Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773365 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı minsk kartali

evet sis var .
sagol. Simdi baktim meteorolojiden. ama su an varmis. mac saati yok @ahmetx

Çevrimdışı fatihbjk

Gerede'de otel ve etrafinda antreman sahalari olan bolgeyi kiraladigimizi bir arkadas paylasmisti onceki sayfalarda. Peki satin alinan arsa ne icin olacak? Genel olarak ne yapilacak,  edilecek bilen biri anlatabilirmi?

Bu arada bir kez otelin oldugu ve sahalarin oldugu bolgede bulundum. Tam bir doga harikasi bir yer. Ayrica kayak merkezi varmis yukarda. Gitmedim fakat o bolgeler klasik yogun karadeniz ormanlari. Ayrica otelin etrafinda sayfiye alanlari, restoranlar ve birde yatir var. Guzel bir yer kisaca. Yapilacak tesise gore mukemmel bir yatirim olacaktir.

Çevrimdışı Yasin A.

beyler forum olarak genelde kacıncı bloktan alındı kombineler? soyleyebilir misiniz?  :busted_cop:
eski açık 121. blok.yukarılara doğru ,19 - 20 sıralar gibi

Çevrimdışı iyimserure

Gerede'de otel ve etrafinda antreman sahalari olan bolgeyi kiraladigimizi bir arkadas paylasmisti onceki sayfalarda. Peki satin alinan arsa ne icin olacak? Genel olarak ne yapilacak,  edilecek bilen biri anlatabilirmi?

Bu arada bir kez otelin oldugu ve sahalarin oldugu bolgede bulundum. Tam bir doga harikasi bir yer. Ayrica kayak merkezi varmis yukarda. Gitmedim fakat o bolgeler klasik yogun karadeniz ormanlari. Ayrica otelin etrafinda sayfiye alanlari, restoranlar ve birde yatir var. Guzel bir yer kisaca. Yapilacak tesise gore mukemmel bir yatirim olacaktir.
kamp tesisi ve otel yapılacakmış

Çevrimdışı emre1

sorun canına okumak değilki istersen 20 sıfır yen bursa maçıyla stad mı açılır. Adam yerine koymadığın
kulübe onurmu vereceksin. millet sanıyor korkuyoruz bursa kim ya stadını onunla açasın bir pisliği evinizden
içeri sokmak istermisiniz ailenizin önemli gününde onur konuğu yaparmısınız. bursa maçında stadda oynamazsak şampiyonluğun
gideceğini bilsem kesinlikle şampiyonluğu feda ederim genede onları açılış maçına stada sokmam. Bu kadar netim.
Küfür edeceğim edemiyorum. stadı bursa ile açacağız bu kadarmı düştük.
abi hayretle okudum yazını demek şampıyonluğu feda edersin

Çevrimdışı FARUK

arkadaşlar sabah bir soru sormuştum ama kimse sallamadı  :ebebe:

maçtan önce stadı görmek istiyorum daha önce gidenlerden bilgi alabilir miyim girip 3-5 dakika kalabiliyor muyuz?
Dün e kadar yeni açık kapalı girişten ziyaret eden oluyordu ancak kulüp açıklama yaptı isteğin çok olduğu ve karşılanamayacağı yani taraftar alınmayacağı yönünde
Bugün giriş zor olabilir

Çevrimdışı ozan062

toplantıyı yapmışlardır artık tarih verme zamanı geldi geçiyorr
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

toplantıyı yapmışlardır artık tarih verme zamanı geldi geçiyorr

geçiyormu dur hemen başkanı arıyayım ozan kızıyor diyeyim hemen versin başkan kızdırmıyalım seni :D  :evillol:

Çevrimdışı minsk kartali

Ama kara değil kardeşim Ak bulut onlar iyiye işaret, ortalığı tozu dumana katacazz !
kartal mi ucuyor orda ::  :alala: :alala:

Çevrimdışı Yasin A.

eski açığın cepheden şöyle güncel bir fotografı var mıdır? kombine koltugunu bulup işaretlemek istiyorum. girdiğimizde yeri kolay bulalım  :eyes

Çevrimdışı ozan062

çok ilginç bir sis

vallahi başka seyler gelmiyor değil aklıma bugun bizim efsane yazacağımıza bir işaret olabilirmi ?:D

gazeteci olsam fena malzeme cıkarırım burdan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı safakseref

sorun canına okumak değilki istersen 20 sıfır yen bursa maçıyla stad mı açılır. Adam yerine koymadığın
kulübe onurmu vereceksin. millet sanıyor korkuyoruz bursa kim ya stadını onunla açasın bir pisliği evinizden
içeri sokmak istermisiniz ailenizin önemli gününde onur konuğu yaparmısınız. bursa maçında stadda oynamazsak şampiyonluğun
gideceğini bilsem kesinlikle şampiyonluğu feda ederim genede onları açılış maçına stada sokmam. Bu kadar netim.

bursa, bursa olalı bu kadar adam yerine konmamıştı. "şampiyonluğun gideceğini bilsem kesinlikle şampiyonluğu feda ederim" demenin ötesi yok. şu radde kompleks yaptığınız takımı adam yerine koymuyorsunuz he mi? çok fena kendinizle çelişiyorsunuz ya.

