraf mı yanıltıcı ?

Genişlik olarak pek fark yok ama uzunluk olarak fark var kapalı ve numaralı ortası diğer bölgeler e göre kısa
Yeni açık, eski açık ortası ise en uzun kısımlar

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkanı'mızdan gelen kesin bilgi 19 Mart yada 9 Nisan arkadaşlar... Bilginiz ola :)
İkisi de olmaz işim var  :evillol:

Çevrimdışı ddc1979

başkan pazartesi firmalarla oturup durum değerlendirmesi yapacaz ve sonrasında karar verecez dedi bakalım görelim..
Bugün toplantıya giren teknik Müdürümüz verdi az önce bana bu bilgiyi..
Başkanı'mız 19 Mart'ı baya zorluyorum . Ama o olmazsa 9 Nisan kesin arkadaşlar .. Daha ne bilgi vereyim size :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Efe

aynen abi baslamasida gerekiyodu 19 una kadar ne yaparlarsa kar artik baskani bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Başkanı'mız 19 Mart'ı baya zorluyorum . Ama o olmazsa 9 Nisan kesin arkadaşlar .. Daha ne bilgi vereyim size :)
tesekkur ederiz bakalim artik 9 nisana acacaksada olur benim icin problem yok ama baya tepkide gelecektir bursa maci oldugu icin hayirlisi artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

9 nisana tam 38 gün var, neden olmasın? ne yetişmez ki?

Çevrimdışı panic13

aynen abi baslamasida gerekiyodu 19 una kadar ne yaparlarsa kar artik baskani bekliyoruz

19/03 büyük bir hayal, yetişmesi mümkün değil. 30/04 en uygun tarih. Beklentiyi artırmayalım. sadece 20 günde stadın tamamlanması çok zor. Stad bitse dahi çevresi çok kötü olur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı kartalpençesi

Maç oynananbilir mi olacak yoksa protokol açılışı felan mı sence ? :alala: :alala:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı iyimserure

tesekkur ederiz bakalim artik 9 nisana acacaksada olur benim icin problem yok ama baya tepkide gelecektir bursa maci oldugu icin hayirlisi artik
Bursa'nın canına okuruz biz o maçta merak etmeyin. bursa o güne kadar ligde ununu eler eleğini asar

Çevrimdışı raichu

hibrit nasıl yetişecek valla benim kafa basmadı  :D

Çevrimdışı iyimserure

hibrit nasıl yetişecek valla benim kafa basmadı  :D
serme yaparlarsa yetişebilir diye biliyorum

Çevrimdışı Efe

Bursa'nın canına okuruz biz o maçta merak etmeyin. bursa o güne kadar ligde ununu eler eleğini asar
is bursanin canini okumak degil acilis macinda bursayla oynamamiz oyuzden bir cok kisi istemiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hibriti serme yaptiktan sonra 10 gunde lif cakacaklar hazir olmasi yine cok kisa surede olmaz 9 nisan olabilir olmayadabilir cime basladiklari gun onemli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

is bursanin canini okumak degil acilis macinda bursayla oynamamiz oyuzden bir cok kisi istemiyor
ne münasebet canım, stadı açtık da maçı seçmeye mi kaldı iş, bence hiç fena olmaz Bursa galibiyeti ile stadı açmak. Ben "ya aksi bir sonuç olursa" diye korktukları için o maçı istemediklerini tahmin ediyorum, yoksa Bursa'nın ismi tarihe geçecekmiş falan o işin bahanesi, Galatasaray da Ajax'la açtı hatta yenişemediler ne oldu? Sıkıntı olmaz yeter ki stadı açalım, çünkü 9unda açmadık mı 3 hafta atıyor

Çevrimdışı Efe

19/03 büyük bir hayal, yetişmesi mümkün değil. 30/04 en uygun tarih. Beklentiyi artırmayalım. sadece 20 günde stadın tamamlanması çok zor. Stad bitse dahi çevresi çok kötü olur.
19 una yetismeyecek zaten onda herkes hem fikir burda sirketlerden maksimum performans alip 19.03 e kadar yardirmalari isteniyor olur olmaz problem degil yeterki islerin 100 de 100 une yakini bitsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

bence bugün ki maçın sonucuna göre karar verilecek stadın açılışına, Feneri yenersek acele etmeyeceklerdir diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

Kızmayın ama mevcut eksiklerle osmanlı maçına açılırsa iyi
Bi şekilde izin alınırsa orası ayrı

Çevrimdışı Efe

ne münasebet canım, stadı açtık da maçı seçmeye mi kaldı iş, bence hiç fena olmaz Bursa galibiyeti ile stadı açmak. Ben "ya aksi bir sonuç olursa" diye korktukları için o maçı istemediklerini tahmin ediyorum, yoksa Bursa'nın ismi tarihe geçecekmiş falan o işin bahanesi, Galatasaray da Ajax'la açtı hatta yenişemediler ne oldu? Sıkıntı olmaz yeter ki stadı açalım, çünkü 9unda açmadık mı 3 hafta atıyor
bende uzn sureden beri 9 u diyorum kendimce gidisatta ona dogru gidiyor ama yinede baskani beklemek en guzeli baskan bi aciklama yapsada rahatlasak ona gore kendimizi ayarlasak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

yemın ederım ruyamda gormustum 2 gun once ama benım ruyamda numaralıdan baslamıslardı.

Çevrimdışı Efe

bursa stadi izin aldiysa biz 19 unda cimsiz bile acariz net :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

çok eksik var doğru ama önemli olan maç oynanmaya hazır hale gelmesi, turnikelerin bile takılmaya başlanması bana acele edildiği yönünde fikir veriyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Hibriti illa ilk maça çakmak zorunda değiller ya. 2. Maça hibrit yetişir.

Çevrimdışı selçukaras

divanda anladığım kadarıyla başkanın dediğine göre. stat açılınca başlayacak çoğu sponsorluk başlangıcı falan
bursa maçının olduğu hafta açılsa bile gene onunla maç oynanmaz. maksat tam anlamıyla açıp sponsorlukları başlatıp
nakit akışını sağlamak. ve biliyorsunuz aldığımız kombineler falan hep kulübün borç hanesinde.
stat açıldığında andan itibaren bunlar düşecek. ve bir anda yaklaşık (kombine, 1903 tribünü ve localardan )200 milyon düşecek
yani amaç stadı açıp nakit girdisini sağlayıp hemde borcu düşürmek 

yanlışım varsa düzeltin