Çevrimdışı Erdem Çözer

bursa, bursa olalı bu kadar adam yerine konmamıştı. "şampiyonluğun gideceğini bilsem kesinlikle şampiyonluğu feda ederim" demenin ötesi yok. şu radde kompleks yaptığınız takımı adam yerine koymuyorsunuz he mi? çok fena kendinizle çelişiyorsunuz ya.

kompleks yapmak mı? :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SuperBJK

Bahsetmeye çalıştığım şey  :claps:

Adamları biz büyüttük, yermeye çalışırken daha da büyütüyoruz !

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu adamlarının adının tarihte yeni stadımızda ilk maçımızı oynayan takım olarak geçmesini bırak forumda geçmesi bile gereksiz.. bunu kompleks veya onları adam yerine koymak olarak anlamak için ise kafanın baya güzel olması lazım :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı GIUNTI

''Bursa kim yaa, bu onuru onlara vermeyelim'' diyenlerin yaş ortalaması 15 'tir umarım. Yani o yaşlarda böyle gaza gelmeler normaldir.

Sizin tatmin olmanız için bu sezon stadı açmayalım o zaman. Bursa'dan sonra Kayseri ve Osmanlıspor maçları var. E onların Bursa'dan ne farkı var? Madem Bursa'yı önemsemiyorsunuz, küçük görüyorsunuz Kayseri'yi niye tercih ediyorsunuz.

Ha eğer ''Kayseri ve Osmanlı'ya da açılmasın sezon başında Barcelona ile hazırlık maçı ile açılsın'' derseniz onu da anlarım doğru bulmasam da.

Benim gözümde Bursa, Kayseri, Osmanlı hiç farketmez. Stat hazır olduktan sonraki ilk maç ne olursa olsun girelim artık şu stada!

Çevrimdışı yigitcan1903

Yahu bursayla açmaksa dert
Hafta içi yaparız bi organizasyon nasipse 5'ine(9unda açan 5inde de açar)
Mekanı cennet olsun Seba başkanı anarız,anlamlı olur
Takım gelip maç yapmaz,eski futbolcularımız gelir oynar
Takım tribünden izler herkese moral olur
Cumartesi de bursayla oynarız statta açılışı bursa yapmamış olur  :D
[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 16:30:41 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı firewater

@ahmetx
@Necmi
@FARUK

Diğer arkadaşlar stad nasılsa yapılıyor. Maç başlığına gelsenizde havaya girsek yavaştan :) :) :)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Sis'le yapılan roportaj ve Fikret Orman'ın divan kurulunda soyledikleri yanyana getirildiğinde çim konusu netleşiyor gibi. Serme çim üzerine hibrit çakacaklar anlaşılan. Sis roportajında şöyle bir cümle geçiyordu :   ''Zaten hibrit çakma makinesi İstanbul’da. Gerek görürsek serme çime de hibrit çakabiliriz. Dediğim gibi karar verilmiş bir şey yok ne gerekliyse yapılacak. Aslında ekme çimle serme çim arasında bir fark yok tamamen tercih meselesi.''

Staddaki zeminin kalitesinin Ümraniyedekinden düşük olacagını düsünüyorum umarım yanılırım.

Çevrimdışı sozkul

Bizi böyle düşündürtebildikleri için kendilerini fasulye gibi nimetden sayıyorlar zaten..

Çevrimdışı cursedofdragon

Staddaki zeminin kalitesinin Ümraniyedekinden düşük olacagını düsünüyorum umarım yanılırım.

yalnış düşünüyorsun aksine daha iyi olucak :)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şu adamlarının adının tarihte yeni stadımızda ilk maçımızı oynayan takım olarak geçmesini bırak forumda geçmesi bile gereksiz.. bunu kompleks veya onları adam yerine koymak olarak anlamak için ise kafanın baya güzel olması lazım :)
Kendi içinde çelişiyorsun bunu diyerek. Hem adam yerine koymayalım diyorsun hem de ilk maçı oynayacağımız takım olarak tarihte geçmesi gereksiz diyorsun. Bu nasıl iş anlamadım :) Demek ki bir değer veriyorsun ki bunu söyleyebiliyorsun benim gözümde diğer anadolu takımlarından hiç bir farkı yok ha Mersin İdmanyurdu ile açmışım stadı ha Bursa ile..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı rebelh

wala bazı kullanıcılar için bursa çok önemli bir takımmış onu öğrendim bugün
şimdi biraz bursayı araştırıcam ne yapmış ya da ne başarısı avrmış ki beşiktaşın şampiyonluğuna mal olacak kadar önemliymiş :s